Yılbaşı çekilişi hakkında

Kızlar bu konuda bende fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle

Bu çekilişin amacı arkadaşlarımızı mutlu etmek ben diyorum ki hediyenin fiyatıyla ilgili bir sınırlama olmalı.
Örneğin 20 TL üzerinde bir şey alınmasın yada 30 TL üzerinde bir şey alınmasın gibi, rakamı örnek olsun diye söylüyorum.
Bir diğeri ise hediye seçimi. Tabii ki herkes bu konuda özgür ama bu bir yılbaşı çekilişi olacağı için yılbaşına özgü şeyler alınıp gönderilebilir arkadaşlarımıza
Kırmızı renkli şeyler olabilir, karlarla süslü kırmızı oyuncaklar olabilir, noel babalı şirin oyuncaklar, mumlar, yastıklar, atkılar bereler, çoraplar, kırmızı iç çamaşırı vs vs bir sürü seçenek var
Şimdi her mağazada yılbaşına özel ürünler mevcut, bunlardan yararlanabiliriz diye düşünüyorum.

Bunlar benim şahsi fikirlerim, amacım kimseyi kırmak yada kural koymak değil.
Çok heyecanlıyım bu çekiliş için, gerçekten çok hevesle hediye bakıyorum şimdiden hihoyyyt

Pasaklı Olabilir ama 20 YTL bence çok az 30 Falan olmalı diyorum kaydirigubbakcemile5
Kırmızı evet kesinlikle vazgeçilmez. Yada hani demiştim ya erken belirlensin kim kime ne alacak diye ki karşıdakini tanıyabilelim.opuyorumnanaktan

speedy senin tria 32 tl pasaklının kotasını aşıyor kaydirigubbakcemile3
pasaklı kırmızı şeyler konusunda seni destekliyorum canım, bende kırmızı hastasıyım

bencede hediyede fiyat sınırlı olmamalı herkez gönlüne bütçesine göre almalı...
kim ne isstiyosa parası nekadara yetiyossa onu alırr diyorum bende..tabikii illakii çok büyük şeyler beklenmiyo..önemnli olan kalıcı olmasıı

Ozaman net bişey çok aşırıya kaçılmıycak
MEsela Derin bana Tek taş alıcak aslında içinden TRıA geçiyor ama gerek yok kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bence de fıyatın önemı yok kı ,bütçene ne uygunsa ,gönlünden ne koparsa :))

büyüğü küçüğü ,pahalısı ucuzu olmaz kı hediyenin :hulya:

ben de fiyatla ilgili bir sınır olmasın diyenlerdenim... hem hediyenin fiyatı sorulmaz değil mi yerimseniben

pasaklının demek istediği hani yüksek fiyatlı hediyeden kaçınalım şeklinde sanırım... aslında bir bakıma bu da doğru bir yaklaşım ama sonuçta herkes bütçesine ve beğenisine göre bir seçim yapacak... koyduğumuz sınır kimine göre az ; kimine göre çoktur...

ayyen canım.....vereliniortak

aynen kızlar illa fiyat kotası olsun demiyorum ben
hani kimse zor durumda kalmasın, mahcup olmasın karşı tarafa diye düşündüm
örneğin A kişisinin durumu çok iyidir 70 80 TL verip bi hediye alıp B kişisine yollayabilir
ama B kişisi A kişisine 20 TL lik bir hediye gönderdiğinde mahcup olabilir

okulda yapılan çekilişlerde öğretmenlerimiz bizi bu konuda uyarırdı oradan aklımda kalmış
dediğim gibi rakam tamamen sembolikti örnek olsun diye söyledim
hediyenin parası sorulmaz hele ki böyle güzel dostlukların kurulduğu bir sitede bunun hiç bir önemi yok elbette ama ben başka bir şey anlatmak istemiştim yerimseniben

kırmızı konusuna gelince bende kesinlikle kırmızı bişiler alacağım zemuszemus

bence hediye konusunda fiyat sınırlaması olmamalı herkes kendi bütçesine uygun olan birseyler almalı...durumu kötü olanlar girmesin demiş gibi olunur ve kırıcı olur amacımız maddiyat değil küçük mutluluklar yaşamak güzel bir anı kalması...tabi yinede sizler bilirsiniz belki oylama yapılabilir bu konuda çogunluk ne derse ona uyalım :hulya:

ben yanlış anlaşıldım sanırım amacım kimseyi kırmak değildi herkesin birbirine eşit seviyelerde hediyeler alması daha güzel olur diye düşünmüştüm ama çok ince düşündüm sanırım arkadaşlar tamam benim söylediklerimi unutun
yanlış anlaşılmak istemem
hem şu rakamın altında hediye göndermeyin demiyorum ki şu rakamın üzerine çıkmamaya özen gösterelim diyorum

canım kimse seni yanlış anlamadı ; kimse de kırılmadı ki...
sen fikir belirttin ;diğerlerimiz de fikir belirtti... yerimseniben

bu arada sen bana çıkarsan 20mllik epilixir alırım artık sana kaydirigubbakcemile3

Aaaa burada kimse art niyetle birşey demez,
gönlünüzden ne kopuyorsa arkadaşlar...hediyenin maddi değeri değil,
manevi değeri çoook önemli.. değil mi yani...
eğer sonradan fiyat konusu ya da hediye konusu
deşifre edilecekse,evet bir sınır koyun ama herkes diyorsa hiç önemli değil fiyatı,
o zaman buyrun bayanlar,gönlünüzden ne koparsa onu alın...

canım benm adım yanlıs yazılmıs pamugum pamuğum siye baska bir kullanıcı var benimki g yumusak g degil degiştirebilirmisin pamugum olcak

hee bide fiyat sınırlaması bencede olmasın ama pasakliminik tanrıcanın da dedigi gibi cokda ucmayalım bu konuda katılıyorum bana kimse almıyormu hediye senağlama

adı üstünde hediye fiatı önemli değil manevi değeri daha önemli hatırlanacak bir anı olarak kalacak..eminim herkes zaten özenerek alacak.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…