Yılbaşı çekilişi hakkında

1 "o"harfinin hatrımı olur düzelttim canım kaydirigubbakcemile5
Bende alışkanlık olmuş bana sipidi derler mesela
pasaklıminiktanrıca ya pasaklıkız yada pis kız diyorum genelde :roflol::roflol:

sıpaaaaydiii kaydirigubbakcemile3

ooo kızlar listeye baktımda süper olmuş inşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz hihoyyyt

bebelerim günaydınnnnn:hulya:
son katılım 15 aralık 20 sinde felanda çekilşi yaparız.sonrada kime çıktıysanız iletişime geçerisinz hedayelerinizi yollarsınız 1 ocağa yetişir merak etmeyin :hulya:
içinizde şüphe kalmasın hersey çok güzel oluyor:hulya:
hediye konusunda bir limt yok gönlünüzden ne koparsa tabiki çok basit şeyler olmasın kı hayal kırıklınada uğramayınakannehir
UMARIM HERSEY güzel olur...

bebişlerim linkleri elif koydu kı çekiliş sonunzemuszemusda birbirimize ulaşmak daha kolay olsun die:hulya:
kapişşşzemuszemus
duygulsalım koycaz merak etme annemm

tamamdır selinima.s. çok severim ben böyle hedaye alıp vermesinikaydirigubbakcemile3 Şimdiden düşünmem lazım güzel değişik birşey almam lazım :asigim:

Selincim inan ne zamadır yazayım diyorum birşey çıkıyor,unutuyorum gülüm ya...
eveeeet kim bana hediye alıyor,söyleyin bakem,

valla heyecanla bekliyorum ben ilk defa katılıyorum umarım arkadaşlarında dediği gibi kimse hayal kırıklığına uğramaz opuyorumnanaktan

çekiliş tarihi biraz geç değil mi?ben şahsen, hediye alacağım kişiye özelinden ulaşıp biraz konuşmak ve onu tanımak isterim ki zevkine göre birşeyler alabileyim.mesela, yaşı, burcu,sevdiği renkler
hobileri gibi.
ondan soonrada hediye düşüneceğim,.araştıracağım,kargoya vereceğim. 10 gün bana yetmezkafamçokkarıştı

son katılım tarihi 15 ise 16 sında kuralar çekilsin bence

çekiliş tarihi biraz geç değil mi?ben şahsen, hediye alacağım kişiye özelinden ulaşıp biraz konuşmak ve onu tanımak isterim ki zevkine göre birşeyler alabileyim.mesela, yaşı, burcu,sevdiği renkler
hobileri gibi.
ondan soonrada hediye düşüneceğim,.araştıracağım,kargoya vereceğim. 10 gün bana yetmezkafamçokkarıştı

son katılım tarihi 15 ise 16 sında kuralar çekilsin bence

bence bu olayın güzel yanı bu... tanımadığın birine hediye almak... ve tanımadığın birinden hediye almak ...

ben konuşmam ama mesajlarına göz atarım...fikrim olur en azından evli mi bekar mı ; çalışıyor mu ev hanımı mı filan...

hadiii bakalım bekklemettkte sıraaa..
geneelde biz bayanların begendi şeyler iç çamaşırı cüzdan
kozmetik......

X