- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Canım bazı arkadaşlar sıkı takip edemediklerinden gizli olduğunu bilmiyorlardı.Yoksa kasten yapmayanlar var.iyide neden böyle bişey yapmaya gerek görmüş
Sitede basbas bağırıyoruz böyle böyle olacak diye.
Ozaman gidip kendi çapında yapsaydı Çok üzgünüm çoook
Ya ben burdan Parfüm felan gönderdim sorun olmadı.Ama inş. bu defa sorun olmaz.kızlar ptt kargo akıcı we kırılabilecek seyleri kabul etmiyor..az önce bir parfüm gönderdim arkadasıma inanın zar zor..adamın bana dediği şu : böyle şeyleri alsaydık nar mevsiminde nar kiraz mewsiminde kirazdan geçilmezdi burası :)
ya saklıcaksınız iyice sarıcaksınız...ya rica minnet...ya daa baska bir kargo ile göndericeksiniz :)
Çok güzel olmuş bu linkkkkkhttp://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...23-yilbasi-hediyelerini-zaman-gonderelim.html
çoğunluk kararı dedik baştan beri bunun için anket açtım,
herkes bu hafta sonu cuma günü saat 16 ya kadar oylasın lütfen..
cuma günü de yine buradan bildiririz...
arkadaşlar bütün gün gezdim dolaştım ayaklarıma kara sular indi.en sonunda hediyelerimi aldım.(ben
birkaç tane hediye göndereceğim.de )paketini falan aldım eve geldim...
heyecanla pc nin karşısına geçtim.kk yı açtım. oda ne?' bir mesaj ' hemen sazan misali songül den
adresler geldi diye açtım.süprizzzzz....sağolsun benim çıktığım arkadaş(hiç merak etmediğim tamamen sürpriz
olmasını istediğim halde 'bana siz çıkmışsınız diye mesaj atmış' :1shok: kendisine çok teşekkür
ediyorum sanırım benim merak ettiğimi düşünmüş ama benöğrenmek istemiyordum aslında!!!!:çok üzgünüm:
neyse sağlık olsun diyorum..kendisini çok öpüyorum...opuyorumnanaktan
aynı şey benimde başıma geldi canım arkadaşım hemen yazdı bana alacağını, kaydirigubbakcemile3
bende topiğe yazınca bana biraz bozuldu ama sonra anlaştık deli gibi merak ediyorum bana ne alacağını çokta zevkli kendisi opuyorumnanaktan
benim alacağım arkadaşıda araştırıyorum sürekli daha alamadım hediyesini :jeyyar:
Unutmayın tanıtmayııııııııı
hediye konusunda çok kararsızım sanırım bi kaç tane göndericem =)