sarımsaklı sampuan derken?? hazır satılan sarımsak özlu sampuan mı?
Kızlar yılan yağı badem yağı bilmem ne yağı ...hepsini unutun bence..Bir ara bioxin ampullerını sampuan ıle beraber kullanmıstım hıcbı ıse yaramadı...uzatmak ıcın bahane hep..bı suru kımyasal sonucta...
benım formulum aylar once burada okudugum sarımsak ...
ama srımsagın yagını falan da almayın..bı kaseye sampuan koyun 3-4 diş sarımsak rendeleyın...sac dıplerınıze masaj yaparak yedirin..diplerini oyle ferahlattı kı...koku olur mu dersenız ; yağını kullanırsanız olur..bence sarımsak deneyın pısman olmazsınız..suan bıle sacımda var..vazgecemıyorum..harıka oluyor gıtgıde..hem uzar hem dokmez..
aaaaaaaaa...kız okuyunca tanındım mı dıye supheye dustum asdfghjK=)))) dogru bıldın..hergun duzlestırıyorum bır de:))
valla suyun cınsınden de olabılır dıyecem ama ıste onu degıstırme ımkanımız da yok maalesef...tek bıldıgım farklı sehırlerı cok gezdıgımde dökülür ve mevsım dönüşlerinde..ama saclarım çok şükür ki bayağı gür..sürekli duzlestırdıgımden ucları zayıf...ınanır mısınız 1 yıldır kestırmıorum :)) kesstırmek de ıyıdır derler ama yok yok kıyamam canım gıder:))
saçlarına öyle işkence yap sonra uzamıyor de hmmm kızarım bak:DD:şaka bir yana dikkat et canım kıyma o güzel saçlarına
o zaman bu tarife başlayayım acilen..saçlarımı slak kuaför yaktı ve kısacık kesildi..kulak hizasında ve de üstlerde katlar davar..siz düşünün yani,o kadar kısa..
hadi bakalım hayırlısı..yarın hazırlayayım bari bu sarmısaklı şampuanı bende..
sağol canım
valla kestirdikçe kısalıyor..ben 2 yıl önce hiç kestirmeden uzatmıştım..gayet de güzel uzamıştı..
kökünden uzuyor yani,kestirince bir anlamı yok ki uzamaya..
valla suyun cınsınden de olabılır dıyecem ama ıste onu degıstırme ımkanımız da yok maalesef...tek bıldıgım farklı sehırlerı cok gezdıgımde dökülür ve mevsım dönüşlerinde..ama saclarım çok şükür ki bayağı gür..sürekli duzlestırdıgımden ucları zayıf...ınanır mısınız 1 yıldır kestırmıorum :)) kesstırmek de ıyıdır derler ama yok yok kıyamam canım gıder:))
acaba damacana suyunla yıkasam işe yararmı yada doğal kaynak suyunla nede olsa çeşme sularına ilaç koyuyolar
saçı uzatıyo ama dökülmeyi durdurmuyo benim saçlarım normalde çok inat uzardı sarımsaklı şampuan ve haftada 2 kez yaptığım maya kürü ve gece yatarken sıktığım karanfilli su bunlar çok iyi uzattı ama hangisi uzattı bilmiyorum ben karanfilli su olduğunu düşünüyorum bi dene istersen
ohh ohhh ne guzell duymak ıstedıgım buydu :)) ben de anlam veremıyorum zaten..dıkkat ettım mıllet banyodayken saclarının köküne masaj yaparak yıkıyormus..ben hopppalaaaa köpürt durula yapardım:)) artık masaj yapıyorum nefes aldırıyorm caaaaanım saç dipçiklerime=))
aslında cok yoruldummm ne kuafore gıtmek ısterım ne bakım falan...şöyle salıversek kendı haline...ama nerdeeeeeeee....
karanfilli suyu nasıl yapacağım canım ya ?
zahmet olmazsa yazabilir misin lütfen ?
bir paket karanfili kavanoza koydum üzerinede yarım litre ılık suyu koydum 1 gün beklettim dolabın içinde sonra fısfıslı şişeye koydum içine karanfillerdende attım biraz gece yada istediğin zaman saçdiplerine sıkıp saçını tarıyosun bazende taramadım masaj yapar gibiyedirdim bu kadarcnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?