Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yılan yağı yorumları....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sarımsaklı sampuan derken?? hazır satılan sarımsak özlu sampuan mı?

hayır cnm düzelttim zaten sarımsağı şampuana rendeledim ama yine dökülüyo gecen güzn kardesim geldi saçını yıkadı asırı derecede döküldüünü söyledi normalde benim bu kadar dökülmüyo abla dedi sizin sulardan dökülüyo senin de saçın dedi belki de sulardan bu kadar çok dökülüyo

o zaman bu tarife başlayayım acilen..saçlarımı slak kuaför yaktı ve kısacık kesildi..kulak hizasında ve de üstlerde katlar davar..siz düşünün yani,o kadar kısa..
hadi bakalım hayırlısı..yarın hazırlayayım bari bu sarmısaklı şampuanı bende..

sağol canım

valla suyun cınsınden de olabılır dıyecem ama ıste onu degıstırme ımkanımız da yok maalesef...tek bıldıgım farklı sehırlerı cok gezdıgımde dökülür ve mevsım dönüşlerinde..ama saclarım çok şükür ki bayağı gür..sürekli duzlestırdıgımden ucları zayıf...ınanır mısınız 1 yıldır kestırmıorum :)) kesstırmek de ıyıdır derler ama yok yok kıyamam canım gıder:))

Son düzenleme:
aaaaaaaaa...kız okuyunca tanındım mı dıye supheye dustum asdfghjK=)))) dogru bıldın..hergun duzlestırıyorum bır de:))

saçlarına öyle işkence yap sonra uzamıyor de hmmm kızarım bak:DD:şaka bir yana dikkat et canım kıyma o güzel saçlarına

valla kestirdikçe kısalıyor..ben 2 yıl önce hiç kestirmeden uzatmıştım..gayet de güzel uzamıştı..
kökünden uzuyor yani,kestirince bir anlamı yok ki uzamaya..

saçı uzatıyo ama dökülmeyi durdurmuyo benim saçlarım normalde çok inat uzardı sarımsaklı şampuan ve haftada 2 kez yaptığım maya kürü ve gece yatarken sıktığım karanfilli su bunlar çok iyi uzattı ama hangisi uzattı bilmiyorum ben karanfilli su olduğunu düşünüyorum bi dene istersen

valla kestirdikçe kısalıyor..ben 2 yıl önce hiç kestirmeden uzatmıştım..gayet de güzel uzamıştı..
kökünden uzuyor yani,kestirince bir anlamı yok ki uzamaya..

ohh ohhh ne guzell duymak ıstedıgım buydu :)) ben de anlam veremıyorum zaten..dıkkat ettım mıllet banyodayken saclarının köküne masaj yaparak yıkıyormus..ben hopppalaaaa köpürt durula yapardım:)) artık masaj yapıyorum nefes aldırıyorm caaaaanım saç dipçiklerime=))

acaba damacana suyunla yıkasam işe yararmı yada doğal kaynak suyunla nede olsa çeşme sularına ilaç koyuyolar

acaba damacana suyunla yıkasam işe yararmı yada doğal kaynak suyunla nede olsa çeşme sularına ilaç koyuyolar

yaaa benım de aklıma geldı de kım ugrasır kı onla yaa..ben şahsen ugrasamam..zaten hep aynı sehırde ikamet edıyorsanız bı sorun olmaz kı şehir suyunun...bı de ona mı para vercez:))

karanfilli suyu nasıl yapacağım canım ya ?
zahmet olmazsa yazabilir misin lütfen ?

kuaförün önünden geçilmezse güzel uzuyor

benimkiler uzadı ama salak kuaför maşa yaparken yaktı ve ben yeniden başa döndüm

aslında cok yoruldummm ne kuafore gıtmek ısterım ne bakım falan...şöyle salıversek kendı haline...ama nerdeeeeeeee....

aslında cok yoruldummm ne kuafore gıtmek ısterım ne bakım falan...şöyle salıversek kendı haline...ama nerdeeeeeeee....

salınca daha iyi oluyor canım..ben denedim ve gördüm..
inşallah bu sefer de işe yarar..bu sarmısak ve turplu su işe yaramazsa ben artıkkendi haline bırakacağım zavallıları..bir dile gelseler neler anlatırlardı zavallı saçlarım

karanfilli suyu nasıl yapacağım canım ya ?
zahmet olmazsa yazabilir misin lütfen ?

bir paket karanfili kavanoza koydum üzerinede yarım litre ılık suyu koydum 1 gün beklettim dolabın içinde sonra fısfıslı şişeye koydum içine karanfillerdende attım biraz gece yada istediğin zaman saçdiplerine sıkıp saçını tarıyosun bazende taramadım masaj yapar gibiyedirdim bu kadarcnm

sağol tatlım..bugün alıp bende başlayacağım bu işe..

arkadaşlar eşimin saçları kalmamıştı uzun süre protez saç kullandı.fakat artık ondan sıkıldı ve farklı bir karışımla başladı.ve akıl almaz sonuçlarla süpriz oldu.öncelikle bio jin bakın bioksin değil biojin kullandı dökülen yerlerde tüğlenmeler başladı.ve daha sonra o tüğler dökülür denildi.o buna fırsat vermeden internetten ahmet m arankinin karışımını uyguladı kokusu çekilir değil ama çok fark etti. karışım 1 sarmısak yağı 2 havuç yağı 3 biberiye yağı.4 ısırgan yağı 5 badem yağı tatlı 6çam yağı karıştırdı bir şişede 1 hafta boyunca hergün 2 nci hafta 2 gnde bir 3 hafta 3 günde 1 kullandı ve toplam 45 gün devam etti.şimdi 5 li kaosül bephanten ve tatlı badem yağı karışımını 2 günde 1 uyguluyor saçlar koyuluk kazandı ve sıklaşıyor.artık ektirmeyede protezede ihtiyacı yok.ve şimdide arada yılan yağını ve şampuanını aldı onuda uygulamaya başlayacak bio jini 2 günde 1 diğerlerini ara günlere yayın faydasını göreceğinizi düşünüyorum biz memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…