su afsunlatmak ne demek anlamadım ben
canım allah yardımcınız olsun...bende nefret ederim çok korkarım yılandan...biraz önce babama sordum yılan neyi sevmez diye babam kirpiyi sevmez dedi...kirpi bulmanız mümkünse bikaçtane yuvasının olduğu yere koysanız belki kirpiden çekinip gider yada alacaksınız bi tüfek vurup kurtulacaksınız...umarım tez zamanda kurtulursunuz...canım suyla falan gitmez inanma bu tür şeylere....
ya Allah yardımcınız olsun en korktugum ve bakmaktan bıle tıksındıgım hayvandır adını bıle yazmak ıstemem .
Ama ne kadar cok hurafelere takılıyorsunuz öyle ..
Yok efsunlu su yok eşli olunca kin bağlar falan filan ..
Ya tamamm hoş bir hayvan değil ama sizden de buyuk değil , alırsın eline tufek öldürürsün..
Bu kadar hurafelere inanmayın lutfen ..
sana katılıyorum canım....eğer zor duruma düştüysem her yolu denerim kim ne derse eksiksiz yaparım sonuçta bi umut doğuruyor söylenenler....canım benim ateş falan yaksanız ateştende korkar yaklaşamaz kaçar ...Yılan Resmi Görünce veya İsmini Okuyunca Bir Yerden;
Tüm Tüylerim Diken Diken Oluyor, Sanki Bacağımda...
Acayip Kaşınıyorum Şu An..
Valla Hurafemi Dersiniz Ne Dersiniz Bilemem Ama, Ben Kim Ne Tavsiye Ederse Hepsini Yaparım..
Yani Onun Gitmesi Yok Olması İçin, Herşeyi Yaparım...
Hatta Sabaha Kadar Yasin Bile Okurum..
Allah Yardımcın Olsun Arkadaşım..
Küçükken evimiz bahceliydi, damda yatıyoduk sabah uyandımızda evin kapısında parçalanmış, başı ezilmiş bi yılan gördüm. kurt köpegımiz onu öldürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?