hanımlar bizim yayla evimizin bulunduğu yerin yanı boş soğuk hava deposu onun yine kullanılmayan bahçesi ile yanyana evimiz yani sınır...oradan bizim evimizn arasında 1 duvar bağlıyor, o duvarın soğuk hava yanı aşagıda evimiz duvarın boyundan başlıor...oradan bi siyah 1 m boyunda incee yılan çıkıor orda delik var..tamda kapımızın karşısı oluyor, çıktığı yerdede böğürtlen ekili büyümüş...evin durumunu anlatayım önce dedim...evin arkası boş çalılık arsaydı, orada yuvaları vardı ssanırım oraya şimdi ev yapılacak ve bahçeyi kazdılar, o günden beri uyku uyuyamıyorum...evimizşin o dediğim yerden geliorar...görüyorum sinirim bozuluyor kendime gelemiyorum... 2gün önce babam evin orda bahçe suluordu, bu defea arka yani ev yapılacak arsa temzilendi ya ordan gelmiş..babamda seslenmiş..yani kişelemiş:)), ben görmeyeyeim diye( bende o tarafa geliorum bu arada)..neyse o kişelerken beim olduğum yere doğru gelmiş...benim olduğumu görünce geri dönmüş babama doğru, babamda ben görmeyeyim diye onu kovalıormuş..kaysı atmış üstüne gitsin diye, kayasıyı atmış oda yine bana dönmüş yönünü ve benide karşıda görünce bu y...... havalandı karşımda birden ve biz karşılaştık tabi ben çığlık kıyamet kaçtım...ama onu sıkışınca havalandı...şimdi babam geldiği yere çimentoyla kapattı, su afsunlattık hem içtik hemde döktük geldiği yere...
ertesi gün sabah babam kapıyı açmış yine geldiği yerde görmüş... su afsunlatıp döktüğümüz yerde ne gezioo bu yaratık!!!..gelmemesi lazım..beni korkutuyor...bu hayvanlar kindar olur
acaba kendini sıkıştırğıdımıız mı sandı?afsunlu suyu nasıl deldi hala anlamadım??, çok korkuyorum uyuyamıyorum..şimdi bize kindarmı oldu acaba?..bugün kükürt yaktık döktük geldiği yere..gelmez inşallah , bir başka kişliye su afsunlattık yine bu etki eder inşallah...
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı??neyi sevmezler nasıl böir yöntem yapalım şaşırdık
ertesi gün sabah babam kapıyı açmış yine geldiği yerde görmüş... su afsunlatıp döktüğümüz yerde ne gezioo bu yaratık!!!..gelmemesi lazım..beni korkutuyor...bu hayvanlar kindar olur
acaba kendini sıkıştırğıdımıız mı sandı?afsunlu suyu nasıl deldi hala anlamadım??, çok korkuyorum uyuyamıyorum..şimdi bize kindarmı oldu acaba?..bugün kükürt yaktık döktük geldiği yere..gelmez inşallah , bir başka kişliye su afsunlattık yine bu etki eder inşallah...
sizin bildiğiniz bir yöntem varmı??neyi sevmezler nasıl böir yöntem yapalım şaşırdık