• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılan dilli kaynana

Rutky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
1.453
1.341
133
Merhaba arkadaşlar .Doğum yaptım. Annem bir ay kalıp gitti .On beş gündürde kaynanam yanımda. Kendisi söylemek istediği şeyleri yüze söylemeyip laf çakma yoluna giden ağzı laf dolu bir insan. Dün de çocuk banyo yaptı. Daha kırk günlük Ben de hasta olmasin diye kapıyı hafif kapattım .Bu da kahvaltıda" hele buna bak buna çocuk ter içinde kalmış bir de kapıları kapatıyor ,çocuğu hasta edecek "dedi .Tabi her zaman ki ses tonuyla beni dövecek gibi suratını büzerek ağzını yaya yaya .Ben dolmuştum zaten artık dayanamadım. Benim çocuğum kimse benim kadar düşünemez anne dedim .Basladı lafları sıralamaya susmak bilmiyor . Eşim akşam eve gelince de boyuna laf çakıyor . Kuduruyorum sinirden .Öyle şeyler söylüyor ki donup kalıyorum bir cevap veremiyorum .Eşime aglayarak anlattım o işteyken telefonla aradim .Eşim annesine aşırı düşkün. Onla ilgili olumsuz bişey duymaya tahammül edemez. Direkt susturur sen yanlış anlamışsındır der .Ilk defa oda ağladığım için sanırım "benim annem hırçın sinirlidir o öyle geçmişte yaşadıklarından dolayı herkese öyle "dedi .Herkese öyle değil onu da biliyorum . Ama eşim ilk defa annesiyle ilgili söylediğim biseyi kabul etti .Bu konu basit gibi gelebilir. Ama kadın sürekli böyle. Hırçın hırçın dövecekmiş gibi konuşuyor laf çakıyor . Ben de dayanamıyorum çünkü ben bir saygısızlık yapmıyorum ona .Kendisi kaynanasından dayak yemişte bilmem ne bir sürü saçma laf. Özür dilememi bekliyor ama rüyasında görür. Böyle kaynanası olupta hakkından gelebilen var mı ?Açık açık konuşamam benimle böyle konuşma diye .Eşim annesi konusunda hassas ,kadın da üslubunun bozuk olduğunu kabul etmiyor zaten .O bana laf çaktığında anında lafı yapıştırmak istyrm. Bunu nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar .Doğum yaptım. Annem bir ay kalıp gitti .On beş gündürde kaynanam yanımda. Kendisi söylemek istediği şeyleri yüze söylemeyip laf çakma yoluna giden ağzı laf dolu bir insan. Dün de çocuk banyo yaptı. Daha kırk günlük Ben de hasta olmasin diye kapıyı hafif kapattım .Bu da kahvaltıda" hele buna bak buna çocuk ter içinde kalmış bir de kapıları kapatıyor ,çocuğu hasta edecek "dedi .Tabi her zaman ki ses tonuyla beni dövecek gibi suratını büzerek ağzını yaya yaya .Ben dolmuştum zaten artık dayanamadım. Benim çocuğum kimse benim kadar düşünemez anne dedim .Basladı lafları sıralamaya susmak bilmiyor . Eşim akşam eve gelince de boyuna laf çakıyor . Kuduruyorum sinirden .Öyle şeyler söylüyor ki donup kalıyorum bir cevap veremiyorum .Eşime aglayarak anlattım o işteyken telefonla aradim .Eşim annesine aşırı düşkün. Onla ilgili olumsuz bişey duymaya tahammül edemez. Direkt susturur sen yanlış anlamışsındır der .Ilk defa oda ağladığım için sanırım "benim annem hırçın sinirlidir o öyle geçmişte yaşadıklarından dolayı herkese öyle "dedi .Herkese öyle değil onu da biliyorum . Ama eşim ilk defa annesiyle ilgili söylediğim biseyi kabul etti .Bu konu basit gibi gelebilir. Ama kadın sürekli böyle. Hırçın hırçın dövecekmiş gibi konuşuyor laf çakıyor . Ben de dayanamıyorum çünkü ben bir saygısızlık yapmıyorum ona .Kendisi kaynanasından dayak yemişte bilmem ne bir sürü saçma laf. Özür dilememi bekliyor ama rüyasında görür. Böyle kaynanası olupta hakkından gelebilen var mı ?Açık açık konuşamam benimle böyle konuşma diye .Eşim annesi konusunda hassas ,kadın da üslubunun bozuk olduğunu kabul etmiyor zaten .O bana laf çaktığında anında lafı yapıştırmak istyrm. Bunu nasıl yapabilirim

Neden sizde kaynananız.? Bebeğinize artik bakabilirsiniz. Doğum yapalı baya olmuş.
Zaten yine ben bakıyorum. O yemeğe yardım ediyor sadece .Ilk bir ay annem kaldı döndü . Şimdi de o geldi bayrama birlikte gidicez eşimin memleketine .Uyandığı her gün şikayet ediyor. Sıkıldım bunaldim bir tane insan yok konuşacak görüşecek. E git o zaman kadın ama kalmaya devam ediyor .Benimle ugrasmasa kalsın onun da evladının evi .Ama kadın takmış bana

Bazilari niye kalıyor diyor ya sanki gelin istiyor
Yüzsüz iste istenmediği halde kaliyor
Gor git 3gun
Ne.isin var 1ay gelinin yanında
Ozkizin yaninda birgun kalmaz
Damattan cekinirler.
Aman hepsi ayni
oğullarının evini kendi evleriymiş gibi görüyorlar ya münasebetsizler, istedikleri kadar kalmayı da hak biliyorlar o yüzden.

Daha bir hafta falan önce kendisiyle çığlık çığlığa kavga ettim :rolleyes: (ki hiç tarzım değildir)
Senin kvden eksiği yok fazlası var.Bizimki beni beğenmez, damadı beğenmez, kızını yani görümcemi beğenmez bir tek oğluna aşıktı.Kavga da beni hakkı bulunca artık oğlunu da beğenmiyor.Karının sözünden çıkmazsın sen diye laf söylüyormuş.
Telefonu açar açmaz kızım senin beniynen derdin ne dedi😂
Benim seniynen ne derdim olabilir ki...
Ben yapı gereği kimsenin bana laf sokmasına izin vermem.yani bir kere olur iki kere olur ama 3. De tenhada sıkıştırırım.Fakat kendisi korkunç çirkef kendini beğenmiş bir kadın olduğu için hiç dokunumyorum ve onu yok sayıyorum.Kendisi de bunun farkında benimle soğuk savaş yapıyorsun diyor.
Evet soğuk savaş en temizi.
Onu yok sayıyorum.Söyledikleri bir kulağımdan giriyor diğer kulağımdan çıkıyor.Milletin yanında ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum.Eşimde bunun farkında.

Sana önerim zor biliyorum ama duyma.Duyduklarını düşünme.Anlam yükleme.Bu da böyle bir densiz işte de geçiştir.
Kapıyı kapattın diye laf mı etti aç o zaman de.
Kendi içinde mutsuz olan insanları sen mutlu edemezsin.Seni kendisine benzetmesine izin verme

Daha bir hafta falan önce kendisiyle çığlık çığlığa kavga ettim :rolleyes: (ki hiç tarzım değildir)
Senin kvden eksiği yok fazlası var.Bizimki beni beğenmez, damadı beğenmez, kızını yani görümcemi beğenmez bir tek oğluna aşıktı.Kavga da beni hakkı bulunca artık oğlunu da beğenmiyor.Karının sözünden çıkmazsın sen diye laf söylüyormuş.
Telefonu açar açmaz kızım senin beniynen derdin ne dedi😂
Benim seniynen ne derdim olabilir ki...
Ben yapı gereği kimsenin bana laf sokmasına izin vermem.yani bir kere olur iki kere olur ama 3. De tenhada sıkıştırırım.Fakat kendisi korkunç çirkef kendini beğenmiş bir kadın olduğu için hiç dokunumyorum ve onu yok sayıyorum.Kendisi de bunun farkında benimle soğuk savaş yapıyorsun diyor.
Evet soğuk savaş en temizi.
Onu yok sayıyorum.Söyledikleri bir kulağımdan giriyor diğer kulağımdan çıkıyor.Milletin yanında ipliğimiz pazara çıkmasın diye susuyorum.Eşimde bunun farkında.

Sana önerim zor biliyorum ama duyma.Duyduklarını düşünme.Anlam yükleme.Bu da böyle bir densiz işte de geçiştir.
Kapıyı kapattın diye laf mı etti aç o zaman de.
Kendi içinde mutsuz olan insanları sen mutlu edemezsin.Seni kendisine benzetmesine izin verme

Haha aklima survivor taner tarlaci geldi:
"Cekirge bir sıçrar, iki sıçrar, ücüncüde yumruğu yersin benden" 😆

Sanane onun delı annesinin gecmıste yaşadıklarından, bahaneye bak.
Dayak atan adamlar ıcın karıları kucukken babası cok dovmus onu, ondan boyle diyorlar aklamak ıcın. Kocanınkı de o hesap.
Bebek 40gunluk olmus, evıne uzasın gıtsın bence artık.
Kocan cekebılır onu ama sen mecbur degılsın.
Lohusa kadına ceza gıbı dıkmıs senın basına, kendısı butun gun iste. Ya annesıne dur desin ya da haricten gazel okumasın.

Haha aklima survivor taner tarlaci geldi:
"Cekirge bir sıçrar, iki sıçrar, ücüncüde yumruğu yersin benden" 😆
Ah ah eskiden öyleydi.
Fakat şimdi birşey desem ayılıp bayılır.Kötü gelin beni hasta etti der. O potansiyeli gördüm kendisinde.
Her fırsatta oğlum ben hasta bir kadınım beni idare edeceksiniz diye empoze eder eşime.
O yüzden mertlik kenarda dursun dedim.Taktik değiştirdim

He he de gec hic tinlama hcd ekafana takipda ömrünü bitirme deymez cunku hic kimseye

Gonderebilirsen eğer postala kaynanayi ben bakarım artık de iyi kötü esinde yardım eder gül gibi bakarsın, Allah bebisinize sağlık hayırlı ömür versin inşallah.

Gonderebilirsen eğer postala kaynanayi ben bakarım artık de iyi kötü esinde yardım eder gül gibi bakarsın, Allah bebisinize sağlık hayırlı ömür versin inşallah.
Amin sağ olun .Gitmiyor ki bayrama az kalmış ya az dedikleri de nerdeyse yirmi gün . Otobüsle gitmeye gerek yokmuş beraber gitmek varken

Bazilari niye kalıyor diyor ya sanki gelin istiyor
Yüzsüz iste istenmediği halde kaliyor
Gor git 3gun
Ne.isin var 1ay gelinin yanında
Ozkizin yaninda birgun kalmaz
Damattan cekinirler.
Aman hepsi ayni
Sinir hastası edecek beni bakalım bayrama kadar nasıl dayanacam

oğullarının evini kendi evleriymiş gibi görüyorlar ya münasebetsizler, istedikleri kadar kalmayı da hak biliyorlar o yüzden.
Kalsın lafım yok ama benimle uğraşmasın. Onu Allaha havale etmişim . Lal etsin Rabbim onu.

Gönderin . Huzur vermez bu kv size belli . Eşinizle konuşun artık ona gerek kalmadığını söylesin gitsin kendi evinde başkasına laf çaksın huysuz . Yerinizde olsam bayramda da gitmem
Zaten çocuğuma ben bakıyorum cnm .Eşim asla git demez annesine .Yaptıklarını anlatıyorum ben bişey söylemem yazık diyor. Bana yazık değil ama

Benim babaannem böyledir, iğrenç bir insandır. Tecrübe ile konuşuyorum, aynı şekilde yapacaksınız, yoksa anlamaz.

Öyle aman susayım, aman cevap vermeyeyim ya da takmayayım, bundan anlamaz.
Bir yapıyorsa 3 yapacaksınız, başka türlü düzelmiyor inanın bana.
Deli deliyi görünce misali.

Banane annesi herkese öyleymiş ben rahatsız oluyorum susup alttan almak zorunda değilim de. Tabi bunu eşine güzel söyle, böyle sert değil.
Valla gençliğine yazık sen gergin oldukça çocuğun hissedecek aynı evin içinde hır gür ile bebekler çocuklar mahfoluyor kv gelin atışmasından dolayı. Azcık aşım ağrısız başım yemeğini kendin yap gönder gitsin.

Back
X