merhaba arkadaşlar ben ikinci bebeğime hamile kaldığımda başladı şimdi bebeğim dokuz aylık ve benim burun akıntısı hapşırma göz kaşıntısı Boğaz kaşıntısı hala devam ediyor yaşam kalitemi yerle bir eden bu hastalık için bir kaç kez doktora gittim bana sprey ve ilaç verdiler hergün düzenli kullanmam gerekiyormuş ama ben düzenli kullanamadım bir de emzirdiğim için galiba verilen ilaçlar çok etkili değil ben bitkisel bir çözüm arıyorum bu hastalığı bitkisel tedavilerle Yenen var mı lütfen yardım edin iki bebeğim var ve öğretmenim okulda evde burun akmasından hapşırmaktan bir hal oluyorum ne ev işlerini ne de okuldaki işlerimi doğru düzgün yapamıyorum psikolojim alt üst oldu geceleri burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan Boğazım kuruyor
Bitkisel tedaviyi uygulayıp çözüm alan varsa yazsın lütfen bir de küçük bir yerde yaşıyoruz maalesef aktar falan yok internetten alabileceğim siteler varsa onları da yazarsanız çok sevinirim saolun şimdiden
Bitkisel tedaviyi uygulayıp çözüm alan varsa yazsın lütfen bir de küçük bir yerde yaşıyoruz maalesef aktar falan yok internetten alabileceğim siteler varsa onları da yazarsanız çok sevinirim saolun şimdiden