Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yıl boyu süren allerji var.Ev tozu akarlari.polenler.küf ve rurubet.parfum vs kokular.kedi kopek tüyu..malesef kedimi ywzmayi unutmusum 1 yildirdi kedi besliyordum ve 1 ay once vermek zorunda kaldim çok kotü bir durum.Benimki eminimki astima cevirdi..cunku temizlik yaparken tozdan.deterjanlardan tikaniyorum nefes alamiyorum.sokakta biri sgr icse burnuma gelio o kadar kokulara hassasi..evdeki butun halilarida kaldirdimdus alamiyorum banyoda buhardan boguluyorum.parfum kullanamiyorum.hersey cok hizli gelisti zaturre tetikledi ve cigerlerim bu sekil oldu.allahim kimseye vermesijn hayatta herseyden kendini kisitlayarak yasamak zor.bazen kisitlayamiyorsun polenler burununa giriyor tikaniyorsun vucudun kasintidan kabario.hayirlisi doktor bakalim ne diycek bu durumuma
Nefes aldırmıyor mu hiç nasıl hissediyorsunuz kabaca anlatirmisinizMalesef ilerlemiş Allerjik astım olmuşum.
Amin allah herkeze şifa versin.Öncelikle geçmiş olsun. İlaçlar gerçekten önemli ben ilk zaman ilaç kullandım ama anlık geçirdiğini farkedince yıllarca kullanmamıştım. Sonra mukus salgısı artışı yoğun olduğu için sinusumu tikamis demekki anlık geciriyo dediğimiz antihistaminik ilaçlar aslında durumun kötü olmasını engelliyor bir yandan. Zaten dizinde dediğiniz gibi zatürre olmuşsunuz alerji hastalığınızi tetiklemis ve astıma çevirmiş . Böyle böyle ciğerler harap oluyo öncelikle yapılması gereken zaten ortamı değiştirmek tozlardan vs evi arındırmak düzenli temizlik yapılması halıları kaldırmak olabilir. Sonra işiniz dolayısıyla belli şeylere maruz kalıyorsunuz ona da yapılacak birşey belki coronadan öncede maske kullanma alışkanlığı edinmeniz olabilirdi . Biz kendimize dikkat etmezsek kim edecekki zaten. İlerde yaş geçince bunların iki kat mislini yaşayacağız. Şimdi düzenli ilaç kullanıyorum . Sprey vs kullanmıyorum kullandığım ilaç levmont o bana iyi geliyor sadece uyku yapıyor bu ilacı icmedigim zaman uykumdan salya sümük uyanıyorum resmen burnumu sumkurmeden su gibi burnumdan mukus sıvısı akiyo gözlerim kaşınıyor ve aşırı sulaniyo özellikle sabahları Allah herkese şifa versin
Allah kimseye göstermesin.Ne kadar dikkat etsenizde yaninizdan biri sgr icerek geçtiginde.komşunun çamaşırlarındaki yumoş kokusu evinden gelen yemek, sgr kokusu dahi nefes darliğınıza sebeb olabilir.Evde halilar kaldırıldı düzenli temizlik yapiyorum ama yapmaya izin vermiyor bu hastalık nefesiniz daraliyor.gögus sıkışıyor.burun tamamen tıkanıyor.pipetten hava alır gibi .Aman dikkat edin.Evde supurge.yemek yapmak.ütü yapmak.camasir asmak .benim herseye allerjim oldugu icin malesef uzak olsamda gün içinde maruz kaliyorum.Birde covid geçirdim 3 buçuk ay oldu hala toparlanamadim bagısikligim çok düstüNefes aldırmıyor mu hiç nasıl hissediyorsunuz kabaca anlatirmisiniz