yıkıldım

size süreci yazayım:

annenizin yanına gideceksiniz. aileniz size sonuna kadar destek çıkacak, rahat hissedeceksiniz.

iki gün sonra kocanızı, evinizi özleyeceksiniz, aslında sorunların ne kadar basit olduğunu düşüneceksiniz, hata ettiğinizi anlayacaksınız.

eşiniz ve ailesi asla sizi aramayacak

en sonunda baktınız ki onlardan ses seda yok, ya siz ya da sizin aileniz durumu düzeltecek, eve geri döneceksiniz.

dolayısıyla herşey şu anki durumdan daha kötü olacak.

tavsiye etmem.

sen gitmemek istemekte haklısın cnm ama neden hemen annene söylüyorsunki kavga ettiğinizi.
ben kavgaların tartışmaların hemen aileye yetiştirilmesi taraftarı diilim.
çünkü sen 2 gün snra unutucaksın ama annenler unutmaz.

kocana gelince onunda annesine yetiştirmesi hiç ii olmamış.
aileler herşeyi duymak zorunda diiller.

ağlarken acmadım aslında konusurken aglamaya basladım annemi de görmeyeli 1 ay olmustu seni cok özledim kızım falan deyince dayanamadım o daha öncede yaptı bende anlatma dedm bizim özelimiz bu dedim bırakmıstı bu huyunu ama ben öyle sanmısım.

Annesine niye anlatıyor ?annesi seninle kavga etsin diye mi?oturup adamakıllı konuşamıyor mu?henüz aile olamamışsınız ,evcilik oyununu gibi ,eşin pek olgun değil, epey uğraşacaksın !

Ustte yazilanlara katiliyorum... Esinizdede hata var tabiki ama sizdede var maalesef.

Bence evliliginizi boyle basit seyler yuzunden yikmayin... Aksam olsun saglikli bir sekilde esinizle uygun bir uslupla konusmayi deneyin.

InsaALLAH hersey gonlunuzce olur.

annesine onları dememiştir tabii:) gülümsettin beni Allah razı olsun dün aksam gitmedik ya anne seni istemiyor falan demiştir annemlerin geldigini de söylemiştir.

ne kadardir evlisiniz yasiniz kac?sanirim tam evliligi oturtup birbirinizi cok iyi taniyamamissiniz .Yanlis anlamayin ama sanki ikinizde biraz anne kuzusunuz gibi geldi

bende eşinin annesine herşeyi anlatmasına takıldım arkandan iş çeviriyorlar resmen

iletişim problemi degil canım bnim eşimde öfke kontrolü yok sadece sinirlendiginde agzından apuk supuk kelimeler cıkıyor.

ama o zaman arada ki saygıyı nasıl koruyacaksınız siz
eşinizle sakin bir zamanda konuştunuz mu bunları
sen böyle her sinirlendiğinde saçma sapan konuşursan
aramızda saygı sevgi kalmaz böyle evlilik olmaz diye

en azından düzelmiş canım Senin adına sevindim dogrusu.İnşallah bir daha yaşamazsın.

kayınvalidemi melek sanardım oysaki varya beraber giderdik her yere bugün yıkıldm

öceki konuları da biliyorum. eşin, şımarık, agresif, baskıcı, dediğim dedik biri gibi gözüküyor bana. sözlü hakaretleri yetmiyor gibi bir de fiziksel şiddete başvurmuş pess. Allah ıslah etsin kocanı.

kocan, annesi çok hatalı ama sende de hata var. sen bu adamın hatalarını yakalıyorsun, yüzüne vuruyorsun, bi iki bağırıyorsun... evvelki şeyler için diorum. ee?? adamla yüz göz olmuşsunuz. adamın umru değil ki hata yapmak. nasılsa karısı iki bağırıp yumuşuyor... adam zaten şımarıktı bir de tepene çıkardın. indir indirebilirsin aşağı.

bu adam düzelir mi? evet belki düzelir ama çok zor. sabırlı, çok akıllı, planlı bir kadının elinde düzelir.

o annesine anlatıyor da sen farklı bir şey yapmıyorsun ki? direkt söylemiyorsun belki ama sesinin tonundan suratının düşüklüğünden anlar herkes herşeyi. ikiniz ailesiniz. diğerleri akraba artık.

adamda sen onun ailesini istmeiyorsun diye bir önyargı oluşmuş. belki farkında değilsin sürekli surat asıyorsun ailesine. o da sinir oluyor hıncını çıkarıyor senden.

benden sana tavsiye, boşanacaksan hiç üzülme git bugün annenin evine.

yok, 2-3 gün sonra kocam kocam diyip barışacaksan sakın annene gitme.

zaten adam tepende iyice başına çıkar. buda sonra her kavganız sen anne evine gidersin adam sallamaz... böyle gider gelir.

ya sık dişini. biraz sakinleşmesini bekle. adam gibi karşına al "benim hatalarım bu senin bu yürüsün istiyorsak birlikte çabalayacağız, tek kişinin çabası olmaz, her kavgada "git-bitsin" denmez" diye konuş. sen ailesine güler yüz göster. o önyargısını yık. o da saygılı olsun.

ama yapamam dersen şimdiden ayrıl bitsin. anne evine git geller başlarsa daha o evlilik zor kurtulur.

bir karar ver ve ona sadık kal. bir öyle bir böyle karar değiştirirsen kocan sana saygısız davranır.

boşanacaksan hemen git anne evine.

şu an için boşanamayacaksan sık dişini evinde otur. kavga da etsen evinde et.

Her fırsatta bıkmadan usanmadan söylüyorum.Hiçbir erkek HİÇBİRZAMAN hanımına evine döne deme hakkına sahip değildir.. Bu hadsizliktir.

Evine dönmek ne demek ? Eviniz orası.. Malmıyız biz geri dön annenin evine, alsınlar seni diyebiliyorlar.Gidecek biri varsa oda erkektir.Hukukende böyle adaptada böyle.

Buna göz yummayın.. O GİTSİN GİDECEKSE..

...

Eşinizde annesiyle herşeyi paylaşacak kadar traji komik bir adammış.Tuhaf geldi.Kriz anlarını erkekler çözer diye bilirim, halbuki dağıtıyor eşiniz.

Aslında aile söz konusu olduğu zaman bayanlar biraz daha politik davranmalı.. O gün idare edip sonrasında, iyi olduğunuzda dile getirebilirseniz daha iyi sonuç alacaktır.

GİTMEYİN EVİNİZDEN..'' Neden gitmediğinizide ona açıkca söyleyin.Ben bir bireyim.Ailemden önce ben kendime yeterim.. Bana her zaman açık olan bir kapı ama benim evim burası, çok istiyorsan sen git. Ha gitmemeye karar veriyorsan saygılı ol bize ve yuvamıza karşı.. ''

O sitelere girmeside ve inkar etmemeside ayrı bir pişkinlik..Bunu mutlaka konuşmalısınız.

şanlısın canım o konuda biz ramazanda 25 gün oradaydk 1 gece annemlerde 4 gün kendi evimizde düsün bıktırıyorlar insanı.

geçmişe pc den nasıl bakılıyor

katılmıyorm canım suclu ben degilim ve o gelip benden özür dilemeden geri dönmem asla asla

ben anneme bişi anlatmadım dün aksam sadece ağladım ne oldu dedi özledim ondan dedm yani geciştirdim.

Daha önceki mesajlarinizada baktim simdi esiniz malesef size siddet bile uygulamiskeske suanki kararinizi o zaman alsaydiniz.Sanirim esinizinde ailesininde sizin kararlariniza saygisi yok.Bence cok iyi düsünüp kesin karar verin yani bugun annenizin evine dönüp bi kac gün sonra tekrar barisicaksaniz hersey dahada kötü olabilir o zaman sizi hiiiic saymazlar nede olsa bi sekilde geri dönüyosun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…