• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıkıldım

O küçücük beyniyle ben buna ne yapsam yine beni affeder diye geçiriyordur eminim şu anda sen aklında bile değilsin nasıl acı çektiğin

kurup kurup kendini haklı çıkarıyordur kafasında

bakalım halen aynı tas aynı hamam mı aksam 6da görecez

eğer aynıysa hiç üzülme başın dik bi şekilde git annenin babanın yanına ve birdaha şans istese bile verme boyacı küpü değilki duygular o istediğinde sen sev affet taviz ver ohhh nerde bunun bolluğu

eğer aynıysa hiç üzülme başın dik bi şekilde git annenin babanın yanına ve birdaha şans istese bile verme boyacı küpü değilki duygular o istediğinde sen sev affet taviz ver ohhh nerde bunun bolluğu

canım ben ona cumartesiye kadar süre verdim gidecegimi bilmiyo eger cumartesiye kadar degişme gidecem dönüşü de ytok.

bu işin sırrı nedir söyleyeyeim...bir allahtan başkasına güvenmeyeceksin bel bağlamayacaksın ondan başka dost aramayacaksın ne ana ne baba ne koca ne evlat ....ikincisi ise kadere inanacaksın kardeşim allah emretmedikten sonra yaprak kımıldamaz..ki bir yuvamı yıkılacak....ben çooook acılar çektikten sonra anladım..kocam kim oluyorki...kolundan tuttuğum gibi kapı önüne koyarımki kocam kılıbık pısırık değildir otoriterdir asla sesimi yükseltemem ona karşı hemen tepkisini koyar ama beni iyi tanır tepemi attırdımı kimseyi tanımam...ne ana evine sıgınırım ne baba ne koca..tek başıma yaşarım dedimmi korkuyo adam..deli dumrulum benim der....ayaklarımın üzerinde dururum...eyvallah etmem kimseye...evlendim çıktım ne ana kaldı ne baba...işte bu

işte canım burda kadının ekonomik özgürlüğü giriyor allah göstermesin benimde sorunum olduğu zaman bende aynen ne baba evine giderim ne evi terkederim tek başıma yaşarım belkide bunu sen ben yapabiliriz ama hiç maddi desteği olmayan bir kadın ne yapsın hadi bir işe girsin hadi lise mezunu alıcak asgari ücret ne yapabilecek kadın okumalı çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmalıki ayakalrın üstünde dursun eyvallah etmesin kimseye

işte canım burda kadının ekonomik özgürlüğü giriyor allah göstermesin benimde sorunum olduğu zaman bende aynen ne baba evine giderim ne evi terkederim tek başıma yaşarım belkide bunu sen ben yapabiliriz ama hiç maddi desteği olmayan bir kadın ne yapsın hadi bir işe girsin hadi lise mezunu alıcak asgari ücret ne yapabilecek kadın okumalı çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmalıki ayakalrın üstünde dursun eyvallah etmesin kimseye

benim cok ta param olsa yine eşimle olmayacaksa ailemle yasamayı tercih ederim cünkü hayat cabuk geciyor ve yasadıkların kar kalıyor sana bir gün Allah korusun onları yitirdgimizde zaten yalnızız.

bu işin sırrı nedir söyleyeyeim...bir allahtan başkasına güvenmeyeceksin bel bağlamayacaksın ondan başka dost aramayacaksın ne ana ne baba ne koca ne evlat ....ikincisi ise kadere inanacaksın kardeşim allah emretmedikten sonra yaprak kımıldamaz..ki bir yuvamı yıkılacak....ben çooook acılar çektikten sonra anladım..kocam kim oluyorki...kolundan tuttuğum gibi kapı önüne koyarımki kocam kılıbık pısırık değildir otoriterdir asla sesimi yükseltemem ona karşı hemen tepkisini koyar ama beni iyi tanır tepemi attırdımı kimseyi tanımam...ne ana evine sıgınırım ne baba ne koca..tek başıma yaşarım dedimmi korkuyo adam..deli dumrulum benim der....ayaklarımın üzerinde dururum...eyvallah etmem kimseye...evlendim çıktım ne ana kaldı ne baba...işte bu

çok güzel bir yorum ama maalesef türkiye gerçeğini yansıtmıyor işin içine,ekonomi,anane,yalnız ayakta durmayı bilmeyen bağımlı bireyler,yalnızlıktan korkanlar .....say say bitmez

Canım birde şey dicem madem bir adım atmazsa kararlısın cmtsi gitmeye ozaman bu akşamda bir kıpırtama yoksa bence haberi olsun al karşına konuş amacın ne ne yapmayı çalışıyorsun bu şekilde yapamıcağını söyle ya bir çözüm noktası bulalım yada daha fazla birbirimizi mutsuz etmeyelim desen baktın he ona konuşmuşsun ha duvara ozaman al onun eşyalarını topla ve kapının önüne koy ama sen gitme derim ben o çıksın evden hemde ev senin sen niye gidiyorsun canım yaa kimsen yok çok iyi anlıyorum ama zaten boşanırsan orda yaşa demiyoruz biz ama ilk edapta sen çıkma o evden...

bu aksam da baktım kıpırdama yok annenin evine git diyecem kovacam onu bende annemleri arayacam hafta sonu gelsinler bitsin diye

bu aksam da baktım kıpırdama yok annenin evine git diyecem kovacam onu bende annemleri arayacam hafta sonu gelsinler bitsin diye

evet mantıklı çözüm konuşmaların düşünerek yap mantıklı olsun ayrıca ağlama,sinirli konuşma

evden işe yürüyerek gidip geliyorum canım ama bogazımda kelimeler dügüm dügüm nasıl konusacam ne diyecem bilmiyorum ki.

Bence yap hem yemek yaparken sakinleşirsin kendini toplarsın biraz

cok güzel bi söz . insallah ya kızlar bişi sorsam şimdi eve gidince yemek hazırlasam mı hazırlamasam mı

ya..sen ne iyi niyetlisin bırak yemeği falan bence..eşeklik yapıyo ödüllendirmiş gibi oluyo bence..konuş direk ondan sonra durum iyiye giderse dışarı çıkın..zaten kötüye giderse ikinizde de işteh falan kalmaz...

Back