- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O küçücük beyniyle ben buna ne yapsam yine beni affeder diye geçiriyordur eminim şu anda sen aklında bile değilsin nasıl acı çektiğin
kurup kurup kendini haklı çıkarıyordur kafasında
bakalım halen aynı tas aynı hamam mı aksam 6da görecez
bakalım halen aynı tas aynı hamam mı aksam 6da görecez
eğer aynıysa hiç üzülme başın dik bi şekilde git annenin babanın yanına ve birdaha şans istese bile verme boyacı küpü değilki duygular o istediğinde sen sev affet taviz ver ohhh nerde bunun bolluğu
bu işin sırrı nedir söyleyeyeim...bir allahtan başkasına güvenmeyeceksin bel bağlamayacaksın ondan başka dost aramayacaksın ne ana ne baba ne koca ne evlat ....ikincisi ise kadere inanacaksın kardeşim allah emretmedikten sonra yaprak kımıldamaz..ki bir yuvamı yıkılacak....ben çooook acılar çektikten sonra anladım..kocam kim oluyorki...kolundan tuttuğum gibi kapı önüne koyarımki kocam kılıbık pısırık değildir otoriterdir asla sesimi yükseltemem ona karşı hemen tepkisini koyar ama beni iyi tanır tepemi attırdımı kimseyi tanımam...ne ana evine sıgınırım ne baba ne koca..tek başıma yaşarım dedimmi korkuyo adam..deli dumrulum benim der....ayaklarımın üzerinde dururum...eyvallah etmem kimseye...evlendim çıktım ne ana kaldı ne baba...işte bu
akşam ne yapmayı planlıyorsun? Bazı erkekleri yola getirmek çok zor evlenmek kolay
işte canım burda kadının ekonomik özgürlüğü giriyor allah göstermesin benimde sorunum olduğu zaman bende aynen ne baba evine giderim ne evi terkederim tek başıma yaşarım belkide bunu sen ben yapabiliriz ama hiç maddi desteği olmayan bir kadın ne yapsın hadi bir işe girsin hadi lise mezunu alıcak asgari ücret ne yapabilecek kadın okumalı çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmalıki ayakalrın üstünde dursun eyvallah etmesin kimseye
bu işin sırrı nedir söyleyeyeim...bir allahtan başkasına güvenmeyeceksin bel bağlamayacaksın ondan başka dost aramayacaksın ne ana ne baba ne koca ne evlat ....ikincisi ise kadere inanacaksın kardeşim allah emretmedikten sonra yaprak kımıldamaz..ki bir yuvamı yıkılacak....ben çooook acılar çektikten sonra anladım..kocam kim oluyorki...kolundan tuttuğum gibi kapı önüne koyarımki kocam kılıbık pısırık değildir otoriterdir asla sesimi yükseltemem ona karşı hemen tepkisini koyar ama beni iyi tanır tepemi attırdımı kimseyi tanımam...ne ana evine sıgınırım ne baba ne koca..tek başıma yaşarım dedimmi korkuyo adam..deli dumrulum benim der....ayaklarımın üzerinde dururum...eyvallah etmem kimseye...evlendim çıktım ne ana kaldı ne baba...işte bu
bu aksam da baktım kıpırdama yok annenin evine git diyecem kovacam onu bende annemleri arayacam hafta sonu gelsinler bitsin diye
ağlamamak cok zor be canım elim ayagım titriyo düsündükce.
ağlamamak cok zor be canım elim ayagım titriyo düsündükce.
seni öldürmeyen acı güçlendirir ,cesur ol belki herşey umduğundan farklı gelişir
cok güzel bi söz . insallah ya kızlar bişi sorsam şimdi eve gidince yemek hazırlasam mı hazırlamasam mı
cok güzel bi söz . insallah ya kızlar bişi sorsam şimdi eve gidince yemek hazırlasam mı hazırlamasam mı