- 30 Haziran 2008
- 3.177
- 39
- Konu Sahibi naneli_limon
mart kedileri sarmış burayı.kızlar benim libido yerlerde şu ara yaaa imrendim sizleri ateş gibisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy nolicek anacim sen yeni evlisinb sorr diim ben sana..
ben ole gelemem dar alanda kisa pastlasmalara
rahat olmali ozgur olmaliyim..
kisss noff dedinya valla trt de seksenler dizisindeki almanci cocugun poff demesi gibi oldu..
Yeminle kahkaha attim.
Gösteriyon ama elletmiyon hmmm valla hos geliyor kulaga.
prolulara ısırık mı gelmiş burda ne
öle aynada arada bakarım göbek çıkmış mı selülit var mı diyede yani yıkanırken izlenir mi ay neler duyacağım daha bu forumda.
mart kedileri sarmış burayı.kızlar benim libido yerlerde şu ara yaaa imrendim sizleri ateş gibisiniz
Bende öyle ay nekadar sexyyim öff kendimi yerim falan diye izlemiyom yaw.
Öyle heryerim düzgünmü bi yamukluk olmusmu falan diye bakiyorum.
Yani seviyorum kendime bakmayi Konustukca batiyormuyum acaba
elletmeyebilrim ama veririm orda sikinti yok..
her zaman degil ama arada gosteririmde yani..
cunku her zaman uygulamali gorsel egitim akilda kaliciklik sagliyo..
ohohohhhh
amannnnnn sabahlar olmasin...
proluyum anam ..+18
canim yaa benim +18 den banim var anamm ama valla tutamicim kendimu...
yaa allah askina bi ativerinde gorem ayy benim neyim eksim herifime yapem adam ondan eksik kalmasin..
baci ac ac nereye kadar yani en son kulot kalir ondan sonra cikarilcek bisey yok yani bunun kesfi icinde ilk geceden oluyo zati..
evet evde ciplacik dolani salinmiyoz ama biz de az az gosterip elletmeden tamamen verenlerdenim..
Bu dunyada aldatilmayacak kadin yok bence. Herkes aldatilabilir. Arkadasin biri vucudumu gostermedigim icin kocam beni aldatmaz demis ya, ozellikle de eger boyle birsey basina gelirse ilk once bu sebep aklina gelmeli. Tabi dilegim asla hic bir kadinin basina boyle birsey gelmemesi, ancak tacsiz kralice Hulya Avsar bile kac defa aldatildiktan sonra, erkegin aldatmasina ne guzellik, ne seksilik, ne de zerafet engel degil goruldugu uzere. Erkekler, simdiye kadar tanik oldugum, duydugum butun aldatma hikayelerinde hep karisinda gormedigi, bulmadigi ozellikleri talep ediyorlar ikinci kadindan. bu konu fake veya degil, bu ornekte bile kocasina gostermeyen kadinin mazbut kocasinin PC basinda karisindan alamadiklarinin pesinde oldugunu goruyoruz. Bu adam goremedigi kadin vucudunu gorme pesinde, bir digeri karisinda olmayan guzel bacaklara sahip kadinin, baskasi bakimli kadinin, digeri sevisirken olu gibi durmayanin... Ornekler bitmez, mukemmel kadin yoktur, ancak aciginin farkinda olup cozumleyen kadin coktur. Benim kocam yapmaz fikrasini daha once yazmistik, bilmeyenlerin tekrar bulup okumasi siddetle tavsiye olunur..
tepki gördükçe ego siniyor galiba desek