Yıkıldım Ama Suçlu Benim Galiba

aldatılcak kadın değilim demek , çok talihsiz bi cümle.
zira aldatılan bi sürü mükemmel kadın var, aldıtalabilir-aldatılamaz diye katagorize edilemez kadınlar

Ben bu cümleyi soyunmayi sevmiyorum diye aldatilacak degilim manasinda söyledim.
Evet, benim kocam ben soyunmuyorum diye beni aldatacak degil.
O kadar karaktersiz bir kocam yok. Ayrica ben soyunmuyorsam baska yerden tutuyorumdur iliskimi öyle degilmi? :)
Cünkü her erkek yatak odasi muhabbetinden aldatmaz karisini, icinde bilinmeyem birsürü nedenler olur! O bahanesidir!

nichole kidmanı bile aldatıyorlarsa valla herkeste aldatılabilir .kadın bebek gibi ya .evli değilim ama yani açmadan nasıl yapılır ki .sakla sakla nereye kadar yani .aynı evdesiniz sonuçta .görür yani insan bir şekilde .illa görmeyecek diye kasıntı yapcaz evde .

giyinikken mi?
anlayamadim

fazla sasirmisim iki kere yollamisim saskinliktan pardons :)

Son düzenleme:
kimse aldatılacak kadın değil. kaf dağından bağlanıyorsunuz sanırım

Ilginc! Peki öyleyse neden bana ilk yazdigim cevaptan sonra kocaniz acana gider gibi bir cümle yazdiniz?
Bir dediginiz diyerini tutmuyor :))

Buarada hayir Almanyadan baglaniyorum.

anam kocanızlan duşa damı girmiyosunuz giriyosanız da donlu sütyenlimi giriyosunuz görmesin diye:)
konuşmak istemiyorum halan daha ben göstermem diye savunuyonuz pess

Ilginc! Peki öyleyse neden bana ilk yazdigim cevaptan sonra kocaniz acana gider gibi bir cümle yazdiniz?

arkadasin avukatligi pesinde degilim de o yazilanin biraz 'aci espri' oldugu ortada. yani ben de espri olarak algiladim. malum cok yasaniyor bu tarz olay
ar ve evet erkekler genelde bazi yerlerinin keyfine dustukleri icin acana gidiyorlar.

sizde cok tehlikeli bir sey var aman dikkat edin sonra burada baska basliklarla konular acmayin bizi de uzmeyin...
tehlikeli olan sey mi? asiri ego. bilmiyorum saptamam ne denli dogru da.. o hissi uyandirdiniz bende kusura bakmayin.

ya da demekki siz cidden VS mankenlerindensiniz ayni zamanda da inanilmaz bir auraniz var.. bilemiycem.. egonuz onunde ezilmekten baska bisi kalmiyor bize cok pardon

Bende kocama acip orami burami göstermem.
O benim özelim. Hemde ayip yani, utanirim.
Sen utaniyorsun diye öyle sitelere girdigini düsünmüyorum.
Bence icinden gelen birsey.

o özel hayat sizin tabirinizle orayı burayı göstermeyle yaşanıyor. göstermezseniz gösterene gidiyolar işte

Ben öyle aldatilacak kadin degilim.
Önünde soyunmama gerek yok baskasina gitmemesi icin.
Soyunmadanda parmagimda oynatiyorum ben onu :)
Tavsiyen icin yinede tsk ederim.

kimse aldatılacak kadın değil. kaf dağından bağlanıyorsunuz sanırım

yoo benim dediklerim çok tutarlı. sadece siz anlamıyorsunuz

Konu resmen kim gosterir,kim gostermez tartismasina dondu.
Gosteren gostersin,gostermeyen gostermesin..ama ßenim dusuncem,gostermeyi savunmayanlar,vicidini ßegenmeyenlerdir!!!

Son düzenleme:
aldatılcak kadın değilim demek , çok talihsiz bi cümle.
zira aldatılan bi sürü mükemmel kadın var, aldıtalabilir-aldatılamaz diye katagorize edilemez kadınlar

Ben bu cümleyi soyunmayi sevmiyorum diye aldatilacak degilim manasinda söyledim.
Evet, benim kocam ben soyunmuyorum diye beni aldatacak degil.
O kadar karaktersiz bir kocam yok. Ayrica ben soyunmuyorsam baska yerden tutuyorumdur iliskimi öyle degilmi? :)
Cünkü her erkek yatak odasi muhabbetinden aldatmaz karisini, icinde bilinmeyem birsürü nedenler olur! O bahanesidir!

kocan hiç çıplak kadın vücudu görmeden ölecek o zaman. yazık kız adama

Kadın-erkek herrşey için aldatabilir,herşey insan oğlu için .. başkasının yaşadığı bize bir nefes uzakta. umarım kimse yaşamaz.
iddialı cümleler kurmamak gerek. büyük lokma ye büyük konuşma babında.
soyunup - soyunmamak , sınırlar kurmak kişinin tercihi. ona bişi diyemem işte.

bende kocam için soyunurum diyenlerdenim

Konu resmen kim gosterir,kim gostermez tartismasina dondu.
Gosteren gostersin,gostermeyen gostermesin..ama ßenim dusuncem,gostermeyi savunmayanlar,vicidini ßegenmeyenlerdir!!!

Ilginc bir düsünce ama yanlis.
Ben kendime bayilirim.
Aynada kendimi saatlerce ciplak izleyebilen bir kadinim.
Dus alirken bile aynaya baka baka aliyorum.
Ama esim konusunda utaniyorum, kendimi zorlamak istemiyorum.
Istemedigim birseyi, birine yaranmak icin yapmak bence dogru birsey degil.
Birgün icimden gelirse yaparim ama suan icimden gelmiyor.

Ayrica esim benim ilkimdir, bununla alakali olabilir.

Zebos ozaman sorun tamamiyle bende.

Kindarrr Allah göstermesin, ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VERSIN KOCAMADA KIZIMADA AMIN..
Benden önce görmüstür fazla, fazla yeter

yaptiklarin sapikca geldi kusura bakma. saatlerce aynada kendine ciplak olarak bakman,dus alirken bile aynada kendini izlemen!!
biraz dusundurucu,normal degil bence... Benim Ilkim olmadigi icin,rahatim demek himm Laf carpmaya gerek yok surda konusuyoruz.

bak ben demedimmi... ego tavan... kendini saatlerce ayna karsisinda izleyenlerin kendini cok begenenlerin bi adi vardi hatirlayinca yazarim.. du google amcaya sorayim hatirlamama gerek yok...hah.. narsizm.

yaw sen ne begencen kendini kocan begensin bakip bakip allaaam ne guzel kadinim be diye kendini mi sevcen.. valla garipsedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…