- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Siz burayi televizyon programi falan saniyorsunuz heralde kime neyin acitaysonunu yapacağım?Konuyu iyi okusaydiniz neden yazdigimi anlardiniz.Demek ki siz yakon cevrenize bukadar uzaksiniz ki benim bu konuyu yazman bukadar garibinize gitmis.Çocuklar adına üzüldün onun dışında kaynınız ve sizde dahil ne haliniz varsa görün
Eşi sevmediği halde neden tutuyor terkedilen
Sevmediği biriyle neden evli kalıp aldatıyor sun boşan ne haltı yersen ye terleyen
Nasıl evli çocuk sahibi ve üstelik kendi dört çocuk sahibi adam nasıl bu kadar kişiliksiz olabiliyorsun
Ve siz olayın neresindesiniz ki burada konu açıp acıtasyon yapıyorsunuz
Babaanne çocuğu sevdiğinden mi bu yorumlarda bulunuyor oğlunu terk etmesinin verdiği bir hırs öfke var çocuğu düşündüğü falan yok
Insallah biz de elimizden geleni yapacağız yaza dogru esimle memleketime gitmeyi düşünüyorduk tatil beldesi bizim orasi.O kucuk yavruyu da goturecegiz biraz olsun kafasi dagilsin diye ama elimizden gelen de bir yere kadar.Esimin isi o dolayisiyla yanlarinda cok bulunamiyoruz.Kayinvalidem çok iyi biridir ama hassas düşünemiyor malesef.Hiç bir şekilde anlamıyorum bu olanları
Benimde evladım var 7 yasında, 7 senedır uzerınde bır suru emegım var , bır suru fedakarlıgım ve dahada fazlası olacak Allah bagıslarsa eger , bızede uzun uzun omurler verırse.
Benım ıcın bazı seyler es gecılemez, mesela evde yemek bıle yapamayabılırım ama onunla ılgılenecegım, mısafırlıgıme gıttım bası bos bırakmayacagım , gozumun onunde olacak , 2 saat sarılmadıysak sarılacagız cocuk canım bu ılgıyle emekle buyuyor
Eltınıze soylenecek hıcbırsey y ok , umarım kayınvalıde ve baba cocuga tıpkı dıger cocuklar gıbı guzel bır hayat sunarlar bundan sonrasında
....Siz burayi televizyon programi falan saniyorsunuz heralde kime neyin acitaysonunu yapacağım?Konuyu iyi okusaydiniz neden yazdigimi anlardiniz.Demek ki siz yakon cevrenize bukadar uzaksiniz ki benim bu konuyu yazman bukadar garibinize gitmis.
....Siz burayi televizyon programi falan saniyorsunuz heralde kime neyin acitaysonunu yapacağım?Konuyu iyi okusaydiniz neden yazdigimi anlardiniz.Demek ki siz yakon cevrenize bukadar uzaksiniz ki benim bu konuyu yazman bukadar garibinize gitmis.
eltim yada kaynım hakkında burada asla konu açmam ve beni ilgilendirmezSiz burayi televizyon programi falan saniyorsunuz heralde kime neyin acitaysonunu yapacağım?Konuyu iyi okusaydiniz neden yazdigimi anlardiniz.Demek ki siz yakon cevrenize bukadar uzaksiniz ki benim bu konuyu yazman bukadar garibinize gitmis.
17 yaşındayken gördüm ve görüp gorecegime pişman oldum o istesede istemesede ben asla asla asla görmek istemiyorum.ona ihtiyacım varken gitti şimdi hiç ama hiç ihtiyacim yok ben onu öldü kabul ettim benim için öldü ölüler geri gelmez ki o gelsinAllah sasirtmasin, simdi nasil anneniz, gorusmek istiyor mu sizinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?