Yıkılan bir aile ve yapılması gerekenler..

Sana ne o cocuğun arkasından hep olanları yabancılara anlatacaksın şimdiden başlamışsın dedikoduya kızcağızda seni iyiniyetli bilecek bazı şeylerin mahrem kalması gerek

Bu konuyu en iyi ben bilirim ben 3 erkek kardeşim 2 yaşındayken bizi doğuran kadın 5 çocuklu evli bir adama kaçmış kuma olarak gitmiş.sizin şu yazıyı okurken tüm hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti.tek bilgim şey şu an 27 yaşındayım ve o kadından nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediyorum((

Çok iyi bir avukat tutun. Bu kaçma olayını ispatlayın. Hem adama hem kadına dava açın. Bebek için dna testi isteyin. Eğer kaynınızın ise onun için de velayet davası açın. Ha bir de kızını bir pedagoga götürün. Bu süreci yardım alarak atlatmasını sağlayın.

27 yaşındayım bu yaşıma kadar hep düşündüm değermiydi bu konu varya çok çok çok zor yaşayan bilir.esekten düşenin halini essekten düşen anlar misali ben çok çok çok kötü günler yaşadım çok çile çektim taaakiiii eşimi bulana kadar eşimle de 6 yıllık evliyim ilk 2 senem kabusss tu sonra çok şükür rabbim yoluna koydu şimdi maşallah Süphan Allah çok iyiyiz mutluyuz sevgimiz aşkımız devam ediyor tek eksik yavrumuz oda inşallah olur Bir gün

Yapman gereken bana kalırsa bir ihtiyacı var mı yok mu sorman.Sonuçta eşin de amcası ve baba yarısı.Benim eşimde aynı şeyleri yaşamış küçüklükten bu yana ve Kp de aynı kaynınız gibi hoş karşılamış geri kabul etmiş.Sonuç olarak eşim annesinden ve babasından nefret ediyor annesiyle de hiç görüşmüyor.İkisini de hatalı görüp soğumuş.Aynı şekilde o yeğeniniz de boşluğa düşüp psikolojisi bozulmaması için sürekli irtibat halinde olmanız daha iyi olur bence.Aklı başında da bir kızmış.Ve o anne sıfatına uymayan kadınla da görüşmemeli.Babanne falan varsa onlarla yaşaması daha iyi çünkü böyle rezilliği kabul eden bir adam da baba degildir bana göre.

Allah sasirtmasin, simdi nasil anneniz, gorusmek istiyor mu sizinle?

Sana ne o cocuğun arkasından hep olanları yabancılara anlatacaksın şimdiden başlamışsın dedikoduya kızcağızda seni iyiniyetli bilecek bazı şeylerin mahrem kalması gerek
Yazmak için yazma .Ben olanlari kendi aileme bile söylemedim.Zaten çoğu kişi burada kimseye anlataamadigi seyleri rahatlıkla paylasmiyor mu?

Bir garip yazarsin cidden.

Amacsizlik diye bir konun var ya, emin oldum amacsizsin yani haklisin.

Her gun hangi ilgi cekici senaryo ile konu acsam, kendime bir amac yaratsam diye mi dusunup geliyorsun buralara?
Yahu burada konu açınca ne olacak yani bu durumu niye bu kadar abarttiniz anlamadim.Geçen gun de konuma binbir kulp takmistiniz ama ispatlamistim sonra agzinizi acamadiniz.Siradan konular acmiyorum diye mi derde girdiniz?Terbiyenizi takinin ayriyeten begenmediysen veya inanmadiysan basar gidersin burada bilirkisilik taslamayin.

Gecen açtığım konuya da ayni laflarla gelmiştiniz.O gün size konumun doğruluğunu ispatlamistim sonra gikiniz cikmadi.Tabii yargilamak kolay.Yok efendim amacsizlik diye konu acmisim.O konu da da mi entrika var.Konuya 1 yorum geldi sadece.Madem boyle konulara inanasiniz yok cevaplayip fikir verseydiniz o konuda da.Ama yok ben hayal dunyamda yaziyorsam siz de olayin icine karisip bilmislik taslamak için böyle konular beklediginiz cok malum.Burada cok okudum.Hep igneleyici laflar, hep elestiri.Kim bilir bana bunlari yazan kendi hayatında ne berbat bir insandir.Ayrica herkes psikoloğa gitse burada konu açmaz.Benim konuma inanmayan,samimi bulmayan bir zahmet girip uzunca konumu okuyup cevap yazmasin.Yazip da inanmiyorum demek komik duruyor.

Yardimci olmaya çalışan arkadaslar..50 bin tl lik tazminat davasi acmislar ama avukat alamaz demis.Hem cocuk bizden diyip hem de nafaka davasi acmislar sacmaligin bukadari.Avukatin bu sartlarla anlasmaya calismasi bize sacma geldi sonucta ortada bir zina var bunu kanitlamak yerine anlasmaya gitmeye calisiyor.Dna da bosanmadan sonraki sürece giriyormus.Kaynim hala yok cocuk benden eminim vs diyormus yahu o adamla da belli birseyler yasamis nasi emin olabiliyorsun anlamadik.Dna ya ikna ettik ama belli bir saflik var sonra caymazsa iyi.

Avukat herşeyi halleder daha niye buraya yaziyorsun yazanlara da cevap vereyim.Avukatin yapmasi gerekenleri yaptigini dusunmedigimizden yazdim.Ama biryerden sonra mudahele edilmiyor herkes kendi bildigi yoldan gitmek istiyor.Avukatin bu yaptığı ne kadar normal diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…