Yıkanmayan Halılar

reyyan6380

4.sınıf olduuukkk :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
1.894
1
158
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar,yıkanmayan yani silinen veya halı yıkama makinesiyle temizlenen halılarım var,silerek temizlendiklerini düşünmüyorum ya da bana öyle geliyor,napsam diyorum,bana şöyle derinden temizleyecek bir yöntem söyleyebilir misiniz ya da yıkasam nolurki?Çılgınlık mı olur,bozulur mu halılarım?

niye çılgınlık olsunki....
yıkanmayan derken nasıl ki halıların?
shaggy halılardan ise eğer onlar yıkanıyo...benim ev sahibim yıkamaya verdi gecen sene bozulma filan olmadı...

Shaggy değil,bildiğiniz halı ama yıkanmıyor,siliniyor.Shaggy halımı şakır şakır yıkadım canım,şimdi sıra geldi yıkanmayıp silinebilen halılarımaaaa... Napsamkii..kafamçokkarıştı

Halı Yıkayan Şirketler Var Oraya Verin Hem Bilgilendiriler Sizide..

forumda bi arkadaş paylaşmıştı halılarımı kuru temizlemeyle temizletiyorum diye,bildiğim kadarıyla bu iş için firmalar var bi araştır istersen canım.

Şu tufted denilen halılardan mı? altı yapıştırma oluyor, bende de böyle bir halı mevcut, ben çok araştırmıştım halı yıkama firmalarına sormuştum kuru temizleme yapmıyorlardı, kuru temizlemeciler yapar mı bilmem, dediğin gibi ne kadar silsen de olmuyor.
Benim bu 3. yıkamaya verişim bakalım dağılacak mı? bir daha asla evime yıkanmayan halı sokmam.

Back
X