Yiğit Özer Tiftikçioğlu'yla İlgili Sorular

cdyi asistanlara mı götürüp gün alabilirim hocanın kendisine mi ?

• Asistanlara

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Galwaygirl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
7
7
1
26
Arkadaşlar ben BT çektirdim bugün yiğit hocanın asistanını aradım ama yiğit hoca izne çıkmış ve eylülde gelecekmiş ben cdyi asistanlarına götürüp ameliyat günü alabilir miyim yoksa yiğit hocanın kendisine götürüp öyle mi gün almamız gerekiyor ??

Merhabalar, öncelikle geçmişler olsun, yeni burnunuzu sağlıkla iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :) Burada ki paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz bayağı faydalı bilgiler gerçekten. Bende burnumdaki kemik eğriliği nedeniyle Yiğit Beye estetik ameliyatı yaptırmak istiyorum. Yalnız araştırmalarım sonucu özel hastanelerde yapılan ameliyatlara göre, devlette yapılan ameliyatlarda tamponu veya bazı malzemeleri kendimiz almamız gerekiyormuş sanırım, sizden böyle şeyler istediler mi? Birde ameliyat olduğunuzda hastanede yattınız mı? Ve dediğiniz fiyat içinde yani 4.000 tl nin içine tüm masraflar dahil midir?

Sondor
Merhabalar, öncelikle geçmişler olsun, yeni burnunuzu sağlıkla iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :) Burada ki paylaşımlarınız için çok teşekkür ederiz bayağı faydalı bilgiler gerçekten. Bende burnumdaki kemik eğriliği nedeniyle Yiğit Beye estetik ameliyatı yaptırmak istiyorum. Yalnız araştırmalarım sonucu özel hastanelerde yapılan ameliyatlara göre, devlette yapılan ameliyatlarda tamponu veya bazı malzemeleri kendimiz almamız gerekiyormuş sanırım, sizden böyle şeyler istediler mi? Birde ameliyat olduğunuzda hastanede yattınız mı? Ve dediğiniz fiyat içinde yani 4.000 tl nin içine tüm masraflar dahil midir?

Hastahanede bir gece kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum
4000 lira idi ama şu anda fiyat değişmiş olabilir
tamponun parası sanırım dahildi üstünden çok zaman geçti hatırlayamadım şu anda..
Gruba bir süredir uğramadım mesajınızı şimdi görebildim ..

Bende doktor beyden randevu aldım bakalım :) İlgi ve bilgilendirmeniz için çok teşekkürler..

Herkese merhaba yiğit beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar foto atabilir mi acaba?çok iyi olur. Bir de herkes baya övüyor o kadar iyi mi gerçekten ve tabi ki fiyat olarak da uygun mu?

Herkese merhaba yiğit beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar foto atabilir mi acaba?çok iyi olur. Bir de herkes baya övüyor o kadar iyi mi gerçekten ve tabi ki fiyat olarak da uygun mu?
Merhaba, Yiğit Beyin yaptığı burunlar ile ilgili hastalarının bulunduğu ve kurmuş olduğu bir facebook grubu var, orada kendisine ameliyat olan hastalarının öncesi ve sonrası fotoğrafları mevcut, '' Prof.Dr. Yigit Ozer Tiftikcioglu ile Estetik ve Bilgi Paylasim Grubu '' ismi ile facebook üzerinden aratıp, gruba katılma talebi gönderirseniz istediğiniz bilgileri edinebilirsiniz. Bende geçen hafta perşembe günü kendisine burun muayenesi olup, 09.nisan 2018 pazartesi günü için ameliyat günü aldım, çok tatlı ve iyi bir doktor, burnumla ilgili şikayetlerimi ve hoşlanmadığım kısımları ile ilgili hangi kısımlarda düzenlemeler yapılacağını ben anlatmadan kendisi bir bir anlattı ve güzelce izah etti. Yiğit Bey kendisine çok güvenen bir doktor, görüşmenizde fayda var derim. Kendisinden randevu alabilmeniz için asistanı Serpil Hanımı arayabilirsiniz; 0 232 390 30 42 Serpil Hanım çok yoğun biri özellikle sabahları, bu nedenle telefonuna çok bakamıyor ama, öğleden sonra 14:00 itibari ile değişik saatlerde ararsanız kendisine ulaşıp, muayene randevusu alabilirsiniz veya eviniz hastaneye yakınsa uğrayıp randevu alabilirsiniz. Ege Ünv. Plastik Bölümü 4. Kat- Muayene ücreti şuan için 110 tl nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Çok teşekkür ediyorumilgilendiğiniz için. Ayrıca ameliyattan sonra fotolarınızı da atar mısınız? Facebook grubuna istek gönderdim ama kaç gündür cevap alamadım hala bekliyorum

Çok teşekkür ediyorumilgilendiğiniz için. Ayrıca ameliyattan sonra fotolarınızı da atar mısınız? Facebook grubuna istek gönderdim ama kaç gündür cevap alamadım hala bekliyorum
Rica ederim, ne demek :) Üyelik taleplerini genellikle grup kurucusu Canan Hanım aynı zamanda Yiğit Beyin hastası ( burun estetiği olan hastası ) onaylıyor muhtemelen aklına geldiği zamanlarda veya boş zamanlarında giriyor sayfaya, o sebeple biraz bekleyebiliyorsunuz, bende yaklaşık bir ay beklemiştim. Evet kısmet olursa fotoğraf atarım tabi ki, yanlız benim aklımda bir doktor daha var Ekol Hastanesi - Dr. Fatih UYGUR onunla da görüşeceğim. Özel ve devlet arasında kaldım o yüzden biraz kararsızım, özelde malum işlemler daha hızlı ilerliyor, o nedenle her an bir değişiklik de yapabilirim

Bir de estetik ameliyatı ne kadara oluyorsunuz acaba
Sağlık bakanlığından üniversiteye henüz güncel fiyatlar gelmemiş, ama doktor bey bana tahmini fiyatın 5.000 tl civarı olacağını söyledi. ( Fiyatlar çarşamba veya cuma günü belli olacakmış. ) Bunun içine her şey dahil, ameliyat olduğunuz gece hastanede özel odada kalıyorsunuz, o da bu fiyatın içine dahil.

Merhaba ben ameliyatımı oldum ancak başka bir doktora, doktorumun ismi Fahri Mola, kendisinin instagram sayfası üzerinden çalışmalarına bakabilirsiniz.. Benim de ameliyat anında çekilmiş bir videom var kalıcı hikayeler kısmında yayınlamıştı kendisi, '' iddalı olsun '' başlığı altında.. Ben çok çok memnun kaldım, darısı başınıza inşallah, eğer hala ameliyat olmadıysanız tabi malum yazışma zamanlarımızın üzerinden aylar geçmiş:) Ameliyat sonrası fotoğraflarımı aşağıda paylaşıyorum

Eklentiler

• 4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 245
  • 83D738C2-533A-4308-A231-42D124C6B7D0.png
    245 KB · Görüntüleme: 184
İyi günler
Ben geçen yıl tam bu tarihlerde ameliyat oldum . Doktorum Yiğit bey .
Albümüm açık , bakabilirsiniz.

Bu arada Yiğit Bey kendi muayenehanesini açmış arkadaşlar, doktorsitesinden randevu alınabiliyor.

Yiğit Bey'den özellikle revizyon yani düzeltme ameliyatı olan arkadaşlar varsa lütfen deneyiminizi paylaşır mısınız? Ben kendisiyle görüşmek istiyorum ama çok korkuyorum:) Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…