• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları YİGİT Koleji ve Atasehir Doga koleji

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
48
Merhaba.

Ümraniye Yigit koleji ya da Atasehirdeki Doga koleji hakkında fikriniz var mı? Zaman ayırıp fikrinizi yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba.

Ümraniye Yigit koleji ya da Atasehirdeki Doga koleji hakkında fikriniz var mı? Zaman ayırıp fikrinizi yazarsanız çok sevinirim.[/QUOTE]

Merhaba.

Ümraniye Yigit koleji ya da Atasehirdeki Doga koleji hakkında fikriniz var mı? Zaman ayırıp fikrinizi yazarsanız çok sevinirim.[/QUOTE][/QUOTE]

Merhaba,
Her 2 kolej hakkında yorumlarımızı almak istemişsiniz. Haddim olmayarak size ancak şunu söyleyebilirim tecrübelerime dayanarak. A veya B koleji hiçbirini tavsiye etmem.Ne varsa devlet okullarında var. Özel okuldan devlet okuluna oğlumu geçiren bir anne olarak huzuru bulduk diyebilirim.

Merhaba,
Her 2 kolej hakkında yorumlarımızı almak istemişsiniz. Haddim olmayarak size ancak şunu söyleyebilirim tecrübelerime dayanarak. A veya B koleji hiçbirini tavsiye etmem.Ne varsa devlet okullarında var. Özel okuldan devlet okuluna oğlumu geçiren bir anne olarak huzuru bulduk diyebilirim.[/QUOTE]

tesekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için. oturdugum semt çok luks bir yer değil, devlet okullarının sınıf sayısı yeni sistemden dolayı çok kalabalık. sınıf mevcudiyeti az olsa dediğinize katılıyorum, ben özel okula gitmedim çocukken, bunalım da yasamadım ama:)

Merhaba.

Ümraniye Yigit koleji ya da Atasehirdeki Doga koleji hakkında fikriniz var mı? Zaman ayırıp fikrinizi yazarsanız çok sevinirim.

Merhabalar. Ben de sizin gibi ayni sorulari dusunuyordum. Dahasonra birarkadasimin tavsiyesiyle yigit okullarini gezdim. Baba cok sicak geldi ve su anda kizim o okula gidiyor. Kesinlikle buyuk okullari aratmiyor butik birokul herkes cok sicak kanli en onenlisi cocugum cok mutlu vegelisimini cok guzel fark edebiliyorum. Bana kalirsa okula gelip gorun derim. Zaten tanitim gunleri zamani su siralar tavsiye ederim

valla ben de iki çocuğunu senelerdir devlet okuluna göndermiş bir anne olarak şunu anladım; birincisi iyi eğitim, sınıf sayıları 30 u asla geçmeyen iyi bir okulla, ilgili ve derste yatmayan sınıf öğretmeni ile, ve ilgili anne ile olur. kalabalık sınıfları olmayan ilgili öğretmenleri olan bir devlet okulu özelden daha bile iyi olabilir. Ancak ben kızıma resmen öğretmen gibi herşeyine yetiştim. kızım 7. sınıf çok başarılı bir çocuk öğretmenler özel ders vermekten sınıfta soru çözmüyorlar.Zira 6. sınıfta özel ders ben de aldırdım kendim sayısal bölüm mezunuyum. tüm sayısal derslerine yetiştim.Bence devlette eğitimin çivisi çıktı kızımın başarısında öğretmenlerinin doğru düzgün emeği olduğunu bile düşünmüyorum. Zira derste farmvili oynardı öğretmenimiz. iyi bir koleje verin derim. eğer çocuğunuzun kapasitesi iyiyse siz de ilginizi eksik etmezseniz çocuğunuzun kazandığını görürsünüz. ama çocuğunuz vasatsa siz de ilgisizseniz aman okulda alsın herşeyi diyorsanız özel okul kuş kondurmaz. Ben kızımı yeni açılan bir okula %50 burslu yemek dahil verdim. 8. sınıfta ta dayanacak gücüm kalmadı. bir tane soruyu bile derste çözmeyen öğretmene saygı duyamam. kolej butik 8. sınıf oluşturuyormuş aradılar özel olarak çalıştıracağız dediler. ben de verdim. oğlum da yavaş yavaş devlette harcanmaya başladı 45 kişilik sınıflarda hersene değişen sistemde sabahçı öğlenci ikili öğretimde harcanıyor. inşallah seneye değil de sonraki seneye gücüm yeterse yiğit kolejini düşünüyorum. sizin için hayırlısı olur diyorum. yiğit kolejini doğaya 50 kere tercih ederim zira arkadaşım doğadan alıp oraya verdi. devletteki en büyük sorunlardan birisi de baskete, sanatsal faaliyete, İngilizceye o kadar çok para veriyorsunuz ki sanırım yiğit kolejine verdiğiniz kadar parayı devlette de harcarsınız. yiğitte etüde, spora etkinliklere ek para vermiyorsunuz.

Merhaba,

verdiğiniz detaylı bilgi için çok tesekkür ederim. Dogru diyorsunuz, anne-ögretmen-ögrenci ilişkisi çok önemli. Çocuklarımızın iyiliği için istiyoruz her seyi.

Back