ygs2

almindago

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
125
2
66
İstanbul
kızlar geçen sene ygs2 puanım 173tü sıralamamda 760binlerdeydi sonra okul puanım geldi ygs2 puanım 223 oldu sıralamamda 599bin oldu.
bu sene yg2 puanım 248 sıralamamda 233bin sizce okul puanımla ne kadar iner sıralamam ?

arkadaşım bu konu hakkında bir bilgim yok ama sana bir şey sormak istiyorum; okul puanı eklenince sıralama düşüyor mu ya ilk defa duyuyorum lütfen bu konu hakkında bildiklerini bana söylermisin

arkadaşım bu konu hakkında bir bilgim yok ama sana bir şey sormak istiyorum; okul puanı eklenince sıralama düşüyor mu ya ilk defa duyuyorum lütfen bu konu hakkında bildiklerini bana söylermisin

düşüyo derken şöyle örnek verim mesela bi 4. olmak var bi 2. olmak hani sayı düşüyo ama sen yükseliyon

pardon yanlış anlatmışım galiba düşüyodan kastım mesela 4. iken okul puanı eklenmiş ve 2. olmuşsundur yani sıralaman düşmüştür, öteki açıdan bakarsak yükselmiştir yanii bunu kastedmek istedim.. lütfen beni bilgilendirirmisin bu konudaa çünkü bende sınava girdim ve istediğim sıralamayı yapamadım okul öncesi öğretmenliği için ama senin bu yazını okuyunca bir umut oldu içimde o yüzden soruyorum..

hmm bende pek bilgili değilim bu konuda ama şu yönden bakıyorum olaya mesela benm geçen sene ygs2 puanım 173 sıralamda 760tı okul puanım gelince puanım 223 sıralamamda 599bin oldu. ama şuda varki diploma puanım 81.94tü :d iyiydi yani seninki düşükse eğer sıralamanı düşüreblrde yani.

Bu seneki sıralamana şaşırdım açıkçası ama ben de bu konuda şüpheliyim okul puanı eklenince düşer mi bilmiyorum ama genelde yükseliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…