cnm lys genelde cogu insan yapıo yada biz sahsen sayısal ogrenci oldugum için ygs den daha kolay gelio ama ygs de yüzde 40 gibi bişi etkilicek..
Kızlaarrrr.. Bugün sınav olduk.. Sıcağı sıcağına netlerimi hemen yazıyım..
Türkçe=36 doğru 4 yanlış
Matematik= 35 doğru 3 yanlış 2 boş
Sosyal= Full
Fen=6 doğru 2 yanlış
Yaklaşık olarak YGS5 = 435 puanYGS6= 405 puan geliyor.. Benim için bu sınav dönüm noktası oldu.. İlk defa 30 net üstüne çıktım matematikten.. Nazar değmesinnn banaa :) Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz.. Bol şanslar kızlar hepimize ve tabiki iyi çalışmalaarrr..!
ohaa :bbo: süper kızım bunlar yaa
ne güzel =) maşallah.. inş. kazanırsın istediğin bölümü =)
Türkçe= Full
Sosyal= Full
Matematik=29 doğru 8 yanlış 3 boş
Fen=4 doğru 0 yanlış
YGS 1: 354.710
YGS 2: 331.043
YGS 3: 440.330
YGS 4: 440.330
YGS 5: 426.890
YGS 6: 393.998
Bu da yeni denememin sonucu.. Ben demiştim bende istikrar yok diye matematiğim düştü. 34.25 netten 27 nete düştü. :))) bu sınavdada 34 net yapsaydım puanım 450 olcaktı ama 426 yla yetindim..Tek sevindirici yan sosyalde istikrara devam türkçe yükselmiş o. Bir diğer üzücü yan o kadar kimyaya çalışmıştım 9. sınıfta bu 4 netten sadece 2 sinin kimyaya ait diğer 2 sinin ise biyolojiye ait olması :)) o kadar çalışmaya kimya çözememem ilginç.. Demek hepsini unutmuşum. :)) artık dersane sadece sınav yapıyor iyice strese soktular beni.. Bakalımm sonuç ne olacak.. Hepimiz için hayırlısı.. Yüksek puan yapmayada korkuyorum artık.. OKS'dede 450 yapıyordum sonuç 335 :)))) yine böyle olursa artık atarım kendimi boğaz köprüsünden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?