Bu yoruma neden komik ifadesi atılmış hiç anlamadım?Melatonin alabilirsin uyumadan birkaç saat önce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yoruma neden komik ifadesi atılmış hiç anlamadım?Melatonin alabilirsin uyumadan birkaç saat önce.
Yürüyüş bir ara düzenli yapıyordum, o iyi geliyordu aslında. Yoruldugum için erken uyuyordum, bitki çaylarının hepsini denedim, nörolojiye randevu alacağım. Yağmur seslerini de dinliyorum ama etki yokDüzenli spor yapmayı deneyin, her gün yürüyüşe çıkın bedeniniz yorulunca uykunuz da gelir. Geç yatıyorsanız, erken saatlerde uyuyun zihin ve beden buna alışıp kendini kodlar zaten. Geç saatte yemek yemeyin, çay kahve içmeyin. Benim uyku tutmadığı zaman meditasyon dinliyorum rahatlatıcı geliyor. Kuş, yağmur sesleri çok iyi :) bir ara asmr de dinliyordum uzun zamandır dinlemiyorum. Takip ettiğim mistik yol diye bir kanal var YouTubeda size onu öneririm.
Papatya ve Melisa çayı da sakinleştiriyor uyku getiriyor. Yine bunları denemenize rağmen olmuyorsa Nöroloji+ psikiyatriye gitmeniz gerek. Meslekten dolayı gidemem demişsiniz o halde sadece nörolojide beyin mr çekilir bakılır.
Kaç kere, kaç farklı markanın aldım, ama birkaçı iyi geldi, onlarla biraz düzene sokabildim. Ben en iyisi hastaneye gideyim.Melatonin alabilirsin uyumadan birkaç saat önce.
Taktığım bir şey yok, gündemden falan da uzağım, sosyal medyayı kullanımıyorum bir seneden fazla. Hayatımda ters giden şeyler de yok, ailem ile sıkıntım da yok, arkadaşlarım da iyiler, sınav stresi de yok diyebilirim, kafaya taktığım tek şey uyku düzenim.Neden uyuyamıyorsun peki. Kafanda kurduğun şeyler mi var? Enerjin mi bitmiyor?
Ben bunu bir hafta içinde üç kere denedim, sabah pert oldum, üç dört saat uyudum ve yine sabahladım.Bence bir gün uykusuz kalırsanız bu iş çözülür. Yani 5 gibi yatıp 8 gibi kalkın o gün dayanın. Akşam da 12-1 gibi uyuyun hiç değilse. Yani 5 çok çok geç. Sahurdan dolayı öyleyse geçici bir dönem sıkıntı değil ama yıl boyu öyle olmamalı.
Ben bunu bir hafta içinde üç kere denedim, sabah pert oldum, üç dört saat uyudum ve yine sabahladım.En iyisi doktora gitmek. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, doktora gideceğim.O zaman o günü dışarıda geçirmelisiniz bence evde illa uyuyorsunuzdoktor da bir seçenek tabi siz bilirsiniz
![]()
O zaman uykun gelmeden yatma yatağa. Kendine bir rutin oluştur mesela önce ılık bir duş al,sonra güzelce bakımlarını yap. Çok aydınlık olmayan hafif loş bir ışıkta kitap oku. Bence daha rahat dalarsın böyle uykuyaTaktığım bir şey yok, gündemden falan da uzağım, sosyal medyayı kullanımıyorum bir seneden fazla. Hayatımda ters giden şeyler de yok, ailem ile sıkıntım da yok, arkadaşlarım da iyiler, sınav stresi de yok diyebilirim, kafaya taktığım tek şey uyku düzenim.
Konuda yazmış konu sahibi melatonin kullandım işe yaramadı diye. Ondan gülünmüş olabilirBu yoruma neden komik ifadesi atılmış hiç anlamadım?
İki kişi bir de.neyse.Konuda yazmış konu sahibi melatonin kullandım işe yaramadı diye. Ondan gülünmüş olabilir
O dediklerinizi de her gün yapıyorum, cilt bakımını yaparım, her gün neredeyse kitap okurum, genelde uyuyamadigim için gece ders çalışırım, uykum gelmeye yakın kitap okumaya başlarım ama yatağa girince sanki sıfırlanıyorum, uykum kaçıyor.O zaman uykun gelmeden yatma yatağa. Kendine bir rutin oluştur mesela önce ılık bir duş al,sonra güzelce bakımlarını yap. Çok aydınlık olmayan hafif loş bir ışıkta kitap oku. Bence daha rahat dalarsın böyle uykuya
Sınıf öğretmenliği istediğim için sıkıntı çıkabilir, nörolojiye gideceğim. Ablam psikiyatriye gidecekmiş, o da benle aynı dertten muzdarip. Onunla beraber ilacı kullanırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.Psikiyatriye gitmen lazim bu sorun icin sana dusuk doz ilac yazar o zaman rahat uyursun uykusuzluk cok zor
Canim uyku icin kullanicaksin nasil bir sikinti cikabilir simdi antidepresan herkes kullaniyor ihtiyacin varsa kullanmamak daha kotu. Iyice arastir derim. Bu arada o ilaclari doktor yazmadan kafana gore kullanmaSınıf öğretmenliği istediğim için sıkıntı çıkabilir, nörolojiye gideceğim. Ablam psikiyatriye gidecekmiş, o da benle aynı dertten muzdarip. Onunla beraber ilacı kullanırım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.![]()
Birkaç öğretmen ile konuştum, mezun olanlarla ile de atandıktan sonra sıkıntı olmuyormuş ama ilaç gibi şeyler kullanırsan ya da birkaç kere psikiyatriye gitmişsen soruyorlarmiş, seni daha geri plana atıyormuş. Araştırınca öyle olmadığı çıkıyor ama bir o kadar kişinin daha önceden psikoloğa ve psikiyatriye gittiği için atanmakta sıkıntı çekmiş.Canim uyku icin kullanicaksin nasil bir sikinti cikabilir simdi antidepresan herkes kullaniyor ihtiyacin varsa kullanmamak daha kotu. Iyice arastir derim. Bu arada o ilaclari doktor yazmadan kafana gore kullanma
Anladim sen bilirsin o zamanBirkaç öğretmen ile konuştum, mezun olanlarla ile de atandıktan sonra sıkıntı olmuyormuş ama ilaç gibi şeyler kullanırsan ya da birkaç kere psikiyatriye gitmişsen soruyorlarmiş, seni daha geri plana atıyormuş. Araştırınca öyle olmadığı çıkıyor ama bir o kadar kişinin daha önceden psikoloğa ve psikiyatriye gittiği için aranmakta sıkıntı çekmiş.