• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları ygs ve lys denemeriniz nasıl?

cnm lys genelde cogu insan yapıo yada biz sahsen sayısal ogrenci oldugum için ygs den daha kolay gelio ama ygs de yüzde 40 gibi bişi etkilicek..

yok bence kimse kolay kolay lys yapamıyor.. siz sayısal olduğunuz için size kolay geliyordur.. Tm'cilerin başı dertte lys ile.. O yüzden kendimi biraz daha şanslı görüyorum.. İntegral türev trigonometri vs. görmedik daha ben gördüğümüz konulardan 35 soru yapıyorum 35'ide doğru çıkıyor.. Ama Ygs mantık ağırlıklı olduğu için belki bana biraz daha zor geliyor.. Benim geometrim berbattı seneye 2 netle başladım.. son sınavım 20 net :) büyük çıkış ama sınavda ne olur bilmiyorum.. Artık haziranda görücez onuda :)

Lysde konu daha az...Mesela ea ya tarih yok ne kadar güzel :)
Son denememden 360 puan alarak dersanede ea da 2. sözelde 1. (374 puuan ) oldum
60 kişi içinde 1. olabildiysem 6000 kişi içinde 1000 e girerim laelaelaelaelae

Kızlaarrrr.. Bugün sınav olduk.. Sıcağı sıcağına netlerimi hemen yazıyım..

Türkçe=36 doğru 4 yanlış
:nazar:
Matematik= 35 doğru 3 yanlış 2 boş:nazar:

Sosyal= Full:nazar:

Fen=6 doğru 2 yanlış

Yaklaşık olarak YGS5 = 435 puan :nazar: YGS6= 405 puan geliyor.. :nazar: Benim için bu sınav dönüm noktası oldu.. İlk defa 30 net üstüne çıktım matematikten.. Nazar değmesinnn banaa:nazar::nazar::nazar: :) Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz.. Bol şanslar kızlar hepimize ve tabiki iyi çalışmalaarrr..!

Kızlaarrrr.. Bugün sınav olduk.. Sıcağı sıcağına netlerimi hemen yazıyım..

Türkçe=36 doğru 4 yanlış
:nazar:
Matematik= 35 doğru 3 yanlış 2 boş:nazar:

Sosyal= Full:nazar:

Fen=6 doğru 2 yanlış

Yaklaşık olarak YGS5 = 435 puan :nazar: YGS6= 405 puan geliyor.. :nazar: Benim için bu sınav dönüm noktası oldu.. İlk defa 30 net üstüne çıktım matematikten.. Nazar değmesinnn banaa:nazar::nazar::nazar: :) Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gireriz.. Bol şanslar kızlar hepimize ve tabiki iyi çalışmalaarrr..!

ne güzel =) maşallah.. inş. kazanırsın istediğin bölümü =)

ohaa :bbo: süper kızım bunlar yaa

tşk ederim ama bende istikrar 0 :) tek sorunum bu. Evet tüm sene boyunca sadece 4 kez 400 ü aştım.. Onun dışında hep 380-390.. ygs de umarım aşarım 400'ü. Bi analitik yapamıyorum geometrimde çok kötüydü düzelttim.. şimdi analitik ama artık onu düzeltemicem :) bu saatten sonra olmaz.. Türkçe sosyal zaten kolayda umarım sınavda heyecandan matematiği batırmam. Ben eksi altıyla artı altıyı çarpıp artı 36 bulan bir kızım :))) aşırı heyecan yapıyorum.. :) inş heyecanlanmam dicem ama imkansız

aha 391 yaptım...bilemediklerimi boş bırakmayı yeni öğreniyorum böylece netlerim düşmüyor :ecrin_bebek:

Türkçe= Full

Sosyal= Full

Matematik=29 doğru 8 yanlış 3 boş

Fen=4 doğru 0 yanlış

YGS 1: 354.710
YGS 2: 331.043
YGS 3: 440.330
YGS 4: 440.330
YGS 5: 426.890
YGS 6: 393.998

Bu da yeni denememin sonucu.. Ben demiştim bende istikrar yok diye matematiğim düştü. 34.25 netten 27 nete düştü. :))) bu sınavdada 34 net yapsaydım puanım 450 olcaktı ama 426 yla yetindim..Tek sevindirici yan sosyalde istikrara devam türkçe yükselmiş o. Bir diğer üzücü yan o kadar kimyaya çalışmıştım 9. sınıfta bu 4 netten sadece 2 sinin kimyaya ait diğer 2 sinin ise biyolojiye ait olması :)) o kadar çalışmaya kimya çözememem ilginç.. Demek hepsini unutmuşum. :)) artık dersane sadece sınav yapıyor iyice strese soktular beni.. Bakalımm sonuç ne olacak.. Hepimiz için hayırlısı.. Yüksek puan yapmayada korkuyorum artık.. OKS'dede 450 yapıyordum sonuç 335 :)))) yine böyle olursa artık atarım kendimi boğaz köprüsünden :)

sınava çk çk az kaldı dha dn girdiğimiz sınavı sölim
türkçe 36,75
mat 38,75
sosyal 22
fen 15,75
10 gn kaldı ve hala fen yapamıom nolcak bnm halim :(

hepinize geçmiş olsun kızlar.
benim de kuzenim girdi 145-147 arası neti çıktı inşallah iyi bir puan gelir. sizlere de başarılara.s.

oha ya ne güzel netleri...ben de girdim fen çözmediğim için 85lerde çıktı netim...bir de sosyal cok zordu

Türkçe= Full

Sosyal= Full

Matematik=29 doğru 8 yanlış 3 boş

Fen=4 doğru 0 yanlış

YGS 1: 354.710
YGS 2: 331.043
YGS 3: 440.330
YGS 4: 440.330
YGS 5: 426.890
YGS 6: 393.998

Bu da yeni denememin sonucu.. Ben demiştim bende istikrar yok diye matematiğim düştü. 34.25 netten 27 nete düştü. :))) bu sınavdada 34 net yapsaydım puanım 450 olcaktı ama 426 yla yetindim..Tek sevindirici yan sosyalde istikrara devam türkçe yükselmiş o. Bir diğer üzücü yan o kadar kimyaya çalışmıştım 9. sınıfta bu 4 netten sadece 2 sinin kimyaya ait diğer 2 sinin ise biyolojiye ait olması :)) o kadar çalışmaya kimya çözememem ilginç.. Demek hepsini unutmuşum. :)) artık dersane sadece sınav yapıyor iyice strese soktular beni.. Bakalımm sonuç ne olacak.. Hepimiz için hayırlısı.. Yüksek puan yapmayada korkuyorum artık.. OKS'dede 450 yapıyordum sonuç 335 :)))) yine böyle olursa artık atarım kendimi boğaz köprüsünden :)

cnm snde bnm gibi fende sıkıntılısın acaba fiziği hiç yapmasm mı ki :(

Back