goldberry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 1.151 850 123 11 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _ilkay_ #41 kızlar sınav iptal olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok mutluyum
_ilkay_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2007 277 4 118 33 İçel Mersin 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _ilkay_ #42 kronikentel .!.: kızlar sınav iptal olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok mutluyum Genişletmek için tıkla... puanı kötü olanlar iptal edilmesi için dua ediyolar hala bile ama bende iptal olmamasına mutlu oldum bencil oluyorum bu konuda ama ne yapalım son şansımdı benim ve istediğim puan geldi
kronikentel .!.: kızlar sınav iptal olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok mutluyum Genişletmek için tıkla... puanı kötü olanlar iptal edilmesi için dua ediyolar hala bile ama bende iptal olmamasına mutlu oldum bencil oluyorum bu konuda ama ne yapalım son şansımdı benim ve istediğim puan geldi
esrarengizz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 50 0 96 İstanbul 28 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _ilkay_ #43 kızlar ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.sadece ygs ye girdim.okul puanları nezaman katılıcak puanıma onu anlamadım bi türlü ya
kızlar ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.sadece ygs ye girdim.okul puanları nezaman katılıcak puanıma onu anlamadım bi türlü ya
_ilkay_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2007 277 4 118 33 İçel Mersin 2 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _ilkay_ #44 esrarengizz .!.: kızlar ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.sadece ygs ye girdim.okul puanları nezaman katılıcak puanıma onu anlamadım bi türlü ya Genişletmek için tıkla... lys sonuçları açıklandığında ygs puanlarımızın ek puanlı halinide görebilicez
esrarengizz .!.: kızlar ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.sadece ygs ye girdim.okul puanları nezaman katılıcak puanıma onu anlamadım bi türlü ya Genişletmek için tıkla... lys sonuçları açıklandığında ygs puanlarımızın ek puanlı halinide görebilicez
sedulu Hey seksi lady Pro Üye Anneler Kulübü 7 Haziran 2011 21.762 33.183 798 2 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi _ilkay_ #45 lys sonuçları ne zaman açıklanır bir fikriniz var mı