Ygs Mat :(

Neden kaybettin ki pilotluk şansını ?
Amerika neden olmasın?
Ben de japonya başta olmak üzere uzakdoğuyu gezmek istiyorum.
Hatta şu sınav geçsin japonca da öğrenmek istiyorum:)
işte insanIn hayalleri baskın çıkınca yaş, zaman, mekan önemsiz kalıyor ..
Bence çok güzel bir şey yaşın kaç olursa hayallerinin Olması .

Hava Harp Okuluna gitmem için gözümün bozuk olmaması gerek ama benim gözüm 1 numara bozuk çıktı fakat doktor merceksiz gözlük verdi ve ben mülakattan biriyle konuştum kesinlikle kabul etmiyorlar dedi
Amerika için 25.000 dolar gerekiyormuş bu miktarı ailem asla karşılayamaz ve ben Türk Silahlı Kuvvetlerinde olmazsa yapamam içim öyle bir yanıyorki uçma sevdası bambaşka Çocukken gazeteler uzaktan kumandalı helikopter verirdi kuponla her sabah babamgil işe giderken koşa koşa gazete alır biriktirir uçururdum sevinçle...
Japonya güzeldir ama en azından şansınız var :) Hayaller güzel ama artık hayal bile kuramaz oldum çünkü ben en büyük hayalimi kaybettim..

sivil üniversiteleri araştırdın mı?
veya hususi, ticari pilot lisansı gibi şeylervar.
Sen çalış, güzel bir meslek sahibi ol sonra kendi imkanIn ile yapabileceğin çok şey olacak.
Bunları da şimdi araştır bence sana moral olsun. .

Evet ama ben sivilde çalışmak istemiyor hedefim o yıldızlı formayı giymekti..
Şuan tek şansım Amerika gibi ancak iş sahibi olur kendi paramı kazanır giderim o zamanda geç olur...

Evet ama ben sivilde çalışmak istemiyor hedefim o yıldızlı formayı giymekti..
Şuan tek şansım Amerika gibi ancak iş sahibi olur kendi paramı kazanır giderim o zamanda geç olur...

Neden geç Olsun ki asıl en güzel yaşIarın olur.
Hem amacına Kendi çaban ile ulaşmanın tadı da başka olur.

Şenol hocanın videolarını izledin mi ?

Evet orası öyle tabide hevesim kırıldı gibi sanki :/

Kırılmasın öyle hemen hevesin, daha neler neler kırmak için uğraşacak nedenini ama kendine güven ve her gün en baştan başla her şeye, seni heyecanlandıracak şeyler olsun ..

Kırılmasın öyle hemen hevesin, daha neler neler kırmak için uğraşacak nedenini ama kendine güven ve her gün en baştan başla her şeye, seni heyecanlandıracak şeyler olsun ..

Evet şuan gözümde büyütüyorum o hayali aslında olacak şeyler yani imkanı var :) Sizi çok sevdim çok iyisiniz ve çok moral veriyorsunuz

Boştayım maalesef Ygs' ye geçen sene girdim ama okulun müracat sınavına başvurmamıştım. Bu sene tekrar ygs ye girmem gerekiyor ama mat.'la ilgili birşey bilmiyorum. 5 soru çözsem bile yeter

Vakit azaldı desene temelin yoksa keşke yazdan Antremanlarla matı bitirseydin 25 30 net çıkaran varmış ama şuan onlarla uğraşman vakit kaybı olabilir hedefin ne dersaneye gidiyormusun?

Evet şuan gözümde büyütüyorum o hayali aslında olacak şeyler yani imkanı var :) Sizi çok sevdim çok iyisiniz ve çok moral veriyorsunuz

Sen yeter ki iste olmayacak hiç bir şey yok inan.. Isteyebildigin herşeyi iste, evren sana istediğin herseyi verir.Sen hiç moralini bozma herşeyin altından kalacaksın. Ben sık sık moral veririm sana :)

Vakit azaldı desene temelin yoksa keşke yazdan Antremanlarla matı bitirseydin 25 30 net çıkaran varmış ama şuan onlarla uğraşman vakit kaybı olabilir hedefin ne dersaneye gidiyormusun?

Dershaneye gitmiyorum,açıkçası benim için gerekli değil sırf sözel çözmek yetiyor ama geçen sene beynim durdu sınavda bildiğim sözelleri bile yapamadım o yüzden mat. de çözmek istiyorum sözelden beynim patlıyor :44: acaba ocak gibi çalışsam şöyle 5-6 soru yapabilir miyim ki? :18:

Şuan çalışmaya başlasan yine yaparsın erteleme bu saatten sonra konu çalışamazsında soru tekniklerine bak mesela püf noktaları falan :) ama mesela sözelden bir yer istiyosan bence boşa matematik çalışma Kpssde lazım olur ama o zaman mecbur kapatırsın zaten açığını :)

Sen yeter ki iste olmayacak hiç bir şey yok inan.. Isteyebildigin herşeyi iste, evren sana istediğin herseyi verir.Sen hiç moralini bozma herşeyin altından kalacaksın. Ben sık sık moral veririm sana :)

İnşallah :9 Canım benimm

istediğim iş olursa kpss'ye girmiycem inşallah Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Umarım hepinizin sınavı çok güzel geçer. Belli zaten Allah size yetenek vermiş mat. çözüyorsunuz.

Geçen sene ygsde 4 soru çözmüştüm ben gerekli olmadığı halde-o zamanalr tabii ki- :) 5-6 soru içinse yeter bence problem çözebiliyorsan yada rasyonel sayılar gibi kolay konuları yapabiliyorsan rahat yaparsın gibime geliyor. Ama yine de diğer derslerden vakit buldukça çalış. Çalışmadan olmaz tabii ki.

Sözellerde ise bol bol soru çözmek gerekiyor. Bir süre sonra otomatiğe bağlıyorsun soruya ayırdığın zaman kısalıyor. Ve önemli olan sınavda heyecanlanmamak tabii. O sınavın önemini sınav anında çıkar aklından. Bir çok arkadaşım bu yüzden kaybetti çünkü. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…