• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS-LYS günlüğüm

ne istiyorum selçuk pdr istiyorum ve başka istemedim bi bölümde okumak istemiyorum 2 senedr buna çabaladım ama bilmiyorum artk...yazıldm cnm sınawa ama pek ısınamadm :(dersler başlamış dün kayıt oldum yarın gidicem bakalım...

Puanları da iyiymiş canım güzel hedef bence bu yıl yaparsın artık :34:

Dersanem gayet güzel gidiyor, sınava sanırım 146 gün kalmış:)

Ygs konularımı tamamlamıştım zaten dersane ile takip etmeye devam ederken bir yandan lys de ilerliyorum mat2 bitmek üzere integraldeyim:)

Çarşamba denemem var daha doğrusu konu tarama sınavı gibi bir şey

Kızlar danışmak istediğim bir konu var, bu zaman denemeleri

Zaman denemelerine kayıt olmak 252 tl ve bana çok fazla geldi ama herkes çok iyi soruları çok kaliteli kesin kayıt ol falan diyorlar bana ise hala çok fazla geliyor 10 taneden fazla kitap alınır o parayla ne düşüyorsunuz kızlar? :18:

Dersanem gayet güzel gidiyor, sınava sanırım 146 gün kalmış:)

Ygs konularımı tamamlamıştım zaten dersane ile takip etmeye devam ederken bir yandan lys de ilerliyorum mat2 bitmek üzere integraldeyim:)

Çarşamba denemem var daha doğrusu konu tarama sınavı gibi bir şey

Kızlar danışmak istediğim bir konu var, bu zaman denemeleri

Zaman denemelerine kayıt olmak 252 tl ve bana çok fazla geldi ama herkes çok iyi soruları çok kaliteli kesin kayıt ol falan diyorlar bana ise hala çok fazla geliyor 10 taneden fazla kitap alınır o parayla ne düşüyorsunuz kızlar? :18:

selam canım.sınava en yakın sorular bu denemede bence değer çok soruda tutturmuş geçen yıllardan hani 10 kitap alırsın evet ama bence sınav a yakın soru çözmek 10 kitaptan daha iyi bende alacağım çözmek gerekiyor gerçekten çünkü faydasını gören çok kişi var

selam canım.sınava en yakın sorular bu denemede bence değer çok soruda tutturmuş geçen yıllardan hani 10 kitap alırsın evet ama bence sınav a yakın soru çözmek 10 kitaptan daha iyi bende alacağım çözmek gerekiyor gerçekten çünkü faydasını gören çok kişi var

Beni rahatsız eden başka konular da var
Öncelikle çok basit bir matematik işlemi ile alınan karı farkediyorum ve çok rahatsız oluyorum bu deneme gazeteye 5 tlye veriliyor toplam 29 tane falan deneme var 145 lira nerdeyse 100 tl kişi başından ekstra alıyorlar, nereye gidiyor bu para? Neye yarıyor? Optiğim okunsun sonucum gelsin diye ben bu kadar para veremem...

Ayrıca fem e gidiyorum ama onların düşünüp biçimini desteklemiyorum, sırf zaman gazetesi satmak, tirajını yükseltmek için bunu yapmaları çok kötü. Böyle olduğunu şuradan biliyorum geçen yıl öğrencileri 2şer defa "selam" isimli filme götürmüşler resmen zorla, kendi şubem en azından böyle bence.

Ben dersaneye ciddi bir mevla ödedim kalkıp bir de bunu vermek istemiyorum. Dışardan alırım paşa paşa çözerim sorularımı.

Ay sinirlendim dersaneme:1:

Senin de kafanı şişirdim sagopam:26: kusura bakmayasın :16:

Beni rahatsız eden başka konular da var
Öncelikle çok basit bir matematik işlemi ile alınan karı farkediyorum ve çok rahatsız oluyorum bu deneme gazeteye 5 tlye veriliyor toplam 29 tane falan deneme var 145 lira nerdeyse 100 tl kişi başından ekstra alıyorlar, nereye gidiyor bu para? Neye yarıyor? Optiğim okunsun sonucum gelsin diye ben bu kadar para veremem...

Ayrıca fem e gidiyorum ama onların düşünüp biçimini desteklemiyorum, sırf zaman gazetesi satmak, tirajını yükseltmek için bunu yapmaları çok kötü. Böyle olduğunu şuradan biliyorum geçen yıl öğrencileri 2şer defa "selam" isimli filme götürmüşler resmen zorla, kendi şubem en azından böyle bence.

Ben dersaneye ciddi bir mevla ödedim kalkıp bir de bunu vermek istemiyorum. Dışardan alırım paşa paşa çözerim sorularımı.

Ay sinirlendim dersaneme:1:

işin o kısmı öyle ama canım soru tutturma olasılığı da yüksek olan tek deneme olduğu için milletin dilinden düşmüyor :)
düşünce biçimi yaptıkları ters geliyor olabilir ama eğer ki bu denemeleri çözmem lehime olacaksa olay bitmiştir benim için :))
yani gerçek ygsyle alakası olmayan deneme çözmek hep boşa umut hemde zaman kaybı bana göre canım
sen bilirsin ben gitmedim o dersaneye ama giden arkadaşlarımda çözüyordu ve çokta memnunlardı
gerçekten fiyatı yüksek ama naparsın işte elden bir şey gelmiyor :)))

yok canım ne kafa şişirmesi kafam dağılıyor işte ne güzel ihtiycım var buna :)
ne güzel konuların bitmiş ya

Yok nerede canım ya kocaman kimya var önümde fizik var biyoloji bunların ikinci bölümleri olduğu gibi duruyor:26:
Günleri verimli geçirmeli canım ya çok boş geçiriyoruz ne yazık ki :(

Inşallah canım, Allah gönlümüzdekileri hayırlı kılsın:)

Sen gelmiyorsun artık canım kilo alma sayfasına :)

amin canım inşallah :)
evet bıraktım o maraton bitti benim için kilo aldığımdan değil stres yapıp alamadığımdan bıraktım hep aklımda sürekli salı günleri tartı günü ne bileyim böyle saldım kendimi daha mutluyum kilo gelirse hoşgelir başımın üstne gelmezsede napayım artık gelmesin :1::1::1:

amin canım inşallah :)
evet bıraktım o maraton bitti benim için kilo aldığımdan değil stres yapıp alamadığımdan bıraktım hep aklımda sürekli salı günleri tartı günü ne bileyim böyle saldım kendimi daha mutluyum kilo gelirse hoşgelir başımın üstne gelmezsede napayım artık gelmesin :1::1::1:

Sağlık sorunu yoksa sen bilirsin tabi canım:)

Ben kendimi zayıf gördükçe strese giriyorum yaa moralim bozuluyor o yüzden can boğazdan gelir gerçi bu aralar iştahım az Pelin duymasın :1::1:

Sağlık sorunu yoksa sen bilirsin tabi canım:)

Ben kendimi zayıf gördükçe strese giriyorum yaa moralim bozuluyor o yüzden can boğazdan gelir gerçi bu aralar iştahım az Pelin duymasın :1::1:

sorun yok çok şükür canım ya kafa rahat olunca kiloda alıyor insan benim stresim olmasın alırım hemencecik

Back