Bu yıl benim sınava 3. defa hazırlanışım
Liseden mezun olalı 4 yıl oluyor evet çok uzattım ama sonuçta mutlu olmak istiyorum sağolsunlar ailem eşim hep yanımda:)
İlk sınava girdiğimde 60binde idim, daha sonra tekrar girdim ve Yıldız Teknik Üniversitesine yerleştim.
2 yıl okudum ve bu bölümü zerre kadar sevmediğime karar verdim. Kendimi zorlamanın mutsuz olmanın alemi yoktu sonuçta ve okulu bıraktım aslında kaydım hala duruyor fakat gitmeyeceğim bu yıl :)
Dersaneye yazıldım ve bu yıl tekrar hazırlanıyorum:) 21 yaşımdayım aslında yaşım geçti gibi geliyordu fakat çok zayıf olmamın bir avantajını yaşadım ve herkes ilk başta liseden yeni mezunum sanıyor:)
Ben buraya geldim çünkü sınava hazırlanmak çok dalgalanmalı ve zorlu bir dönem. Burada bir kaç arkadaşla da olsa bir araya gelip kendimizi psikolojik olarak desteklemek, kaynak önerisinde bulunmak eksikleri tartışmak, program hazırlamak vs :)
Açık söylemek gerekirse benim hedeflerim büyük sayısal öğrencisiyim ve bu yıl derece için hazırlanacağım.
Bana katılmak isteyen olursa bekliyorum, bu kadar zamanlık üniversite hazırlık ve üniversite deneyimimin her zerresiyle elimden geldiğince yardımcı olurum ve bool bol yardım isterim emin olunuz :)
Şimdiden herkesin çok başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum:)