• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS-LYS günlüğüm

çok teşekkür ederim güzel bilgilerinizi benimle paylaştığınız için bundan sonra kitap okumayıda ihmal etmicem internette sizin yazınızı gordugum ıcın ve sızden yardım alabilmek ıcın kadınlar klubune uye olmuştum hem benden yaşça buyuk hemde tecrubelısınız tekrar tekrar sağolun gerçekten paylaşımlarınız için sizinle gün gün paylaşımda bulunmayı cok ısterdım ama bu son yazışım pazartesi yurda gidicem ama bıdahakıne bayram tatılınde gelıcem eve ve sıze gelişmeleri mutlaka yazıcam kendınıze ıyı bakınn Allah yardımcınız olsunn :):)

Ne demek canım ben de pazartesiden itibaren artık buralarda çok olamayacağım zaten.
Allah sana da yardımcı olsun canım benim inşallah alnının akıyla atlatırsın bu yılı
Hepimiz öyle atlatırız inşallaaahh

canım artık yoğuun ders çalışmaya başlayacağımız için mesela hafta sonu bir gün girip bakarım neler olduğuna

tabii bir de salı günleri girip kilo almak isteyenlere yazacağım

doğru haklısın ama üzüldüm senible konusamayacım için buarada ben dersaneye gitmemeye karar verdim matgeo özel ders alıyorum sözel dersleride kendim halledeyim diye düşündüm bu sene benim son şansım ınsallah pısman olmam ya :( kötü bir durum

doğru haklısın ama üzüldüm senible konusamayacım için buarada ben dersaneye gitmemeye karar verdim matgeo özel ders alıyorum sözel dersleride kendim halledeyim diye düşündüm bu sene benim son şansım ınsallah pısman olmam ya :( kötü bir durum

bide sizlerde dersaneye yazılmıssınız yanlıs yapıyorumdur dşye korkuyorum

bide sizlerde dersaneye yazılmıssınız yanlıs yapıyorumdur dşye korkuyorum

canım ben sabahları normalde dersanem okulum olmasa yataktan kalkamayan bir insanım bana şarttı böyle kurulu bir düzen, senin için hayırlısı buymuş demek ki canım

Kızlaarr !!
Kılavuzlarda yazan
13,2,d,94
ne demek
Tercih önceliği falan yazıyor ama bu sayılar anlamı ne?

canım ulaşamıyorum ki kılavuza yüklemiyor sayfayı :(

canım ben sabahları normalde dersanem okulum olmasa yataktan kalkamayan bir insanım bana şarttı böyle kurulu bir düzen, senin için hayırlısı buymuş demek ki canım

canım ulaşamıyorum ki kılavuza yüklemiyor sayfayı :(

Tekrar tekrar dene canım yoğunluk vardır.
Başta bendede yüklenmedi

yarın sınıf belirleme sınavım var umarım iyi geçer ne kadar önemli hangi sınıfta olduğun bilemiyorum ama yine de iyi geçmesini diliyorum :16:

sınavım çok iyi geçmedi hatta kötü bile diyebilirim bilmiyorum zor gelmedi ama bir türlü toparlayamadım dikkatimi

şube 3.sü olmuşum şaşırdım çünkü sonucum iyi değildi pek demek ki ya sınav zordu ya da genel olarak dersanenin durumu rezalet

hayırlısı bakalım çok şükür ilk sınıfa girdim

slm kızlar ben yüksek okulu bitirdim ama iş olanağı yok kpss çok yüksek puan istiyor atanamadım yeniden sınava girmeye karar verdim ama hangisine girmem gerekiyor ygs mi lgs mi hemşirelik yüksek okulu istiyorum kaç puan almam lazım

slm kızlar ben yüksek okulu bitirdim ama iş olanağı yok kpss çok yüksek puan istiyor atanamadım yeniden sınava girmeye karar verdim ama hangisine girmem gerekiyor ygs mi lgs mi hemşirelik yüksek okulu istiyorum kaç puan almam lazım

Hemşirelik Bölümü Başarı Sıralaması Taban Puanları 2013 2014 « 2013 2014 Üniversite Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

burada yazıyor YGS-2 yazanlar hemşirelik yüksek okul puanları ygs ye girmeniz gerekiyor yani
eğer dersaneye gitmeyi düşünüyorsanız bence dersanenin rehberlik servisinden yardım almak en iyisi

Dersane gayet güzel gidiyor, sınıfımın çoğu tıp istiyor :)

Ilk femseti cuma verdiler ve benimkinde geometri matematik 1 neredeyse bitti Türkçe tamamen bitti kimya fizik yarım sanıymbugün biter geometri ve mat1

Simetrilerin eş zamanlı gidiyorum dersaneyle yaprak testlerde beraber yeterli oluyor, dergileri ise yas öncesindeki son tekrara bıyakıyorum hem konu anlatımı çalışabileceğim hem test çözebilecek kaynaklar sonuçta, ayrıca soruları da kolay sayılmaz tekrar için iyi olur.

Bunlar dışında ek kaynak alacağım ne önerirsiniz? Kimya fizik biyoloji mat1 Türkçe hatta coğrafya ve tarih için de...

Bu arada güvender'in denemelerinden 4ünü çözdüm fakat dersanede uygulanan sınava nazaran çok kolay geldi bana güvender. Hangi deneme sınava daha yakın bilemedim, sizce hangisi?

Son düzenleme:
Dersane gayet güzel gidiyor, sınıfımın çoğu tıp istiyor :)

Ilk femseti cuma verdiler ve benimkinde geometri matematik 1 neredeyse bitti Türkçe tamamen bitti kimya fizik yarım sanıymbugün biter geometri ve mat1

Simetrilerin eş zamanlı gidiyorum dersaneyle yaprak testlerde beraber yeterli oluyor, dergileri ise yas öncesindeki son tekrara bıyakıyorum hem konu anlatımı çalışabileceğim hem test çözebilecek kaynaklar sonuçta, ayrıca soruları da kolay sayılmaz tekrar için iyi olur.

Bunlar dışında ek kaynak alacağım ne önerirsiniz? Kimya fizik biyoloji mat1 Türkçe hatta coğrafya ve tarih için de...

Bu arada güvender'in denemelerinden 4ünü çözdüm fakat dersanede uygulanan sınava nazaran çok kolay geldi bana güvender. Hangi deneme sınava daha yakın bilemedim, sizce hangisi?

bende 2 yıldr dershanede sürünüyorum mezun olalı 3 yıl oldu ve istedim yer olsun die çabaladm şimdi de tekrar dershaneye gtsem mi die kararsz kaldm gttm yazldm bilmiyorum pekde sewmedm ama hala ısınamadm allah yardımcımız olsn hepimzn...

bende 2 yıldr dershanede sürünüyorum mezun olalı 3 yıl oldu ve istedim yer olsun die çabaladm şimdi de tekrar dershaneye gtsem mi die kararsz kaldm gttm yazldm bilmiyorum pekde sewmedm ama hala ısınamadm allah yardımcımız olsn hepimzn...

Anladım canım âmin hepimizin için hayırlısı olsun inşallah... Ne istiyorsun canım peki ve hangi dersaneye yazıldın başladı değil mi dersanen

Anladım canım âmin hepimizin için hayırlısı olsun inşallah... Ne istiyorsun canım peki ve hangi dersaneye yazıldın başladı değil mi dersanen

ne istiyorum selçuk pdr istiyorum ve başka istemedim bi bölümde okumak istemiyorum 2 senedr buna çabaladım ama bilmiyorum artk...yazıldm cnm sınawa ama pek ısınamadm :(dersler başlamış dün kayıt oldum yarın gidicem bakalım...

Back