YGS-LYS günlüğüm

bende kaynakları için femi düşündüm ama sınıfları kalabalık bide etüt sistemi kötü diyolar bilemedim ki

bilemiyorum ama şimdiden başladılar daha dersane başlamadan danışmanım belli kitap verdi ödev verdi bir kere sınava girdik bu cuma da sınav var 23ünde de var 24ü de ders başı

benim gittiğim fem de tüm sınıfları gezdim en büyük sınıf en fazla 22 24 kişi arası alırdı yani

etüt sistemi de benim hoşuma gitti daha önce gittiğim 2 dersaneyle kıyaslayınca internet üzerinden etüt almak bence gayet mantıklı
önceki dersanemde cuma günleri önümüzdeki hafta için etüt alabilmek için sıra olurduk rehberlikçinin kapısında nitekim biterdi hocanın tanıdıkları vs yüzünden

yani ben memnunum şu anlık tabi memnunum demek için baya erken ama ben hep butiklere gittim önceki 2 yıl ve hiç memnun kalmadım
sınıfım birinde 8 kişi diğerinde 11 kişiydi

ben yıllarca feme gideyim derdim babama yok kızım ben sevmiyorum onların yapısını tarzını derdi ki babam çok dindardır elhamdürillah ama sevmiyoruz işte bu yıl artık gideyim dedim :)

güzelmiş tatlım bizinkilerde fem istemiyor ya aslında ben ynede gitmek istiyorum ama yok diyolar , buarada doktor hanımm bugün tahlil sonuçlarımı aldım b12im yine eksik çıktı ya yine iğnelerle yaşamaya başlıyorum yani

aa ciddi misin iğne mi vuruluyormuş eksiklikte ben supradyn içiyorum onun içinde de b vitaminleri var ama demek ki bu gibi şeyler yetersiz çook geçmiş olsun canım yaa iğneden çok korkarım ben

b12 eksikliği unutkanlık yapar derler öyle mii

sağol canım benim unutkanlık yapmazmı hiç normal değeri 890 falan olması gerekirken benim 70 falan çıkıyor hap tedavisi geç gelir direk iğne yapıyolar oyuzzden, mesela dolaptan suyu çıkarıyorum anneme 2 dk sonra anne suyu çıkardın bari geri koy diyorum yada ne bileyim isimleri zor hatırlıyorum yazdıklarımı unutuyorum paramı unutuyorum anahtarımı unutuyorum :) doktor nörolojiiyede gitmemi önerdi düzenli hayat boyunca kullanıcam bu iğnelerden haplardan bi yükselmedi

allah kolaylık versin canım umarım iğneler iyi gelir de yeter ki iyi ol daa gerisi gelir zateenn

nörolojiye neden yönlendirdi ki

tabi katılırım sana cnm bende 2. girişim benim hala üniv okuyorum ama bu yıl tekrar gircem hayalimdeki bölüm için

dersaneye gidecek misin peki yani okuluna devam edecek misin yoksa hiç gitmeyecek misin?

dershaneye gitmiyeceğim coğrafyayı açıköğretime aldım zaten ikide aynı dersler aynı mezun oluyon sonuçta evde kendim çalışcam o yüzden derslerim başlamadan eksik olduğum dersleri biraz bitirim diyorum tarih hemen hemen bitti sayırr

anladım canım benim de ygs hemen hemen biti sayılır, şimdi de ben ygs sosyaline türkçesine çalışacağım sonra mat2den başlarım artık :)

evet arkadaşlar dersanemin başlamasına 1 hafta kaldı ben bu hafta türkçeyi bitirdim aslında 2 günde bitirdim ama tabi test vs çözmesi derken 1 hafta gibi bir süre ayırdım, karma test çözüp konu kontrolü yapıyorum eksik kalmış mı diye

yarın bir deneme uygulayacağım güvender 10luyu aldım, sonuçları yazacağıımm

canımm nasıl gidiyor calısma bende bugün kütphaneye fln gtmeyi düşündüm çalışmak için toparlanamadım bana taktik ver nasıl toparlanıp başlasam konsantr nasıl oluyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…