- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Allah yardımcınız olsun bu zor gunker gecer ama aılenın her bır uyesı akrep yerınde olsam cok daha uzaklara tasınır hepsınden uzakta kalırım dayı yenge kpeder anne baba hepsı antıka sadece bebek ıcın bıraz bekleyıp sende asgarı ucret bıryere grseydın keske daha hızlı tparlanırdınız ama hayırlısı byleymıs cok strrs yapıp bebegını uzme annesı sakın ol kocanda sabrlıymıs sen de ustune gıdıp adaı daraltma bence ama o evden uzaga tasın daha kotu bır ev de olsa tasın
Biz eşimle çok severek evlendik. Yaşanan sıkıntılara rağmen ikimiz de hâlâ ilk günkü gibi seviyoruz böyle devam edeceğini de biliyorum. Sevgimizi hiçbir şey sarsamaz. Sanırım bu yüzden gerçekten sınanıyoruz. Kendimi tam ve net ifade edemediğim için burada bazı kişilerin gözünde sadece evde oturan hiçbir şeye katkı sağlamayan bir ev hanımı gibi göründüm. İnsanlar ilk bakıştaki algıladıklarıyla yargılamayı severler şaşırmıyorum. Elimde değil evet ben hareketli atik bir insan değilim. Ev işlerini bile zor yapıyorken çıkıp dışarılarda çalışamam istesem bile. Beğenmez kovarlar zaten başıma gelmedi değil. Her insanın ilgi alanı farklıdır ben tamamen amaçsız bir insan değilim en azından. Gerçekleşeceğini umduğum hayallerim var. Eşim gibi ben de yazmayı ve okumayı seven biriyim. Allah izin verirse yazıp kitap çıkarmayı plânlıyorum. İkinci bir plânımsa hayal ettiğimiz gibi maddi durumum düzelirse yün orlon bijuteri açıp işletmek istiyorum. Kısacası ben kendi işimin patronu olmalıyım. Şu yap bunu et diyen olmamalı başımda.
Kitap için ön hazırlık olarak buraya mı yazdınız? Hiç inanmadım yazdıklarınıza
Esin dayindan bagimsiz gecici bir is bulsun, herkese resti cekin hicbirinin faydasi dokunmaz size. Bebek dogacak diye anneni de cagirma kendin idare edersin. Ikinizin de ailesinden korkulur.
Neden evlenir evlenmez 2 aya hamile kaliyorsunuz anlayamiyorum. 1 2 sene biraz birbirinizi tanısanız, düğün vs borçlarını odeseniz, yeni evliligin tadını çıkarıp duzeninizi kursaniz, sonra çocuk sahibi olsaniz olmaz mi?
Herkesten uzak ucuz hayat yasayabileceginiz bir sehre taşının bence. Sıfırdan başlayın herseye
Bu ne biçim hayat valla anlamadım oturduğun yerden herkese verip veriştirmişsin.Kendi dayını kendin başından atıp hayır diyemiyosun eşin diyemedi diye ona kızıyosun.Mesafe koymak isteyen koyar bu ne böyle.Anlattığına göre dayınların sana beş kuruş faydası olmamış ama yıllardır dipdibesiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Ayrıca madem onca borç harç sıkıntı vardı evde oturup şikayet edip hamile kalacağına 2 sene de sen dişini sıkıp borca harca yardım ediverseydin.Oturduğun yerden herkese bişey buluyosun asıl kimseye hayrı olmayan sensin bence.
Talihsiz seruvenler dizisi olmus sizin evlilik hayati
Uzuldum ama yapacak bisey yok, her aksilik sizi bulmus, bir muddet annenin evinde kal, ortalik toparlansin, esin duzeni otuttursun oyle git evine.
1 saat önce dayım ısrarla aramıştı açmadım. Odaya da kapatmıştım kendimi.Yemeğe çağırdılar gitmedm. az önce çıktım bebeğim için iki lokma yiyeyim dedim zehir ettiler lanet olsun.
e cnm sende git kocanın yanına dayınlada konuşma artık eşinde muhatap olmasın kurtulursunuz böylece keşke önceden yakalansaydın böyle
Dayıdan uzaklaşmak için geç bile kalmışsınız. Herkesten uzak bir şehre gidin en iyi çözüm bu olur, eşin de ordan iş bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?