- 8 Eylül 2020
- 422
- 1.443
- 33
- 28
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Örnek ben hayatımı anlatsam roman olur kk de böyle konu okumadik derler ben kendimi heba ettim ama olan bana oldu 7 senemin emeği çöp oldu sinir stres beni mide hastasi etti 23 yaşındaYapın yapın.
Helâk edin kendinizi.
Madalya takan olur belki!
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben öyle dört dörtlük kadınların değer gördüğünü hiç görmedim.anca genç yaşta hastalık sahibi oldular.
Ne kadar doğru üzerine Bi arabada laf edilir....Yapın yapın.
Helâk edin kendinizi.
Madalya takan olur belki!
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ben öyle dört dörtlük kadınların değer gördüğünü hiç görmedim.anca genç yaşta hastalık sahibi oldular.
Oncelikle çocuğu olmayan veya tek çocuğu olanların bilmis yorumlarini bi kenara bırak.Kızlar 2 kızım var, büyük bir evim var anlayışlı ama anlayışı ailesinden dolayı baya tükenmiş bir eşim var ve hiçbir şeye yetişmeyen ben veya baya beceremeyen ben. Durum şu 1 veya 1,5 yıl öncesine kadar haftada 3 kez süpürür olduğu kadara yemek yapardım ama full kızımla oyun oynardım küçük kızım 10 aylık büyük kızım 29 aylık buradaki tavsiyeler ile ben temizliği arttırdım yemekte çeşitler yavaştan başladı ama ben şuan kızlarıma o kadar vakit ayıramıyorum ve üzülüyorum. Oturup oynuyoruz ya 2 saat anca oluyor dahası yok. Onun dışında temizlik yaparken onada etkinlik gibi yapıyorum ama beni çok yoruyor aşırı hadi sendd süpür gel beraber silelim ama küçük kızım bu kez zorluyor ağlıyor sonra temizlik kalıyor ya da evet süper temizlik oldu desem yemek kalıyor ay ben çok yoruldum yaa hııı birde şu var yaptığım yemeklerin tadı da güzel olmuyor eşim zorla yiyor ama ben farkındayım olmadığının mesela hala güzel çorba yapamıyorum ya da yemek yapsam mutfak dağılıyor toplayamıyorum kızlar üzülmesin ağlamasın vs derken hep bir şey kalıyor bu yemek işini nasıl çözeyim temizlik falan nasıl daha az zaman alır. Ayrıca fayanslarım granit neyle sileyim ki iz kalmasın ben resmen eğilip siliyorum mikrofiber bezle ama o da zaman alıyor. Yemekte nereleri takip ediyorsunuz mesela tarif tutsun gibi şeyler aklıma gelmiyor şuan ama evde pratik olacak ve hep temiz duracak şeyler neler ay ben napayım ya olmuyor ben yapamıyorum yemeğin tadı evin çöpü temizliği derken yoruldum düşüncede yoruldum daha. Lütfen bana öneri ne biliyorsanız bu sorunumu çözecek öneri istiyorum. Hem bu derdi olanlara da fayda sağlar bu konu bende rahatlarım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?