- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çocuklar küçük olunca tabi ki herşeye yetşlmeniz mümkün değil.. Yetişebilen var mıdır ben sanmıyorum ama varsa da saygıyla önünde eğilirimKızlar 2 kızım var, büyük bir evim var anlayışlı ama anlayışı ailesinden dolayı baya tükenmiş bir eşim var ve hiçbir şeye yetişmeyen ben veya baya beceremeyen ben. Durum şu 1 veya 1,5 yıl öncesine kadar haftada 3 kez süpürür olduğu kadara yemek yapardım ama full kızımla oyun oynardım küçük kızım 10 aylık büyük kızım 29 aylık buradaki tavsiyeler ile ben temizliği arttırdım yemekte çeşitler yavaştan başladı ama ben şuan kızlarıma o kadar vakit ayıramıyorum ve üzülüyorum. Oturup oynuyoruz ya 2 saat anca oluyor dahası yok. Onun dışında temizlik yaparken onada etkinlik gibi yapıyorum ama beni çok yoruyor aşırı hadi sendd süpür gel beraber silelim ama küçük kızım bu kez zorluyor ağlıyor sonra temizlik kalıyor ya da evet süper temizlik oldu desem yemek kalıyor ay ben çok yoruldum yaa hııı birde şu var yaptığım yemeklerin tadı da güzel olmuyor eşim zorla yiyor ama ben farkındayım olmadığının mesela hala güzel çorba yapamıyorum ya da yemek yapsam mutfak dağılıyor toplayamıyorum kızlar üzülmesin ağlamasın vs derken hep bir şey kalıyor bu yemek işini nasıl çözeyim temizlik falan nasıl daha az zaman alır. Ayrıca fayanslarım granit neyle sileyim ki iz kalmasın ben resmen eğilip siliyorum mikrofiber bezle ama o da zaman alıyor. Yemekte nereleri takip ediyorsunuz mesela tarif tutsun gibi şeyler aklıma gelmiyor şuan ama evde pratik olacak ve hep temiz duracak şeyler neler ay ben napayım ya olmuyor ben yapamıyorum yemeğin tadı evin çöpü temizliği derken yoruldum düşüncede yoruldum daha. Lütfen bana öneri ne biliyorsanız bu sorunumu çözecek öneri istiyorum. Hem bu derdi olanlara da fayda sağlar bu konu bende rahatlarım biraz
Elbette,aslinda herkesin yaptigi seyler hepsi. Buzluga hazirladiklarim beni cok kurtariyor acikcasi. Enginar,kup kesilmis kereviz koyuyorum corbasini yapmak icin cunku yemegini evde kimse yemiyor diyeYemek için yaptığınız hazırlıkları merak ettim, paylasirmisiniz?:)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge Siyah | Trendyol. Bendeki bu arkadaşımda Xiaomi nin bunin bı alt modeliyle bı üst modeli var onlarda iyiymişO robotların linkini atarmısın,?
Çok kullanışlı. Halılarım bayağı kalın üstüne hiç zorlanmadan çıkıp çok güzel temizliyor. Tüm koltuk ve yatak altlarına girip tertemiz yapıyor. Benimkinin üzerinde düğmesi yok. Bu nedenle 8cm yüksekliğe sahip koltuk altlarına girebiliyor. Benim için en güzeli de buydu. Koltuk ve köşe takımını altlarına süpürmek için çekmek bir hayli zor ve yatağın altını tamamen süpürmek beni ter içinde bırakıyordu. Bir gün önce eve temizlikçi alıp bir gün sonra süpürgeyi çalıştırdığımda evden çıkan toza inanamadım. Ayrıca mop olarak da kullanılıyor. Halıları kaldırıyorum haftada 2 kez de mop çektiriyorum. Gayet güzel. Hayatımdaki en büyük konfor diyebilirim.kullanislimi bende düşünüyorum da halılara ca takilmiyir mu
birsuru var hangisini aldiniz acaabÇok kullanışlı. Halılarım bayağı kalın üstüne hiç zorlanmadan çıkıp çok güzel temizliyor. Tüm koltuk ve yatak altlarına girip tertemiz yapıyor. Benimkinin üzerinde düğmesi yok. Bu nedenle 8cm yüksekliğe sahip koltuk altlarına girebiliyor. Benim için en güzeli de buydu. Koltuk ve köşe takımını altlarına süpürmek için çekmek bir hayli zor ve yatağın altını tamamen süpürmek beni ter içinde bırakıyordu. Bir gün önce eve temizlikçi alıp bir gün sonra süpürgeyi çalıştırdığımda evden çıkan toza inanamadım. Ayrıca mop olarak da kullanılıyor. Halıları kaldırıyorum haftada 2 kez de mop çektiriyorum. Gayet güzel. Hayatımdaki en büyük konfor diyebilirim.
Dedikleriniz doğru ve haklı ben normalde bu sistemin içindeyim yani kendisini hizmetli gibi görmeyen kısımdayım ama 2 haftada bişi değişti sanki ben sürekli çabalamam lazım gibi hisseder oldum ki çalışan bir kadınım öğretmenim hayatımız adına elimden geleni yapıyorum ama eşim çok değişti belkide bundan 2 haftalık sorunum var. Relax olan ben kasıyorum her şeyi tartışıyoruz sık sık ben aynı kişiydim hep çocuklarına önem veren çalışan anne ama o her şeyi yapmam lazım gibi düşünüyorSen önce kendini bir hizmetçi, bir köle olarak görmeme ile baslayabilirsin. Kimseye ideal gelin rolünü oynamak zorunda degilsin. Esinde yetiskin bir insan. Etkilenmesin bir zahmet. Yemegi begenmiyorsa, kendisi yapsin. Sen su an evdesin diye o evin asçisi, temizlikçisi, bakicisi felan degilsin. Ilk önce kendine saygi duy ki, etrafindakilerde duysun.
Yemek çesiti yapmak zorunda degilsin. Yapilcaksada beyefendi mesela salatayida yapabilir. Yemekten sonra bulasik makinesinide doldurabilir. O disarda çalisiyor, sende evde. Ev ortak sorumluluk ama, sen daha fazla yapabilirsin fakat onun sorumlulugu 0'a indirilemez! Oda sorumlulugunu almali.
Temizlige agirlik verdigin günlerde yemek yapma, disardan siparis et. Yada en fazla bir makarna yap. Ayni sekilde yemege agirlik verdiginde, temizlik yapma. Ve her yer temiz olmak zorunda degil. Cocuklu ev, daginik bir evdir. Olsun. Esin birsey derse, anahtari al kapidan çik. Kendisi baksin eve, cocuga bakalim kolaymi
Şuan çalıştığım için kahvaltıda yanlarında değilim ama diğer dediklerinizi o şekilde yapıyorum ama iki tane oldukları için şu oluyor mesela birisi magnetle oynarken diğeri plastiklerle oynuyor sonra araba ev a 2 4 elma magnetleri bitiyor veee tartışma başlıyor kucak derken ben ciddi bitmiş oluyorum. Eşimle ilgili sorunu halletmeden olmayacak kusursuz bir ev beklentisi sıktı 2 haftadır o sorun belkide bendeşimdi ne olur yerde iz olursa
birisi kucak bebeği öbürü tam karıştırma çağında iki çocukla yerdeki ize takmanız olağan değil
yani ne olur iz olursa kirli görünürse
siz biliyorsunuz temiz bitti gitti
o çocukların çamaşırı dahi dünya zaman alır
yemekleriniz neden güzle olmuyor biliyor musunuz
çünkü zamanınız yok
aman yapayım bitsin modunda yapıyorsunuz tabiri caizse sevginizi katmıyorsunuz zira katamıyorsunuz
günlük planlama yapın
kalkın birlikte kahvaltı oyun
öğleden önce bebek uyuyorsa büyük ile öğle yemeği hazırlama
uyandı bebek yemek yendi ikisi birlikte öğle uykusu siz de keyif saati
uyanınca da süpürün silin haftada 1-2
sonra da akşam yemeği hazırlığı birlikte
şarkı söyleyin mesela bebek de dinler o arada
kovalamaca oynayın al koy yaptırın
hatta mutfakta plastik kaplarla kepçelerle müzik saatiniz olsun
Haklısınız fazla takıldım ama eşim takıldığı için takıldım belkide normalde böyle birisi değilim yani yeteri kadar temizse yeter gerisi yok bendeBenimde cocugum var ben soyle yapiyorum bir gun temizlikle ilgili yapilmasi gereken seylerle ugrasiyorum ertesi gun yemek yapiyorum yani ayni gun icinde hem temzilik isleri hem yemekle ugrasmiyorum kalan vakti cocuguma ayiriyorum onuyudugunda ya uyurum ya dinlenirim
Bu sekilde. Tabi siz iki cocukla daha zorlanirsiniz ama ara sira yarim gunde olsa yardimci alin. Yemege agirlik verin temizlikte iz kalirsa kalsin temiz olduktan sonra ne farkeder takilmayin boyle cocuklar buydukce kolaylasicak zaten
Şuan çalıştığım için kahvaltıda yanlarında değilim ama diğer dediklerinizi o şekilde yapıyorum ama iki tane oldukları için şu oluyor mesela birisi magnetle oynarken diğeri plastiklerle oynuyor sonra araba ev a 2 4 elma magnetleri bitiyor veee tartışma başlıyor kucak derken ben ciddi bitmiş oluyorum. Eşimle ilgili sorunu halletmeden olmayacak kusursuz bir ev beklentisi sıktı 2 haftadır o sorun belkide bende
Çalışan insansınız niye her şeye yetişeceğim diye kendinizi paralıyorsunuz?Haklısınız fazla takıldım ama eşim takıldığı için takıldım belkide normalde böyle birisi değilim yani yeteri kadar temizse yeter gerisi yok bende
Mi robot vacuum mop diye geçiyor benimki. İndirimle 2.250 TL ye almıştım İnternetten.birsuru var hangisini aldiniz acaab
Suan 5milyarada var 2.5ada var
silme özelliğide var miMi robot vacuum mop diye geçiyor benimki. İndirimle 2.250 TL ye almıştım İnternetten.
Kevserin mutfağıKızlar 2 kızım var, büyük bir evim var anlayışlı ama anlayışı ailesinden dolayı baya tükenmiş bir eşim var ve hiçbir şeye yetişmeyen ben veya baya beceremeyen ben. Durum şu 1 veya 1,5 yıl öncesine kadar haftada 3 kez süpürür olduğu kadara yemek yapardım ama full kızımla oyun oynardım küçük kızım 10 aylık büyük kızım 29 aylık buradaki tavsiyeler ile ben temizliği arttırdım yemekte çeşitler yavaştan başladı ama ben şuan kızlarıma o kadar vakit ayıramıyorum ve üzülüyorum. Oturup oynuyoruz ya 2 saat anca oluyor dahası yok. Onun dışında temizlik yaparken onada etkinlik gibi yapıyorum ama beni çok yoruyor aşırı hadi sendd süpür gel beraber silelim ama küçük kızım bu kez zorluyor ağlıyor sonra temizlik kalıyor ya da evet süper temizlik oldu desem yemek kalıyor ay ben çok yoruldum yaa hııı birde şu var yaptığım yemeklerin tadı da güzel olmuyor eşim zorla yiyor ama ben farkındayım olmadığının mesela hala güzel çorba yapamıyorum ya da yemek yapsam mutfak dağılıyor toplayamıyorum kızlar üzülmesin ağlamasın vs derken hep bir şey kalıyor bu yemek işini nasıl çözeyim temizlik falan nasıl daha az zaman alır. Ayrıca fayanslarım granit neyle sileyim ki iz kalmasın ben resmen eğilip siliyorum mikrofiber bezle ama o da zaman alıyor. Yemekte nereleri takip ediyorsunuz mesela tarif tutsun gibi şeyler aklıma gelmiyor şuan ama evde pratik olacak ve hep temiz duracak şeyler neler ay ben napayım ya olmuyor ben yapamıyorum yemeğin tadı evin çöpü temizliği derken yoruldum düşüncede yoruldum daha. Lütfen bana öneri ne biliyorsanız bu sorunumu çözecek öneri istiyorum. Hem bu derdi olanlara da fayda sağlar bu konu bende rahatlarım biraz
Canım sana tavsiyem erkenden kızların uyurken kalk tabi bu arada erken yat akşamları kızlarıda alıştır.. Erken kalkıp ilk işin yemeğini yapıp kenara koymak olsun insan baya rahatlıyor erkenden yapınca sonra evini bir kat toparla sil süpür kızlar uyanınca da zaten baya vaktin kalıyor ilgilen aktivite neyse artık ve akşam yatmadan mutfağın tuvalet ve banyon temiz olsun bir sonraki gün insan çok rahat ediyor bu şekilKızlar 2 kızım var, büyük bir evim var anlayışlı ama anlayışı ailesinden dolayı baya tükenmiş bir eşim var ve hiçbir şeye yetişmeyen ben veya baya beceremeyen ben. Durum şu 1 veya 1,5 yıl öncesine kadar haftada 3 kez süpürür olduğu kadara yemek yapardım ama full kızımla oyun oynardım küçük kızım 10 aylık büyük kızım 29 aylık buradaki tavsiyeler ile ben temizliği arttırdım yemekte çeşitler yavaştan başladı ama ben şuan kızlarıma o kadar vakit ayıramıyorum ve üzülüyorum. Oturup oynuyoruz ya 2 saat anca oluyor dahası yok. Onun dışında temizlik yaparken onada etkinlik gibi yapıyorum ama beni çok yoruyor aşırı hadi sendd süpür gel beraber silelim ama küçük kızım bu kez zorluyor ağlıyor sonra temizlik kalıyor ya da evet süper temizlik oldu desem yemek kalıyor ay ben çok yoruldum yaa hııı birde şu var yaptığım yemeklerin tadı da güzel olmuyor eşim zorla yiyor ama ben farkındayım olmadığının mesela hala güzel çorba yapamıyorum ya da yemek yapsam mutfak dağılıyor toplayamıyorum kızlar üzülmesin ağlamasın vs derken hep bir şey kalıyor bu yemek işini nasıl çözeyim temizlik falan nasıl daha az zaman alır. Ayrıca fayanslarım granit neyle sileyim ki iz kalmasın ben resmen eğilip siliyorum mikrofiber bezle ama o da zaman alıyor. Yemekte nereleri takip ediyorsunuz mesela tarif tutsun gibi şeyler aklıma gelmiyor şuan ama evde pratik olacak ve hep temiz duracak şeyler neler ay ben napayım ya olmuyor ben yapamıyorum yemeğin tadı evin çöpü temizliği derken yoruldum düşüncede yoruldum daha. Lütfen bana öneri ne biliyorsanız bu sorunumu çözecek öneri istiyorum. Hem bu derdi olanlara da fayda sağlar bu konu bende rahatlarım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?