• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetersizlik hissi

Ya bu sadece kv icin olan bir durum değil ki yabancı bir insan için bile bir çocuğun neyi olsa anne sorumlu tutuluyor. Dışarı çıktık oğlumla 3 yaşına geliyor koşan bir çocuk ve haliyle hep düşer. Bak koşma oğlum düşeceksin desem bile umursamaz. O günde düştü iste yere bi kiz geldi yardımcı olmak için oğlum baya ağladı çünkü. Birden bi teyze geldi, gelen kıza sey dedi ,kızım o çocuktur koşar anne bakmiyo ki ,tanımadığım etmediğim bir insanın yorumu bu ve inan saldricaktm kadına. Çünkü artık annelere yüklenen şeylerden aşırı bunaldım. Oğlum yemek zor yiyen bir çocuk,babası sürekli aman zayıf aman söyle böyle der biz ayrıyız bir de. Al sen yedir bende mutlu olurum derim ama işte laf herkeste var. O yüzden kulak tıkamak gerekirse lafı suratlarına soyleyip oturtmakta lazim
Cok haklısınız iyi sabretmişsiniz gercekten sanki tek annenin görevi bu ve en ufacık bi şeyde tabiki de anne suclu görülüyor.. Allah yardımcınız olsun yapacak bişeyimiz yok kulak tıkamaktan baska😐🥰

Neden biz kadınlar sürekli ama sürekli birbirimizi yetersiz hissetmeye mecbur ediyoruz. Özellikle en hassas oldugum cocuk büyütme konusunda. Kızım 11aylıgı gecerken emekledi su an 13aylık patır patır emekliyo. Bugun kv gelip benim cocugu rahat bırakmadıgımı, sürekli kucakta tuttugumu bu yüzden emekleyemediğini, yürümeye de gec kaldıgını, bu zamana coktan yürümesi gerektiğini, bizim hicbişeye cabalamadıgımızı söyleyip durdu. Sadece bana söyledi yanlıs anlasılmasın. Yani cocugun yürümesinde bile de benim eksikliğim var ya ben artık pessss diyorum koca bi pes. Kızımda elde avucta durmaz emeklediğinden beri
Söylesin Söylesin dursun sen hiç kafana takma. O oğlunada söylüyordur, kucaktan inmiyor alistirdiniz diye gizliden gizliden.
Keşke 2 laf etseydin. Ben çatlardim :)))
Üzmeyin kendinizi.

Söylesin Söylesin dursun sen hiç kafana takma. O oğlunada söylüyordur, kucaktan inmiyor alistirdiniz diye gizliden gizliden.
Keşke 2 laf etseydin. Ben çatlardim :)))
Üzmeyin kendinizi.
Etmez miyim benim kız dogdu dogalı öyle cidden kucaktan inmiyo eşim benden pimpirikli şimdi emekliyo diye daha cok gözü üstünde o benden daja cok kucakta tutuyo yani... Bende yapıstırdım cevabı sanki bizim elimizde anne yürümesi emeklemesi de biz yapmıyoruz dedim😁

Back