• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetersiz his psikologa gidiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacim insanlar ne hastaliklar geçiriyor da senin kadar abartmiyor, milyon tane konu actin bu kadar rahatsizsan telefondan ekranina bakmakta zarar veriyordur haberin olsun. Burada kimsenin elinden bir sey gelmez tedavinize devam edeceksiniz

Göz damlası kullanın geçer. İnternette hastalıkla ilgili çok şey okumayın. En ufak ağrıyı kansere bağlayan çok yazı var, bu kadar hastalıkla ilgili takıntınız varsa bu tür yazılardan uzak durun ve iyiyim bir şey yok deyin kendinize.
Sizin yazıyı okuyunca aylardır damla damlatmadığım aklıma geldi bir iki damla da ben damlatayım şimdi 😄

Göz damlası kullanın geçer. İnternette hastalıkla ilgili çok şey okumayın. En ufak ağrıyı kansere bağlayan çok yazı var, bu kadar hastalıkla ilgili takıntınız varsa bu tür yazılardan uzak durun ve iyiyim bir şey yok deyin kendinize.
Sizin yazıyı okuyunca aylardır damla damlatmadığım aklıma geldi bir iki damla da ben damlatayım şimdi 😄
Sendedemi var göz kurulugu???

Evet de göz kuruluğu yaşamayan yoktur sanıyorum. Çevremde herkes bir göz doktoruna görünse muhakkak çıkar bu :)) Hiç abartılacak bir şey değil.
Tesekkur ederim rahatlattin birazda olsa sendede varmi acaba göz kurugu ama bende yanma batma cok oluyor :( cok uzuluyorum resmen hayattan vazgectim agliyorum hic biseyle ilgilenmez hale geldim

Tesekkur ederim rahatlattin birazda olsa sendede varmi acaba göz kurugu ama bende yanma batma cok oluyor :KK43: cok uzuluyorum resmen hayattan vazgectim agliyorum hic biseyle ilgilenmez hale geldim
Ben kinin içerikli ilaç kullanıyorum, onun en bilinen yan etkisi göz kuruluğu ve katarakt. 1,5 Numara gözlük kullanıyorum (miyop astigmat) Her gün kullanmam için damla var aylardır kullanmıyordum dün gece damlattım. Yani şunu demek istiyorum fazla evham yapmışsınız ben bile yapmıyorum. :)

Tesekkur ederim rahatlattin birazda olsa sendede varmi acaba göz kurugu ama bende yanma batma cok oluyor :KK43: cok uzuluyorum resmen hayattan vazgectim agliyorum hic biseyle ilgilenmez hale geldim
Sürekli ağlarsa gözünde kuruluk olmayan insanın bile gözü kanlanır ve batmaya başlar. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz birde üzerine gözünüze fener tutuyorsunuz ?

Ben kinin içerikli ilaç kullanıyorum, onun en bilinen yan etkisi göz kuruluğu ve katarakt. 1,5 Numara gözlük kullanıyorum (miyop astigmat) Her gün kullanmam için damla var aylardır kullanmıyordum dün gece damlattım. Yani şunu demek istiyorum fazla evham yapmışsınız ben bile yapmıyorum. :)
Bende gözlük kullaniyorum miypum ve astigmatta var bende. Göz kurulugu sende sidetlimi acaba??
..

Psikoloğa gidiyorum. Goz kurulugu hic yasamadim 4 5 ay öncesine kadar. Yaniyor batiyor buda günlük hayatimi cok etkiliyor hic bi is yapamaz hale geldim artik yapmiyorum :KK43:. Benim gibi olanlar varmi diye yaziyorum
İnsanlar ne hastalıklar yaşıyor biliyor musunuz? Hiç sizin gibisini görmedim. Hala ısrarla konu açıp aynı soruları soruyorsunuz. Psikologa gitmek çözum değil, iyileşmeyi istemek, kafayı dağıtmak gerek.

İnsanlar ne hastalıklar yaşıyor biliyor musunuz? Hiç sizin gibisini görmedim. Hala ısrarla konu açıp aynı soruları soruyorsunuz. Psikologa gitmek çözum değil, iyileşmeyi istemek, kafayı dağıtmak gerek.
Biliyorum ne hastaliklar var. Ama kendime anlatamiyorum

Merhaba

Ben 1.seans icin psikoloğa gittim. Cok kotuyum hic iylesmicekmisim gibi geliyor maalesef. Göz kurulugu başladi bende buda benim psikolojimi fena fena halde etkiliyor artik tüm gün bisey yapmiyorum sadece gözümu düsünüyorum fener acip inceliyorum gözüm bana cok kirmizi geliyor. Goz doktoruna gittim damla verdi kullaniyorum. Tüm gun oturup gözümu dusunuyorum ve hic bi iş yapmiyorum, herseyden sogudum bu yüzden yemekte yemiyorum boğazimdan gecmiyo. Önceden cok neseliydim simdi eser kalmadi bu göz kurulugun yüzünden...
Öncelikle geçmiş olsun.bakiyorum da bazıları arkadaşın rahatsızlığını gülüyor.uzaktan yargılamak ne kadar kolay.psikolojik rahatsızlıklar sizin sandığınız gibi bosver takma kafaya diyip geçmiyor ne yazık ki bende bir panik atak hastası olarak uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorum.

Arkadaşım belli ki kız bu durumu takıntı haline getirmiş. Sence hiç senin gibisini görmedim derken ona yardımcı mı oluyorsun yoksa sorunlu kusurlu problemli gibi hissettirerek onu daha da kötü mü etkiliyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back