Yeter!

Offfff böyle adamlar......hele şu asker kısmı öyle olmayanlar üstüne alınmasın....allah sana sabır versin...boşa gtsn yavrum...annen baban yok mu snaa kollarını açsınlar...böyle yaşanmaz hasta olur insan..

mrb ablacım yasadıkların gercekten cok acı verici okuyunca cokuzuldum ama ben kocanın soylediklerinden yalvarmasından hala senı cok sevdigini düşünüyorum yoksa boşanmak istemene karsı cıkmazdı bence bi sure birbirinizden ayrı kalın senn de psikolojin düzelir.bu ruh haliyle saglıklı karar veremeyebilirsin. bu evlilige bi sans daha ver bence bebeginiz için.
yuvalar kolay yıkılmasın

bu erkek milletini varya afedersiniz yataktada bassan bu kim yaa yanımdaki tanımıyorum karıcıgım hayatım derler :mymeka:klava:

çok zor bi durum valla :1no2:
belliki senide seviyo yoksa o derece yalvarmaz işine gelirdi sevmese istemese bir süre git kafanı dinle yada o yelizmidir ne haltsa onla konusmayı dene bakalım o nasıl anlatacak hikayeyi :bbo:

hepinizi cok sevıyorum ıyı kı varsınız

canım çok uzuldum yazdıklaırına ve hepsini okudum tum sayfaları. egerki tekrar aldatılmayı hazmedebilceksen ayrılma eşinden. çünkü elbet 5 yıl sonra olsada 10 yıl sonra olsada mutlaka seni aldatacaktır. ve bu kez dahada gızlı sekilde yapacaktır ve senın ruhun duymaz. eğer bu sekilde yaşamaya razıysan ayrılma. sonucta neleri kabul edener kadınlar var.
ama yok dersen ve boşanacagım dersende kesinlikle bebeginin gelecegini düşün ve seninde dedigin gibi evi vs... ustune yaptır ve sonra boşa. kızlarında dedigi gibi ilk zamanlar belki koymaz eşinin ve bebeginin bır babası olmaması ama sonrası için en azından maddıyatınızı saglama almanız gerekli.

merhaba cnm . . . eşin gerçkten palavraları ardı ardına sıralamış . . mutlka vardır öle kızlar ama sanki eşinde buna meğilli gibiymiş .hiç yüz verme. aynı evde iki yabancıymş gibi davrn .ama lütfen mutlu olmasan bile mutlu gibi göster onsuz mutlu olabileceğini ona ıspatla .oda senin değerini ve kendi değerni anlasın

canim ptz gunu icin bilet almistin? gitmedinse artik kabullen ama tekrar aldatmasini da kabullen. cunku biraz arastirirsan bunun tibbi acidan bir tedavisi olmayan hastalik odlgunu; ruhun bir turlu tatmin olmamasi yuzunden surekli aldatmaya ma=egilli odlugunu ve aldatanin tekrara yapacagini da kabullen.

off cnm ya valla daral geldi çok üzüldüm ama herşey ortada ve sende farkındasın zaten...kararınıda vermişsin ama bir kez yapan hep yapar buda gerçek bebekte var ortada.bende subay eşiyim benimde eşim 15 gün dağda 5 gün evde falan işte bilirsin zaten zor bir hayat birde üstüne bunlar ..allah sabır versin cnm ya ...meslekle alakası yok canım bence erkeklerle alakası var asla benim başıma gelmez demiyorum tabi allah şeytana uydurmasın zamana bırak bakalım belli olur nereye gideceği...

Bende bir asker hanımı olarak durumunuza çok üzüldüm ama yazıkki bu heryerde böle asker deyince kızlar kendilerinden geçiyo.Ama evli birde adanadayken hamileymişşsiniz bu nasıl insanlık ya ayıp yaAnladığım kadarıyla fiziksel bişey yok aralarında.bence çilingir çağırıp gidin.onu aylarca yalvartın akıllansın.bidaha yapmasın.Çok üzmdüm ya allah kolaylık versin.

öncelikle en baştan okudum ve hemcinsim olarak da çok üzüldüm onu söleyım
ama adananın kızları üniformalı erkeklrin içine düşüyor lafınızı da çok kınadım
ne alaka anlayamadım
kusura kalmayın ama sızın eşınızle alakalı bi durum bu
adanayı kızlarını karıştırmayın
aldatma işini içinde olan erkek arabıstana koyun yine de yapar
içnde olmayanda zaten yapmaz
birde konu şu bana göre bu askerler polisler üniformayı giyince kendılerını bı halt sanıyor
ama sonuç bu oluyor kişiliklerini yerıne oturtamayanlarda

o kadar klasik bir yalan ki bu. benzeri kuzenimin başına geldi. sonuna kadar inkar etti nişanlısı. yok kız başıma musallat oldu,yok beni tehdit ediyo, vs. en son diz çöküp yalvarırken cebindeki fotoğrafı gördü kuzenim .ne dedi biliyor musunuz. bu fotoğrafı cebimde taşımazsam sana zarar verecekmiş. yuh artık dedik. bu kadar yalan da olmaz. kuzenim sonuna kadar ona inanmak istedi. biz olmasaydık inanacaktı da. nikahtan ayrıldı. şimdi başkasıyla evli ve mutlu.

gercekten ısın zor canım.ben esının sozlerıne ınanmadım ne yazıkkı.madem arada bısey yok neden bu kadar buyumesıne ızın verdı.daha once sana acıklayabılırdı.eger gercekten o evden gıtmek ve esınden ayrılmak ıstıyorsan once sakınles ve olayı anlattıgı gıbı kabul etmıs gorun.senın normale dondugunu gorunce kapıyı kılıtlemez sanırım.sende o evde olmadıgı anda ceker gıdersın.

ya canım hikayeni okudum gerçekten üzüldüm sonuç olarak eşindede suç var bence sen hamileyken sana ilgisizliği hiç normal değil bence karısını gerçekten seven bir eş en çok hamilelikte ilgilenir eşiyle benim bildiğim o bayanla arasında bir şey olmasaydı peki neden sana karşı doksan derece değişti ben olsam bukadar çabuk herşeyi kabul etmezdim canım iyi düşün

Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Dilerim hakkınızda hayırlısı neyse o olur...
Ama...
1- Çok karışık yazmışsınız okumakta çok zorluk çektim.
2- Bir bayanın yaptığı ahlaksızlığı memlekete yormak çok yanlış... Bir Adanalı olarak hiç hoşuma gitmedi...
Konuya gelince, eşiniz çok iyi senaryo yazmış helal olsun... Kesinlikle bir süre ondan ayrılmalısınız, aklı başına gelsin...

gercekten cok uzuldum aldatilmak cok kotu birsey okuken bile kotu oldum biran kendimi ducundum dunyam kilirdi galiba nedeyim bana mantikli gelmedi dedikleri esinin ama esini sen tanirsin en iyi bence cesalandir zaten suclu perican et onu aci cektir

nerelerdesin ne yaptın? sesin çıkmıyor merak ettim umarım herşey yolundadır. yaşadıklarına çok üzüldüm ama affet şans ver diyenlere katılmıyorum aldatmak bu adamın hamurunda var herhalde yine yapar yine yapar sen yolunu çiz bir an önce bence

Ben de bu kadar eski bir konunun hortlatılmasına,
sanki konu sahibi aktifmiş de cevap bekliyormuş
gibi yazılmasına pess diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…