- Konu Sahibi senaytugrul
-
tesekkurIer arkadasım ben oIanIarı detayIı sekıIde yazmasaydım bu kez soru soruIAcaktı ne nasıI oImus dıye o zaman yıne detaya gırecektim bır de o ruh haIıyIe ınsan ne yazdıgını bıIıyor mu?♥gözyaşı♥;5184181 .!.:İyi de burası bir derdim var bölümü insanlar dertlerini detaylı anlatıp çare çözüm vetavsitye için yazıyorlar madem o kadar detlenyorsunuz okumayın ? sizi boynunuzdan tutup zorlamı okutuyolar... Beğenmeyen okumaz. He bazı şeyleri görmemezlikten gelmek o kadar kolaysa sizde detayları görmemezlikten gelin..
GÖZEK arkadaşımızın avukatı değilim ama bence sizde onu yanlış anlamışsınız.Arkadaşın derdini kısa ve öz anlatmasını söylemiş bencede doğru bir talep.Çünkü bende ilk sayfasına göre yorum yapmıştım ama yazı o kadar uzun ki.Sanki önce o ortada birşey yokken eşini kıskanmış gibi anladım.Sonra olayın seyri değişmiş gibi oldu.
KONU SAHİBİ arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok zor ama inan zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı.Çocuk varsa oturup daha net düşünmek lazım.Ben yinede sadece eşinizi değil ,onun karşısındaki bayanıda , hatta karşısındaki bayanı daha suçlu buluyorum.Eşimin bir lafı var ,hangi erkek olursa olsun kendine gelen bir bayana hayır demez.Hiç kimse kendini kandırmasın.Erkeklerin çoğu maalesef ki böyle...
Sen şuan bence karar vermekte acele etme.Düşünmek için zamanın olsun.Enine boyuna iyice düşün.:çok üzgünüm:
ah bacular ah...
neden söyleneni değil de, anlamak istediğimizi anlarız ki?
Gözek ne demiş ?
sizin kararınızz yaşayan sizsiniz
ama bişiy söylemek istiyorumm sizin aracılığınızlaa
derdim var böl. okuduğumm tümm hikayelerii okurkenn dertt sahibi oluyomm çünkü
dedi dedim dedi ddim dedi dedimm
o kadar uzatılıyo kii
kısa ve öz aldatıldımm napayım aldatıldığından eminsenn boşan
boşanamıyosan görmemezlikten gel allah kolaylık versinn canımm
dedim dedim dedim dedim diye yazıyor herkes mesajlarını
siz de dikkat ederseniz konu sahibinin ilk mesajındaki kelimelerin yarısı "dedim" kelimesi.
Gözek bunu demek istemiş.
kısa ve öz anlatın, aldatıldım diye yazın, dedim dedim diye tekrarlamayın demek istemiş.
sanırım son sözlerinden kastı da şu arkadaşımızın
aldatıldıysan ya boşanırsın, ya da görmemezlikten gelirsin
saygı duymak lazım bu görüşe
sonuçta ortak konuşmalar yapıyorsak herkesin fikrine saygılı olmalıyız
neden birbirimize saldırmaya, yanlış anlamaya, kötü söz söylemeye bu kadar hazırız.
yapmayın bayanlar gözünüzü seveyim, biraz daha iyi niyetli, yapıcı olalım
sevgiler a.s.
gerçekten bir psikoloğun bunları yazdığına inanamıyorum hastalarınıza üzüldüm....
neyse konu sahibi arkadaşım nerelerdesin durumlar ne inşallah daha fazla incitmiyodur seni...
benım de hatam var bu konuda ama... bu kesinIikIe bunIarı hak ettiğim anIamına geImez.kendıme hiç bakmadım uzun bir süre benim eşim bakımı cok sever surekIı bana geI cıkaIım aIısveriş yapaIım derdi bende dogumdan sonra 95 kıIo oIdugum için hıc bırsey aImadım.annem bana derdı kı bır subay esınden daha cok kapıcı esıne banzıyorsun.ben de aman derdim.2 yıI 95 kıIo oIarak gezdım ve ıgrenc gıyındım esım benı tanıdıgında manken gıbıydım ve suna ınanın cok guzeI bır bayanım ama guzeIIık yetmıyor fızık Iazım 4 ay once rejıme gırdım sımdı yıne aynı kıIomdayım 25 kıIo verdım esımIe iIişkiye girmedim istemiyorum seni dedim kiIoIuyken cunku vucudumdan tiksiniyordum su an haIa sısman oIsaydım esım bnm ıcın mucadeIe vermezdı dırek bosanır ve o kadına gıderdı kus beyınIı adam
ozamaaaaaaaaaaaaaaaman napıyoruzbunu gözüne gözüne sokuyoruz sen daha bakımlı daha neşeli oluyosun analasın neler kaybettiğini takmıyo gibi görün sakın karşısısnda ağlama birazda o kudursun bakalım...
iIkokuI mezunuymus... esım denıIen köpek utanmıs soyIemeye avukat demişKadın ilkokul mezunu mu avukat mı?
Yoksa iki farklı kadın mı var anlayamadım
iIkokuI mezunuymus... esım denıIen köpek utanmıs soyIemeye avukat demiş
en sonunda kurana da elbasıldı
erkekler sonuna kadar inkar taktiğini çok iyi kullanıyor
utanmadan hem de
valla arkadaşım ne yaparsın ne edersin bilmiyorum
ama benim midem bulandı
sagoIun bence de evIenmeyinufff cok kötü oldummm geçmiş olsun canım Allah sabırlar versinn.bu gidişle bunları duydukca hiç evlenemiycem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?