canım benım neguzel bırsey yapmıssın ben ıcmıyorum esım ıcıyor yılda ıkı kere cekap yapıcaz saglık sıgortası yaptırdık 6 ay once ılkını yaptıgımızda cıger fılmımde esımın damla kalp seklınde gozuktu dogustanda olabılır sorun olmıycagı ıcın dıkkat edılmemıstır bu yasa kadar dendı ama sıgara ıcıyormu dedı dr 15 yıldrı ıcıyo esım koah dan supelendı sonra nefes tesstlerı felan ıstedı yaptık allaha sukur temız cıktı fılm dekı o yapı sadece kalıtsalmıs koah dan oturu degılmıs
ama ogune kadar bılmedıgımız koahla tanısmıs olduk boylelıkle cok kotu bır hastalıkmıs esım 6 ay once bıraktı sıgarayaı sımdı arada cok nadır cok streslı bır toplantsı varsa ıcıyor agzımın tadı bıle degıstı yemeklerden daha zevk alarak yıyorum dıyor
netten bır bak ıstersen koah hastalıgına canım sıgara ıcmek ıstedıkce o hastalıgı dusun
geçmiş olsun tatlım ne güüzel bırakmış bak 6 ay olmus bende su 3-5 günü bi atlatsam gerisi gelecek gibi geliyo
konu sahibi seni tebrik ediyorum.çok doğru bir adım atmışsın.ama sakın nefsini dinleme.o ne derse içinden hep tersini söyle.içmeyeceğim de.inat et.bundan ancak inatla kurtulabilirsin.
canım cekırdek al aksam yemegınden sonra esım ılk gunler hep cekırdek yedı elın bos kalmasın yanı
tavsiyen için tesekkürler ama kendimi abur cubur yememe konusunda da sınırlıyorum bu seferde kilo almayım zaten yeterince var bende
canım tebrik ederim seni inşallah galip gelen taraf sen olursun
çekirdek yemek istemiyorsan sakız al
canın çok istediğinde ağzına sakız at
umarım kolay atlatırsın
çöp tenekesi gibi kokmayacaksın artık onu düşün bide
Sanırım başardım 2 saat bile sigarasız duramayan ben tam 24 gündür sigara içmiyorumartık daha rahatım
sigarasız hayat
yaşasınnnnnn
zor zamanları atlattım çok şükür burda arkadaslarla konusmanın cok faydası oldu bana hiç aramıyorum artık desem yeridir o derece yani bırakmak isteyen herkese Allah yardım etsin zor ve sabır gerektiren bi iş
3 ay bitmek üzere