• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter! Artık dayanamıyorum!

canımcım bız sana en bastan berı soyluyoruz bosver kendı halıne bırak dıye bı ara ne guzel gelıyordu pesınden ne olduda yıne eskı durumlara dondunuz ?
ınsan hep bı umut dıyor dımı belkı bu sefer olur dıyor ınan bu gunlerınde gececek canın sıkma

Kendisi dönek olduğu için, birden 360 derece döndüğü için bu durumlara döndük canım, dengesiz olduğu için, sıkmıyorum artık yaa, bundan sonra bende hayatımı yaşıcam, gezicem, tozucam, eğlencem, gülcem canım, tamamen attım artık, yok öyle birisi benim için artık.

bence o senden intikam aliyor..senin yaptigin taktikleri anladi bence.birde sen onun dediklerine karsin aglayinca tam oldu...artik emin senin onu sevdiginden..o taktikleri uzun sure uygulicaktin aslinda..ve seni elde etsede soguk olucaktin seni heran kaybedebilirmis gibi..

Canım, bundan sonra ne yaparsa yapsın, hiç umurumda bile değil artık, ben bunca zaman hiç değmicek bi insan için kendimi üzmüşüm, yıpratmışım, değmezmiş, ama iyi ki de böyle bi olay yaşadım, başımdan geçti diyorum, çünkü ilerde bana nasıl olabileceğini göstermiş oldu kendisi, benim için de bitti gitti artık, onun için bu kadar basitse, benim içinde bu kadar basit artık, hiç bi önemi yok yaşananların benim için artık.

en bastan ıletısımı kesseydın boyle olmazdı ama yıne de gec degıl degıstır hattını artık ararsa bıle ulasamasın

Canim ya,
Okudum olanlari cok uzuldum.
Sen sabirli ol, ve oyle bir hayat yasaki seni biraktigina pisman olsun, serefi eksik essek.
Gecicek bu gunler bitanem, insallah en yakin zamanda gecicek,
Allah onun pismanliginida sana gosterir insallah..

Canim ya,
Okudum olanlari cok uzuldum.
Sen sabirli ol, ve oyle bir hayat yasaki seni biraktigina pisman olsun, serefi eksik essek.
Gecicek bu gunler bitanem, insallah en yakin zamanda gecicek,
Allah onun pismanliginida sana gosterir insallah..

Öyle yapıyorum zaten canım, bitti artık bundan sonra benim içinde tamamen, inşallah gösterir canım inşallah.

Dolayli yollardan akraba olmanin avantajlarinida sonuna kadar kullan,
yaptigin her sey onun kulagina er yada gec gidicek,
ve onun pismanligi bu sebepten dolayi ilerde daha buyuk olabilir,
senden kacisi yok, ismini hep duyacak insallah..

Dolayli yollardan akraba olmanin avantajlarinida sonuna kadar kullan,
yaptigin her sey onun kulagina er yada gec gidicek,
ve onun pismanligi bu sebepten dolayi ilerde daha buyuk olabilir,
senden kacisi yok, ismini hep duyacak insallah..

Aynısını yapmayı planlıyorum canım zaten,:1: dediğin gibi arada akrabalık olduğu için görmek zorunda beni ,hakkımdakileri duymak zorunda kalıcak sürekli, pişmanlığı kat kat artsın inşallah.

Kızlar, bugün beni aradı. Konuştuk baya bi. Öyle şeyler söyledi ki, beynimden vurulmuşa döndüm. Birden durdum öylece. Yeter, bıktım artık dayanamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Daha ne yapayım, ne söyleyeyim onu geri getirmek için ? Onsuz hayat yok. Zaman durdu sanki. Kalbim atmak istemiyor artık. Herşey bitti. Hevesim, hayallerim bitti, kayboldu. Herşeyimi onun üzerine kurdum ben, herşeyi onunla hayal ettim, yapmak istedim. Son sözleri hala kulaklarımda. Kalbim çok yoruldu. Artık inanın dayanamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm.:43::43::43::43: Az önce de mesaj attı, ''meleğim unutur muyum ben seni hiç'' diye bi mesaj yazmış. Sonra hemen arkasından ''pardon sevgilime atıcaktım mesajı, yanlışlıkla sana atmışım'' diye mesaj yazmış. Allah'tan reva mı şimdi bu bana ?:43::43::43::43: Ağlıyorum sürekli. Ama faydası yok, biliyorum. İçimden yeter diye bağırmak geliyor. Keşke diyorum şimdi hep, keşke hiç tanışmasaydık, hiç hayatıma girmeseydi. Hayatım keşkelerle dolu şimdi.:43::43::43::43: Ne olur bana yardım edin, yardımcı olun kızlar. Bi akıl verin. Bişeyler söyleyin. Kafayı yicem yoksa sürekli düşünmekten. Sen onunla mı doğdun, onsuz da yapabilirsin, yaşayabilirsin o kim oluyor demeyin. Bunları çok iyi biliyorum, ama olmuyor işte onsuz olmuyor.

Aradan 3 aya yakın bir zaman geçmiş canım, şu an nasılsın bilmiyorum. Bende aynı durumdayım, tek fark o hiç benimle olmadı. Benimle hiç vakit geçirmedi, resmen benden midesi bulanıyor... Ne yapamayacağını bilemezsin gecelerce. Uyusan olmaz, yatak batar adeta. Lokma geçmez boğazından. Onun adını duyunca, boğazın düğümlenir. Küfür edersin olmaz, ağlarsın olmaz, gitmez kafandan. Yahu dersin, ben bu kadar mı çirkin, itici biriyim? Neden sevmiyor beni... Herkesin sözü aynıdır. Ondan adam olmaz bırak gitsin, unut gitsin, kendine bak, başkalarına bak falan filan... Olmaz biliyorum lanet olsun ki olmaz. Bir gün olur, iki gün olur üçüncü gün olmaz... Başkasıyla olmayı denersin alışmaya çalışırsın Allah'ın belası tam alıştım derken mesaj atar, b*ktan bir sebeple. Ne yapsan olmaz bilirim, ne dense kapanmaz acısı...

az önce arkadaşın profilinde okudum çok hoşuma gitti sana yazmak istedim

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın..

umarım en kısa zamanda hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

aynı benim durumum.Allah ' ımdan önce geliyor demedim ama onsuz yaşayamam moduna girmiştim.ayrılırsak düşüncesi bile beni delirtiyordu.

konu sahibi ile aramda 10 yaş var.bu zamana kadar anladığım kadarıyla benzer olaylar yaşamışız.zaten dengesizleri çeken antenlerim olduğunu düşünüyorum.neden böyle yaptı şunu yaptı bunu yaptı vs diye düşünüyrdum .düşünecemde diye tahmin ediyorum bundan sonra:1::2::44::52::53::44::43:üniversitedeyken çıktığım çocukla neyse ayrıldık ayrıldıktan sonra gittim doğum gününde bir kazak aldım.aferinizi duyuyorum şimdiden:1:evine gittiğinde de herkesin o kazağı çok beğendiğini falan yazmıştı mesajla.bütün kış giydi o kazağı.çok giydiğini belirtmek için bütün kış demiyorum.90 gün mü giyilirdi 85 inde üstündeydi.:44: hatta arkadaşınında o kazağı kıskanıp aynı renginden aldığını söylemişti.yanıma biri geldiğinde kıskanırdı.off neler neler yaptım.aynen bende fenalıklar geçiridm.ruh gibi dolaştım.mektuplar gönderdim.annesiyle tanışmadığımız halde sohbet ettik defalarca ondan çıt yok.en sonunda bitti ve aradan bir kaç sene geçti facede konuştuk.iş başvurusuna gidecekmişte bilmem ne samimi şekilde konuştuk.sonra bir havalar hala beni seviyor musun dedi bende saçmalama dedim.siliyorum seni benden bu kadar dedim.sonra geçen yaz yani aradan 8-9 sene geçmişti ve bana attığı mesajı kopla yapıştırla gönderiyorum.inanın yanlarına kalmıyor.öyle birine denk gelir ki öyle bir burnu sürter ki.olur mu demeyin.olur.olmazsa şaşın.ve inanın haberiniz olur.

umarım iyisindir.nerden çıktı bu şimdi diye düşünürsen, ne zamandır aklımda ama yazsammı yazmasammı die düşünüodum.ben sadece ve sadece sana tüm yaptıklarım için üzgün olduğumu ve affını beklediğimi bilmen için yazıyorum.en önemliside hakkını helal etmeni rice edecem senden.
cewap yazmasanda anlarım - ki bunada hakkın war.bir daha rahatsız etmicem seni kesinlikle.son olarak umarım hayatta her şey dilediğin gibi olur.

nasıl....vicdan asla susmaz.belki bana çok kızacaksınız ama 20 li yaşlarının başındaki erkek bence yoğun sevgiden korkuyordur.yoksa niye böyle olsun.yani dengesizlik hadi tamamda bu dengesizlikten öte bir şey.bu arada demişsin ya sevgilime gönderiyordum sana geldi diye mesaj.bunu nasıl baaşrıyorlar.bana anlamsız geliyor.merak etme benim 28 yaşındayken 29 yaşındaki sevgilim aynı şeyi yaptı.nedenler farklı olabilir ama yapılan aynı.bu aarda aynen bu mesajı yazanda döndü.

sönüyorlar sen merak etme.yalnız merak ettim ne olabilir ki acep küzeninin bazı durumlar var dediği

Aynı senaryoyu ben de yaşadım. Herhalde milyarlarca da kadın yaşamıştır bunu insanlığın başından beri :))))
Hepimiz öleydik intihar edeydik soyumuz kururdu kardeş :))))

Ben de sarardım soldum bittim zaman durdu başka şey düşünemez yemez içmez olmuştum ölmek istiyordum falan fişman...
Hiç de durmamış aslında zaman filan. Bir de güzel yaşadım, serpildim, coştum, bir de güzel unuttum ki ağzın açık kalır.
Üstüne de 40 kere daha aşka düştüm :))) Oh canıma değsin.
İlla ki seviyor insan yeniden. Sevmeyeceğim diye inat etsen bile yine seviyorsun birilerini.
Gün geliyor neydi o çocuğun adı yaa hani şu mavi gözlü olan diye arkadaşlarına sorar oluyorsun.
Yaşadım ben bunu ya. Laf değil.
Bak kaç kişi de aynı şeyi söylüyor, azıcık kulak assan diyoruz :)

Yok öyle çok sevdim falan.
Kralı gelse unutuyor insan.
Hep aynı hikaye, birini seviyorsun yürümüyor ayrılık geliyor ühüh hühü unutamam onu moduna giriyorsun.
Sonra bi bakıyorsun bi başkası girmiş kalbine, sonra şansın yoksa yine aynı terane.
Ama böyle böyle anlıyorsun ki kimse tek değil, kimse vazgeçilmez, unutulmaz falan değil.

İnsanlar birbirini deli gibi severken biri Hakk'ın rahmetine kavuşuyor ve geride kalan UNUTABİLİYOR.
Evet, bu bile oluyor hayatta.
Sen bir sümüklüyü mü unutamayacaksın?
Mesaj numarası bile bayat. Daha akıllısını bulabilirsin emin ol :))))
İyi düşün.

Back
X