Merhabalar;sigarayla tanısalı 12 yıl oldu hatta geçti bile diyebilirim,son 2 yıla yakındırda bırakıp bırakıp tekrar başlıyordum bi turlu basaramadım gercekten hatta daha öncede yazdım buraya..her seferınde aman yaa gunde 1 paket ıcmıyorum kı sonucta dıyıp yaptım bır tane daha ve gerısı geldı..ama artık durum farklı aman yaa diyerek yakamam öyle bir tane daha daha iradeli davranmalıyım cuku kısa bi sure once evlendım ve cocuk sahıbı olmak ısteyene kadar arınsın ıstıyorum tüm vucudum..suankı guncel hayatımı ele alırsak Allah ım o mutfak sıgara ıcmekten (eşimde içiyor) fayanaslar sararıyor her yere sınıyor,mutfak harıcı hıc bır yerde sigara ıcılmez evımde mutfagında kapısı penceresı hep açık,artık eve gırdıgımde o mutfaktakı sıgara kokusu rahatsız etmeye başladı benı ustum basım hersey sigara kokuyor ve bız ısrarla elımızden dusurmuyoruz ve hep bı yorgunluk halsızlık ustumde,cogu zamanlar ısten geldıkten sonra aman ya yarın utulerım dıye bırıktırdıgım utuler,bulasık makınasını bosaltmaya gırdıgım mutfaga bı sıgara ıceyım bosaltırım dıyıp sonra yorgun hıssedıp yarın sabah ıse gıtmeden hallederım dıyıp ertelemeler,sabah zar zr uyanıp anca ıse yetısmeler..bunların hepsını sıgara yapıyor yorgunluk halsızlık vakıt kaybı isteksızlık enerji zaten 0..Bugün 4. günüm her sabah o bogazımdaki gıcık artık cok azaldı,sabahları rahat uyanıyorum hemde daha 4 gun oldu bu kadar kısa surede buyuk farklar burun tıkanıklıgım geçti!enerjım var kıpır kıpırım saclarım mis gibi kokuyor kıyafetlerımde vee evımdede sıgara kokusu yok artık,ev işlerim mi?hiç ertelemiyorum bugunun ısını yarna bırakmıyorum kı bi cay ,sıgara ıcecegım vakıtte işimi yapabılıyorum evım 4 gundur hep duzenlı fark hemen farkedılıyor..ben her asamayı elımden geldıgınce yazacagım gelın destek olalım ve bırakalım bu ılletı,belli bi sureyı atlattıktan sonra daha aramayacagız zaten bu alıskanlıgı..