• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin bana karşı saygısızlıkları haddini aşıyor artık?

Bende royal canin aliyorum 350 tl degil ,
Acik bilevalsam kilosu 20 lira rc nin ,
Bir okuldan demissiniz birde isten ciktim ,sasirdimm,
Sokak kedileri icin 15 kiloluk enjoy mama aliyorum 65 tl ekonomik tavuuk vs den

Bir okuldan bir işten derken ikisi ayni sey öğretmenim ben ondan dedim okul işim.yani benim :) Ben tavuğa para vermiyorum. Kasaplardan artiklari ücretsiz alıyorum :) sokak kedilerininki bedavaya geliyor yani

350 lira çok fazla değil mi mama için ya.
pek haksız göremedim ben aileni.

Bence de fazla bunu bana aldiran onlar. Ben ucuz mama aliyordum tuyleri dökülüyor kaliteli mama al diye başımın etini yediler. Abim kedisi olan arkadaşlarina sormus bunu tavsiye etmisler. Bundan alıyorum. Bence fazla ama tuy dökülüyor diye rahatsızolduklari için mecbur kaliyorum kalitesiz aldin her yer tuy diye kiziyorlar bu kez

Bence de fazla bunu bana aldiran onlar. Ben ucuz mama aliyordum tuyleri dökülüyor kaliteli mama al diye başımın etini yediler. Abim kedisi olan arkadaşlarina sormus bunu tavsiye etmisler. Bundan alıyorum. Bence fazla ama tuy dökülüyor diye rahatsızolduklari için mecbur kaliyorum kalitesiz aldin her yer tuy diye kiziyorlar bu kez

Bu 350 oln 15 kilo ama. 6-7 ay yetiyor benimkilre. Daha ucuza geldiği icin toplu alıyorum

Kesinlikle ilerde anlayacak. Hep söylüyorum abi bak daha yuva kurcan dugum yapcan coluk çocuğa kariscan biraz paranin kiymetini bil diye. Araba kredisi odeyen adam bi saate 400 lira vermemeli ya
Normal insan bile vermemeli. Sokaklarda açlıktan kivranan insanlar hayvanlar vr israf. O kadar paran varsa biraz yardım et yakınlarına. Benim teyzem yakın zamanda vefat etti. Annem her ay hatirlatir 400 lira yollarim çocuklarina. Ben de ilgileniyorum çocuklarla ama her ay 400 de cok oluyor benim için kira ve esya taksidi ödüyorum ben de.abime kiyamiyor araba kredisi ödüyor diye ona yollatmiyor. Sormasi ayip araba kredis odeyen adam bi saate nasil 400 lira veriyor. O 400 lirayi o okul okuyan cocuklara yollasa ya en azindan haksız mıyım. Ben bu ay yollayamam 400 dedim 200 yollaym dedim ona bile kabardi. Abime geldi mi hemen o kredi ödüyor ona elleme oluyor. 400 lira ya saat alabiliyorsa bu adam teyzesinin emanetlerine de 200 lira atabilir bence. Her ay 200 o 200 ben atsam kimseye dokunmaz

Onu bunu bırakta inanırmısın seni çok takdir ettim afferin sana :KK60:

Hep böyle insanları, hayvanları sev olur mu.. Insan insanı hunharca öldürdügü bir zamanda sen hayvanlara bile sahip çıkıyorsun ya Allah da senin yüzünü güldürsün
Teyzenleri düşünmen, aileni doğrü yola yönlendirmen, hayvanları koruman.. Helal olsun sana.. Bu güzel kalbin hiç kirlenmesin inş:KK37:

Onu bunu bırakta inanırmısın seni çok takdir ettim afferin sana :KK60:

Hep böyle insanları, hayvanları sev olur mu.. Insan insanı hunharca öldürdügü bir zamanda sen hayvanlara bile sahip çıkıyorsun ya Allah da senin yüzünü güldürsün
Teyzenleri düşünmen, aileni doğrü yola yönlendirmen, hayvanları koruman.. Helal olsun sana.. Bu güzel kalbin hiç kirlenmesin inş:KK37:

Allah razı olsun teşekkür ederim cumlemizin inşallah. Bir de kırmasalar o kalbi. Çabuk kırılıyorum. Gunlerce aylarca üzülüyorum bir olay. Hassas bi kalbim var. Ve maalesef en yakinlarim bile beni anlamıyorlar

Yaşın erince aynı evde farklı seslerin yaşaması aynı kanı taşıyanlar için bile çok zordur.bilirim.
Ben sana hak verdim kimse kimseye bu şekilde bağıraöax küçük çocuk gibi azatlayamaz.ailen hayvanlara karşı duyarlı olduğunu bilmeli ve saygı duymalı .abisi bilmiyormuşun hayvanları doyurmadan yatmaz dese annen ne olur yani.seni tanımıyor mu .bu saatten sonra karakterin mi değişecek ..

Ben hiç bilgi sahibi değilmişim bu konu da onu anladım her ay yeni mama alınıyor sandım, böyle bakınca sen haklısın ama yine de çok kızmanı gerektirecek şeyler yaşamamışssınız sanki.
Hem annenle ilgilenmen çok hoşuma gitti. Çok güzel bir tablo gördüm ben hiç bozmayın ağzınızın tadını.

Ben hiç bilgi sahibi değilmişim bu konu da onu anladım her ay yeni mama alınıyor sandım, böyle bakınca sen haklısın ama yine de çok kızmanı gerektirecek şeyler yaşamamışssınız sanki.
Hem annenle ilgilenmen çok hoşuma gitti. Çok güzel bir tablo gördüm ben hiç bozmayın ağzınızın tadını.

Kizmak değil de kırılmak diyelim. Hassas insanim biraz. Yani baska sehirden gelmis sarılıp opmesi gerekirken kardesine isten çıkmışım ona buna kufrediyor bagiriyor kendi yemegimi on dakka gec yedim diye etmediği hakaret kalmiyor. Ne delirmedigim kaldi ne gerizekaliligim ne aptallığım. Beni düşünüyorsa yemegi 10 dakka gec yememe bu kadar tepki vercek kadar üzülüyor bu kadar seviyorsa kalbimj kirmaya da cekinmesi lazim bence. Agzina gelen hakareti saymak kolaydir ama kalp kirdiktan sonra onarmasi zordur. Surda kalacağı kac gün. Sacma sapan seylerde bağırıp hakaret etmesi kalp kirmasi yerine muhabbet edip kısıtlı vaktin tadini cikarmasi gerekmezmi

tüy dökümünü engelliyor mu ki onlar kızlar

Benim kediler cins olmadığı için o ırka özel mamalardan kullanmıyorum benimki düz steril mama yani kısırlaştırılmış kediler için. Tüy dökümünü %100 hiçbir mama kesmiyor aynı bizler gibi mevsimsel döküyor kedilerimiz de. Bir de tavuklu mamayı bıraktım ben veterinerlerin %90' ı tavuk yedirmeyin diyor.

Bonnie marka daha kaliteli onu benim köpek dahi yiyor normalde kolay kolay her mamayı beğenmez ama o markada Sadece migrosta var bence
Sevgili bul evlendiği:işsiz:
De

Yaşın erince aynı evde farklı seslerin yaşaması aynı kanı taşıyanlar için bile çok zordur.bilirim.
Ben sana hak verdim kimse kimseye bu şekilde bağıraöax küçük çocuk gibi azatlayamaz.ailen hayvanlara karşı duyarlı olduğunu bilmeli ve saygı duymalı .abisi bilmiyormuşun hayvanları doyurmadan yatmaz dese annen ne olur yani.seni tanımıyor mu .bu saatten sonra karakterin mi değişecek ..

Yani benim kızdığım da bu zaten. 25 yasina gelmişim öğretmen olmuşum insan yetiştirmeye çalışıyorum. Sokakta tanımadigim insanlar okulda ogrenci velileri benden yasca buyuk koskoca adamlar saygi duyuyor ailem duymuyor arkadaş. Karşısında 24 yasinda ogretmen değil 5 yasinda çocuk var sanki azarlayabilecegi. Kac yasna gelmisim sanki benim beynim yok o yemek ye demese yemiycem kendi kendimi açlıktan ölmeye terk etcem ölcem acliktan sanki o yemek ye demese.

Yani benim kızdığım da bu zaten. 25 yasina gelmişim öğretmen olmuşum insan yetiştirmeye çalışıyorum. Sokakta tanımadigim insanlar okulda ogrenci velileri benden yasca buyuk koskoca adamlar saygi duyuyor ailem duymuyor arkadaş. Karşısında 24 yasinda ogretmen değil 5 yasinda çocuk var sanki azarlayabilecegi. Kac yasna gelmisim sanki benim beynim yok o yemek ye demese yemiycem kendi kendimi açlıktan ölmeye terk etcem ölcem acliktan sanki o yemek ye demese.

32 yaşındaydım şirket yemeğine çıktığımızda annem arar "hadi bitirin artık" derdi sanki patrona gidip bunu söyleyebilecekmişim gibi. Ben de yaşadım benzerlerini ya çok sağlam rest çekeceksiniz ya da görmezden geleceksiniz.

Back