• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin bana karşı saygısızlıkları haddini aşıyor artık?

Benim kediler cins olmadığı için o ırka özel mamalardan kullanmıyorum benimki düz steril mama yani kısırlaştırılmış kediler için. Tüy dökümünü %100 hiçbir mama kesmiyor aynı bizler gibi mevsimsel döküyor kedilerimiz de. Bir de tavuklu mamayı bıraktım ben veterinerlerin %90' ı tavuk yedirmeyin diyor.
tavuklu mama bende hiç almam bazen tavuk veriyorum ciğeri haşlayıp bol suyuyla çekiyorum blendırdan bayılıyor ona.
sadece kuru mamayla olmuyor hem ciğerde çok ucuz :) paket mama çok seviyor bi yemelik olanlardan kutu mama açılınca bir müddet sonra yemiyor ziyan oluyor almıyorum oyüzden kızım sucu mama suyunu seviyor :kk77:
bak şimdide geldi kucağıma kıvrıldı hissetti ondan bahsediyorum diye :anne:

Kizmak değil de kırılmak diyelim. Hassas insanim biraz. Yani baska sehirden gelmis sarılıp opmesi gerekirken kardesine isten çıkmışım ona buna kufrediyor bagiriyor kendi yemegimi on dakka gec yedim diye etmediği hakaret kalmiyor. Ne delirmedigim kaldi ne gerizekaliligim ne aptallığım. Beni düşünüyorsa yemegi 10 dakka gec yememe bu kadar tepki vercek kadar üzülüyor bu kadar seviyorsa kalbimj kirmaya da cekinmesi lazim bence. Agzina gelen hakareti saymak kolaydir ama kalp kirdiktan sonra onarmasi zordur. Surda kalacağı kac gün. Sacma sapan seylerde bağırıp hakaret etmesi kalp kirmasi yerine muhabbet edip kısıtlı vaktin tadini cikarmasi gerekmezmi
Kavganın olmadığı ev yok ki, kırılmakta haklısın ama aile arasında zaman zaman olan bir şeyler yaşamışsınız.
Kırıldığını belli et ama uzatmayın tartışmayı.
Ne için kavga kedi maması için yemek için değmez.

Back