YETER!6 AYDIR SEVİSMEYEN KOCA MI OLUR!!!!

bence kendındeki yetersizliğin farkında ve ilişki sırasında zorlanıyor tekrar yapmak istemiyor kadınlardaki vajınismus gıbi
Tamam diyelim ki farknda. Bizim basimiza geldiginde tedavi icin kendimizi paraliyoruz onlar ne yapiyor. Hicbirsey. Buna ne demeli. Cildirmamak isten degil. 9 aydir kahretti beni

Tamam diyelim ki farknda. Bizim basimiza geldiginde tedavi icin kendimizi paraliyoruz onlar ne yapiyor. Hicbirsey. Buna ne demeli. Cildirmamak isten degil. 9 aydir kahretti beni
Çok haklısın. Desene beni kim doyursun istiyorsun falan? Tehdit etsen olmaz mı

Çok haklısın. Desene beni kim doyursun istiyorsun falan? Tehdit etsen olmaz mı
Artik bi yapmadigim o kaldi canım. Inan bosanmakla bile tehdit ettim. Bu kadar rahatlik pes ya. Sorarim butun evli kadinlara, hadi yeni evli olmamı da geciyorum kocaniz size 6 ay dokunmasa ne yaparsiniz?

haklısınız çok üzücü bir durum bende doğumdan sonra aynı durumdayım ne biçim erkek bunlar ya

Artik bi yapmadigim o kaldi canım. Inan bosanmakla bile tehdit ettim. Bu kadar rahatlik pes ya. Sorarim butun evli kadinlara, hadi yeni evli olmamı da geciyorum kocaniz size 6 ay dokunmasa ne yaparsiniz?
Ben 2gün dokunmasa yorgunum dese kavga ediyorum ya:KK43:
Yani 6ay..kocaman bir süre.. Islak odunla döverim onu :KK43:(
Yani kendini tatmin ediyorken yakalat kendini belki zoruna gider ne biliyim
Sen ne sabırlı kadınmışsın ya aklıma her geleni söyleyeceğim keşke çare olsa biri
Yoksa gerçekten böyle şeyler yazmak istemezdim ama cinsel hayat olmadan evlilik olmuyor :KK43:

Ben 2gün dokunmasa yorgunum dese kavga ediyorum ya:KK43:
Yani 6ay..kocaman bir süre.. Islak odunla döverim onu :KK43:(
Yani kendini tatmin ediyorken yakalat kendini belki zoruna gider ne biliyim
Sen ne sabırlı kadınmışsın ya aklıma her geleni söyleyeceğim keşke çare olsa biri
Yoksa gerçekten böyle şeyler yazmak istemezdim ama cinsel hayat olmadan evlilik olmuyor :KK43:
Evet cok bile sabrettim canım. Keske o da benim cabaladigim gibi cabalasaydı. Ama kilini bile kipirdatmadi hep benim lafimla zorlamamla doktorlara gidildi.

Bilemiyorum doğru paylaştım mi benim bu konuyla ilgili bi konum var.
Eğer paylaşamadıysam da uyeligime bakın actigim konularda vardır boşanmalı mıyım diye başlık açmıştım.
O konuda sorunun nasıl çözüme ulaştığını yazdım dikkatlice tüm yorumlarımı okursanız cevapları bulursunuz.

Tek yol terapi başka da bir yol yok.
En az 6 ay süreyle çift terapisi görmeniz lazım.
Tecrübeli bu alanda uzman birini bulmanız lazım terapist olarak.
Ve bir de ciddi anlamda terapiste gitmiyorsa eşinize yaptırım uygulayın.
Blöf yapmayın gerçekten boşansam naparim. nereye giderim vs.bunlari hesaplayın plânlayın.
Hep bi b planiniz olsun.
Sizin ciddi olduğunuzu anlasin.
Mesela gitmiyorsa terapiste hayatınızı ayırın yemek temizlik işlerini yapmayın kendinize kadar yemek yapın mesela çamaşırını yıkamayın.

X