- 18 Ocak 2012
- 341
- 0
- Konu Sahibi yesilmavigri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peeling Jel
Eki Görüntüle 395044 Eki Görüntüle 395045
Marka: Avon
Fiyat: 20 TL civarı bir fiyattı sanırım.
şu içinden mavi peeling kreminin çıktığı jelin üstünde ne yazıyo tatlım yazabilir misin onu?
Eki Görüntüle 394966 Eki Görüntüle 394965
Marka: Catherina Arley
Renk Numarası: 4 (Çok açık bir renk, çünkü sütbeyaz bir tene sahibim ama kendinize göre daha koyusunu alabilirsiniz, kapatıcılık özelliği olmasa da memnunum doğal bir pudra)
Fiyat: 4,5 TL
Peeling Jel
Eki Görüntüle 395044 Eki Görüntüle 395045
Marka: Avon
Fiyat: 20 TL civarı bir fiyattı sanırım.
bende kullanıyorum bunu tahriş felan yapmadı zaten ELiTe nin mi ne ürünüymüş :) 50-100 lira bayılamam bi pudraya
bende uzun zaman önce aldım hala bozulmadı normalde avon ürünü seven biri değilim kaliteyi bozdu eski ürünleri güzel 2- yıllık felan bendeki daha bitmedi aklıma gelirse yapıyorum
ne güzel gözlerin var senin öyle:))
Ve işte çok merak edilen eskiden çok kullanılan sihirli ruj-yeşil ruj. Sürdükten bir kaç dakika içinde pembeleşiyor.
Eki Görüntüle 393409 Eki Görüntüle 393412 Eki Görüntüle 393413
Marka: LA FERA
Renk Numarası: 33
Fiyat: 4 TL
nostalji fırtınası annem bunlardan kullanıldı.çocukken çok hoşuma giderdi.yeşilken pembe olması
gamzegg .!.:hahaha cok değşik bir ruj:)
Ve işte çok merak edilen eskiden çok kullanılan sihirli ruj-yeşil ruj. Sürdükten bir kaç dakika içinde pembeleşiyor.
Eki Görüntüle 393409 Eki Görüntüle 393412 Eki Görüntüle 393413
Marka: LA FERA
Renk Numarası: 33
Fiyat: 4 TL
Ben bu ruju tamamen unutmusumm !
Az surmedim kucukken annemden gizli gizli
Bana bikac guzel ani hatirlattigin icin tesekkur ederim canim :)
Topiginde cok guzel olmus devamini bekliyorum
Ön kısmında AVON CLEARSKIN Facial Cleansing Scrub yazıyor. Arkasında da AVON CLEARSKIN AŞINDIRISI MASKE yazıyor canım.
çok teşekkür ederim her seferinde bu maske yerine farklı bişey alıyorum