yeşille lacivert giyilir mi?

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
yarın işe gidecem.. giyecek bişeyim kalmadı. Ve yarın sözlümle buluşcaz. Yeşil pantolonla lacivert swit olur mu?
kemik rengi pantolonla giyicem olmazsa. Ama yeşil pantolonumu yeni aldım. Lütfen konum taşınmasın moralim çok bozuk :(

Acik tonlarda aksesuar ayakkabi vs olduktan sonra neden olmasin:)skmayin canininzi yesil lacivert uyumu da guzeldir..

kemık rengiyle sakın gıyme bu kıs gunu..
yeşil daha ıyıdır ondan..ayrıca ben gıyerım valla..yesıl mavı nolcak..
gercı son zamanlarda sureklı ya sıyah ya beyaz gıyer oldum:37:
olur olur gıy..

Acik tonlarda aksesuar ayakkabi vs olduktan sonra neden olmasin:)skmayin canininzi yesil lacivert uyumu da guzeldir..

botlarım pntolonumla çok uyumlu oldu, switi de yakıştırdım ama işte ne bileyim.. sorayım dedim. sağ olun ya içimi rahatlattınız.

kemık rengiyle sakın gıyme bu kıs gunu..
yeşil daha ıyıdır ondan..ayrıca ben gıyerım valla..yesıl mavı nolcak..
gercı son zamanlarda sureklı ya sıyah ya beyaz gıyer oldum:37:
olur olur gıy..

Kemik rengi dediğim o kadar açık değil sütlü kahva gibi. Ama ben de öyle düşündüm Allah razı olsn. Yeşil asker yeşili tonlarında.

hayir yesil ile mavi guzel olmaz.
gecen bende oyle dusunmustum. giydim guzel durmadi..
ustune baska bsy giyemezmisin?

Yeşil pantolonmu ?
normalde yeşil ile lacivert yakışır ama bu kadar renklı bıseyı cok goz onunde olan bısey(pantolon) olarak ben kullanmazdım asla

renk cünbüşüne dönersiniz bence :26: yeşil pantolonun üstüne siyah bi hırka tarzı bişi giyerseniz daha uyumlu olur diye düşünüyorum.

lacivert siyahla yakışmıyo bence, yeşilin tonuna bağlı ama hoş durabilir yeşille.

Back