• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşilim'in günlüğü

Yolun açık olsun Yeşilim Ablam

anneciğine acil şifalar iyleştirip gelirsin inşallah.

Bende bugün rüyamda seni görmüştüm...Demek ki yola gidecekmissin
ondan girdin rüyama anneni de bizim için öp
yanaklarındanŞeniz

Üzüldüm gidemeyeceğim, göremeyeceğim diye...Vize işlemlerinin zorluğunu bilirdim de gittikçe zorlaştığına inanamadım....Neyse...
Orada vakit buldukça size ulaşırım...

Bu site bana her zaman ilaç gibi iyileştirici geldi.
Birbirimizi seçtiğimiz arkadaşlarım sanal değil, hep gerçek arkadaş oldular.
Birbirimize Dualarımızla yetiştik. Telefonlarla moral verdik.

Bana uğrayan, telefonla ulaşan, sürekli ilgiyle soran gerçek arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım.

Sizi çok özleyeceğim...

.Şeniza.s.

bugün bugündür hep acaba dedim acaba bindimi ispanya ucağına diye gecirdim durdum içimden.dilerimki bir akslik cıkmamış ve şuan annenin yanındasındır.::Saruboceq:
endişelendiğin ,kaygıların hepsi ucup gitmiştir yüreğinden.:1hug:sevgiyle,hasretle birazda hüzünle seyrediyorsundur ::Saruboceq:
yaşadığın tüm sıkıntıların en kısa sürede neşeye dönüşür dilerim :1hug:

canım benim seni özlicez ve heyacanla beklicez.a.s.
işlerin rast gitsin seni seviyoruz Şeniz

Ablacım yeni gördüm.. mutlaka seni arardım..ama şu anda galiba Annenin yanındasın...orada tel çekmez..
Rabbim acil şifalar versin.. inş iyi haberlerle dönersin..a.s.

Ben de öyle umuyorum esmerim...ınşallah

Vizenin geç gelebilirliği düşünülerek, 30 Ekim gününe bilet alındı.
Şimdilik buradayım... ıçim içime sığmasa da yapacak hiç bir şey yok.

Hepinize tekrar sevgiler yolluyorum

:Saruboceq:duam sizinle güle güle git güle güle gel inş anneniz sizi ayaktan karşılar canım ii haberlerini bekliyoruzzzzopuyorumnanaktan
:1rolleyes::1rolleyes:bizde seni özleyeceyizzz seni görmesemde çok sevenlerdeyimŞeniz

tum o guzel dilekleriniz icin tesekkurler benim vefali dostlarim

Allah nasip ederse persembe gunu turkiyeye donuyorum. bir hafta kizimda kalip antalyaya donecegim

hepiniz kendinize iyi bakin sizi seviyorum

başın sağolsun yeşilim
çok üzüldüm anneciğine allah sabır versin,
mekanı cennet olsun
seni seviyorum

Arkadaşlar yeşilim anneciğini kaybetti... senağlama:Saruboceq:

Son düzenleme:
yeşilim başın sağolsun. şimdi okudum. Allah rahmet eylesin. anneciğin nur içinde yatsın. sanada Alllahtan sabırlar diliyorum...

Çok üzüldüm yesilim. Sana ve tüm sevenlerine sabırlar - Anneciğine Allahtan Rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olsun. :((

Allah rahmet eylesin yeşilim... Mekanı cennet olsun anneciğinin.
Sana ve tüm ailenizede sabırlar diliyorum.

başın sağolsun allah sabırlar versin mekanı cennet olsun :a015:

Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..ılk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.

Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.

Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum

yeşilim tekaradan başın sağ olsunn bi denem
bende antalya geldim açil oldu ikigün kaldım kanser hastası bi yakınım ızı ziyeret ettik tıp merkesinde yatıyorduu çok üzüldüm iyi günlerde gelmiş olsaydım sizde olsaydınız sizi görmek çok isterdimmmm olmadı bidahaki gelişimde buşumak isterim sizleee öptüm sevgiğle kalll
Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.
canım burda ne demek istedin annen sizi bırakmışmıydı babanda ayrımiydııı ay beni mazur gör bi denemmm orda bıraktım çoçukluğumun annesi dedin onda sordum öptüm.

Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..İlk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.

Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum

Ablacım tekrar başınız sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin..
duygularını çok iyi anlıyorum.en azından 4 gün yanında bulunup öpmüş koklamışın Anneciğini..senağlamaa.s.

Back