Bende dökeyim içimi az senin yeşiliğine. Kaç gündür eve girdiğim yok geziyorum. Evde otururken evdeyim diye şikayet ediyordum gezincede yorgunluk oluyor her iş kalıyor. Cuma kaytardım gülhaneye çay içmeye gittik manzara güzeldi aklıma geldin bi İstanbul'u şereflendirde beraber çayımızı içip cigaramızı tüttürelim karşılıklı yeşilim. Cumarteside sendikanın pikniği vardı Beykoz taraflarında ordaydık eglendik gittik geldik.
Sen yaşlanıyorum demişin ya bende aynını diyorum bu yaşlılık değilde başka bişey galiba yeşilim. Herşey yorucu sıcaklardan diyorum geçiyorum. Yaşlılığımı kimseye daha kabul ettiremiyorum. Çok şikayet eden biri oldum öyle hissediyorum. Arada dergilerin depresyondamısınız anketlerini yapıyorum yok değilmişim öyle diyor sonuclar
Galiba kendimden başka herkesin ayrıntılarıyla uğraşmak yoruyor beni edilen bir cümleyi açıklamak için bi ton laf etmek.
Ya neyse gelip seni derdimle üzmeyeyim de.
Öyle işte yeşilim.
Herşeye rağmen güzel şeyler düşünüp mutlu oluyorum.
Senin yanına sığınıyorum uzaklaşacak herşeyden tek yerim.
Geldim Gördüm .
Oğlunun doğum gününü kutlarım sizin herkes yaza denk gelmiş doğumları :)
Unnutuklarım varsa affola.
Sevgilerimle öpüyorum.
Sen yaşlanıyorum demişin ya bende aynını diyorum bu yaşlılık değilde başka bişey galiba yeşilim. Herşey yorucu sıcaklardan diyorum geçiyorum. Yaşlılığımı kimseye daha kabul ettiremiyorum. Çok şikayet eden biri oldum öyle hissediyorum. Arada dergilerin depresyondamısınız anketlerini yapıyorum yok değilmişim öyle diyor sonuclar
Galiba kendimden başka herkesin ayrıntılarıyla uğraşmak yoruyor beni edilen bir cümleyi açıklamak için bi ton laf etmek.
Ya neyse gelip seni derdimle üzmeyeyim de.
Öyle işte yeşilim.
Herşeye rağmen güzel şeyler düşünüp mutlu oluyorum.
Senin yanına sığınıyorum uzaklaşacak herşeyden tek yerim.
Geldim Gördüm .
Oğlunun doğum gününü kutlarım sizin herkes yaza denk gelmiş doğumları :)
Unnutuklarım varsa affola.
Sevgilerimle öpüyorum.