Dişçiden döndüm kanal tedavi yapılıyor elleri hafif çabucak bitti tabi tekrar gideceğim karı- koca dişçi olunca ne rahat
Apartman sakinlerimiz kendi halinde insanlar kışın evlerine kapanırlar yazın yaylaya gidiyorlar
Pek komşuluğumuz yoktur. İyi, kötü günler dışında yani arada...
Bazen iyi ki gidip gelmiyoruz diyorum. Neden mi?
Aşağıda karşılaştıkça ayaküstü lâflıyoruz oradan buradan.Dişçiden dönmüşüm sıcak bir yandan, ağrım bir yandan...
Biri var ki, apartman görevlisi kızcağıza kestiği karpuzu, yeşil zeytini almadığı için veryansın ediyor.
Elindeki torbada ikiye ayırdığı beyaz renkli karpuz ve bozulmuş kokusu bize kadar gelen yeşil zeytinleri görünce soruyorum “ Bunlar mı ?” “Evet “ Diyor
Sadece “sizin yemediğinizi o kızcağız alır yer mi “ Diyor, asansöre biniyorum
Hâla böyle insanların var olduğunu bilmek benim içimi acıtıyor
Apartman sakinlerimiz kendi halinde insanlar kışın evlerine kapanırlar yazın yaylaya gidiyorlar
Pek komşuluğumuz yoktur. İyi, kötü günler dışında yani arada...
Bazen iyi ki gidip gelmiyoruz diyorum. Neden mi?
Aşağıda karşılaştıkça ayaküstü lâflıyoruz oradan buradan.Dişçiden dönmüşüm sıcak bir yandan, ağrım bir yandan...
Biri var ki, apartman görevlisi kızcağıza kestiği karpuzu, yeşil zeytini almadığı için veryansın ediyor.
Elindeki torbada ikiye ayırdığı beyaz renkli karpuz ve bozulmuş kokusu bize kadar gelen yeşil zeytinleri görünce soruyorum “ Bunlar mı ?” “Evet “ Diyor
Sadece “sizin yemediğinizi o kızcağız alır yer mi “ Diyor, asansöre biniyorum
Hâla böyle insanların var olduğunu bilmek benim içimi acıtıyor