Solağım.. Sol bileğim kırıldı alçım alındı ama hâla sol elimi kullanamıyorum bir müddet daha kullanamam sanırım. Kalemi tutamıyorum yazmak yazmak yazmak istiyorum sağ elimi biraz geliştirdim ama kalemle değil klavyede buna da şükür..O sebeple bende defterime olmasa da burada yazacağım sol elime inat
Millet olarak öyle kötü günler yaşıyoruz ki maddi anlamda, maneviyatı da etkiliyor tabi ki. Yapacak hiçbir şey yok. Kimse de ne hatır, ne güler yüz kaldı. Hoş görsek bir türlü görmesek başka türlü
Herkes kendi derdinde .
Geçen yıllarda daha bir sevecenlik, daha bir içtenlik vardı.. Hatırlar sorulur, biraz gönüller alınırdı. Şimdilerde sadece.. Ben..Benim derdim... .Haklı olarak
Haklı olarak sa, karşıyı da anlamak, sıkıntılarını bilmek lâzım. Kaprislerle kimseyi sıkmamak, üzmemek lâzım mademki biz sıkıntıdayız oda sıkıntıdadır bilmek lâzım.
Bu gün benimde canım sıkkın . Yarına kadar hayırlısı olsun
Yeşilimin duyguları
Millet olarak öyle kötü günler yaşıyoruz ki maddi anlamda, maneviyatı da etkiliyor tabi ki. Yapacak hiçbir şey yok. Kimse de ne hatır, ne güler yüz kaldı. Hoş görsek bir türlü görmesek başka türlü
Herkes kendi derdinde .
Geçen yıllarda daha bir sevecenlik, daha bir içtenlik vardı.. Hatırlar sorulur, biraz gönüller alınırdı. Şimdilerde sadece.. Ben..Benim derdim... .Haklı olarak
Haklı olarak sa, karşıyı da anlamak, sıkıntılarını bilmek lâzım. Kaprislerle kimseyi sıkmamak, üzmemek lâzım mademki biz sıkıntıdayız oda sıkıntıdadır bilmek lâzım.
Bu gün benimde canım sıkkın . Yarına kadar hayırlısı olsun
Yeşilimin duyguları
Son düzenleme: