Yeşilim'den Seçmeler

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19

Ameliyat sonrası gözlerini açan koca,elini tutmuş karısını görünce

"Hatırlıyorum da,orta okulda derslerim zayıf,haylaz bir çocuktum ama sen hep yanımdaydın

Lise de çapkın ,kopya çeken bir çocuktum,sınıfta kaldım sende benimle kaldın yine yanımdaydın

Üniversitede, olaylardan başım hep dertteydi ,nezaretten çıkamadım sen hep yanımdaydın

Evlendik çocuklar,kariyer,para,her şeyim var.Ameliyat oldum iyiyim yaşıyorum sen yine yanımdasın....Sen ne uğursuz kadınsın..":uhm::uhm::uhm:

FIKRALARIN DEVAMI AŞAĞIDA

sihir.gif

Son düzenleme:
kadına yazık olmuş desenize kadın iyi gununde kötu gununde hep yanında olmuş adamın ettiği lafa bak tşkler yeşillerin kraliçesi:Roflol:Şeniz

Yasak
Bir grup İngiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş. Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş.
Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış.
-Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş.
Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş.Kaptan merakla sormuş:
-Eee,noldu?
-Hepsi atladılar efendim.
Kaptan çok şaşırmış:
-Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı. Ne dedin onlara?
-Çok kolay. İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim. Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim.
-Peki ya Türklere ne dedin?
-Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim

TELEFON

Bir gün temel otobüste telefon ile konusur . şöför beyefendi otobüste telefon ile konusmak yasaktır der. bunun üzerrine temel ula cemal otobüste telefonla konusmak yasakmıs sen konus ben seni dinleyeyim der

ölmek üzere

Bir gün adam ölmek üzereymiş ve karısına: karıcım ölmeden önce sana birsey itiraf etmek istiorum ben seni aldattım hemde senin yatağında der.Karısıda evet biliorum yoksa seni nie zehirlerdimki der.

Ehliyet

Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. Karşıdan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. İkisini de emniyetkemeri takılmış görünce,
- Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. Temel sevinçle
- "Ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. Komiser şaşkın şaşkın
- "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey temel içince ne dediğini bilmez” der. Komiser daha da şaşkınlıkla
- "Ne bir de içkili misiniz diye haykırır. Arkadan yaşlı adam öne atılır ve
- "Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. Komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdruste koşa koşa gelerek
- "Ne oldi geçtuk mi sınırı"der.

ALINTI

ANNE DERMİSİN?

BİRGÜN Bİ KADIN MARKETE GİDER VE GÖZÜ BİR ERKEĞE TAKILIR SÜREKLİ ONA BAKMAKTADIR HESABI ÖDEMEYE GELDİKLERİNDE KADIN ADAMA BANA MARKETTEN ÇIKARKEN GÜLE GÜLE ANNECİM DERMİSİN OĞLUMA ÇOK BENZİORSUN DER OĞLANDA PEKİ DER. KADIN MARKETTE KASİYERE HESABI OĞLUNUN ÖDEYECEĞİNİ SÖLER VE GÖSTERİR ADAM KADIN ÇIKARKEN GÜLE GÜLE ANNECİM DER VE KASİYER HESABI SÖLEYİNCE ADAM SASIRIR NASIL OLUR DER BEN BU KADAR NE ALDIM KASİYER İSE: ANNENİZ HESABI SİZİN ÖDEYECEĞİNİZİ SÖLEDİ DER

şimdi kadının biri bir gün:KK66: halı bakmak üzere bir mağzaya girer aaa bide ne görsün tam aradığı şekil ve cinsten ibaret bir halı ama meşhuuur İran Halısı hemen koşturur halının yanına şöyle bir bakiim dokusuna cart curt derken halıya doğru eğilir ve biraz fazla şişmiş olsa gerek gaz kaçırıverir yaptığından utanır hemen sağna soluna bakar acaba kimse duydumu diye ve son olarak kafasını kaldırır ne görsün Görevli tepesinde..kadın hiç bozuntuya vermeksizin saf ayaana yatarak -"Pardon beyfendi bu halının fiyatı ne kadar acaba?"der..adam kadına şöyle bir bakar ve pişkin pişkin sırıtarak kadına derki -"Hanımefendi siz daha halının fiyatını duymadan böyle yapıyorsanız hele birde duysanız altınıza yaparsınız"..DERrr..

Hepsi alıntı

Temelcikk Fıkrası

Hoca derste sorar: - Arkadaşlar balıklar neden konuşmazlar. Bu soruyu kimse cevaplayamaz. temelcik kalkar ve soruya cevap verir: - Hocam sizin başınızı suya koysam konuşabilir misiniz?

KAYNANALIK SANATI

AKILLI KADIN DİYE BUNA DERİM BEN :)))

Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmetin annesini yemeğe davet ederler,Mehmetin annesi akşam yemeği süresince Handanı uzun uzun süzer ve aslında Handanın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu , acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşçasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet,annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar: Anneciğim,Gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.Fakatkonu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. sevgiler oğlun Mehmet. Bir hafta sonra Mehmetin annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şuki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgiler annen. :)))))

BARÇMANIN BANA YOLLADIĞI BU FIKRAYI BERABER PAYLAŞALIM
Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.İçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor:

"Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum.

Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.

"Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor.Ertesi sabah , karısının bedeni
Hemen yataktan fırlıyor.

Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.Çocuklarını uyandırıyor.Elbiselerini hazırlıyor. Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.Beslenme çantalarını hazırlıyor.Çocukları okula götürüyor.
Eve dönüp, evi toparlıyor.Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek için bankaya gidip sıraya giriyor.
Faturayı ödedikten ve temizlikçiye uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.Bu arada öğlen oluyor.Evi süpürmeye başlıyor.
Eşyaların tozunu alıyor.Mutfağı siliyor.Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.Yolda onlarla sohbet ediyor.
Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor
Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını sağlıyor.
Süt ve kek getiriyor.Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını fark ediyor.
Hemen patatesleri soymaya başlıyor.Salata malzemelerini yıkıyor.Pilav için pirinci ıslatıyor.Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.Eşi eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.

Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten sonra çocukları yatırıyor.Onlara hikaye okuyor.
Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor ki, eşi onu yatak odasına çağırıyor.
Ne de olsa , adamcağız bütün gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevşemesi gerekiyor.Bu da zaten onun görevi.

Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor : "Allah'ım özür dilerim.Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.

"Allah cevap veriyor :"Evet, dersini aldığını görüyorum

"Allah cevap veriyor :"Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın."

Bir kompartimanda Ingiliz, Fransiz, Alman ve oldukça güzel genç bir bayan seyahat ediyorlarmis. Bir ara genç ve güzel bayanin basinin üzerindeki sepetten sivi damlayinca Ingiliz hemen oturdugu yerden firlayip, parmagini degdirerek siviyi yalamis ve;
- Hiimmm, bu halis viski...
Fransiz ayni islemi yaparak;
- Hadi canim bu bal gibi sarap...
Alman;
- Yaniliyorsunuz beyler bu olsa olsa bira olur...
Genç ve güzel bayan gülümseyerek ayaga kalkmis ve sepete hafifçe dokunarak;
- Kiz FIFI, bir türlü ögrenemedin çisini tutmayi...

alıntı

Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler.

-"Üzülme" diye teselli etmek istemişler.

Fadime: -"Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o" demiş.

alıntı

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Bir İngiliz: holigan;
İki İngiliz: kavga;
Üç İngiliz: savaş;
Bir Fransız: aşık;
İki Fransız: duel;
Üç Fransız: Paris komunası;
Bir Zenci: basketçi;
İki Zenci: basket takımı;
Üç Zenci: güneş tutulması;
Bir Kayserili: satış noktası;
İki Kayserili: küçük bi pazar;
Üç Kayserili: Hipermarket;

MERCİMEK ÇORBASI

Koyden kayseriye gelen koylu sabah kahvaltisi icin bir lokantaya gider.Sabahin erken saatleri oldugu icin oldukca kalabalik olan lokantada yer bulamayan koylu kasiyerin yanin daki kucuk masaya oturur garson gelir mercimek corbasi soyler fakat bizim koylunun corba gelene kadar koylu bir sepet ekmegi yer corba gelir onuda yer giderken kasada oturan haci ya borcunu sordugunda ekmegin parasini verde corba bizden olsun der.

X