- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
- Konu Sahibi gizemli_1105
-
Herkese merhaba cok faydasini gordugum bir kürden bahsetmek istyrm diyet ve sporla desteklendigi takdirde daha fazlasini verdgm de oldu bu kürle eger poset cay kullanacaksaniz 2 poset cay acik cay kullanacaksaniz 2 tatli kasigi cay ekliyorsunuz gune bolerek iciyorsunuz ben suan iftardan sahura kadar iciyrm ancak belrtmek isterim ki karninizda biraz agriya ve sk tuvalete cikmaya sebep oluyor ve eger klozetiniz varsa 2. Gunden snra diskinizin yagdan parladgni gozlemleyeblyrsunuz
bu kur 2 hafta uygulanacak 1 hafta ara verilecek ancak dedgm gbi diyet ve sporla desteklerseniz gercektwn faydasini gorursunuz hayrli ramazanlar ins faydasini gorursunuz
Merhaba. Bu ciddi anlamda 2. Uygulayisim ilk uygulamamda 4 kilo verdim suanda yeni basladim ins veririm yagurtlu kurler bende de siskinlik ve kabix yapiyor ama bu kur cok rahatlatti ins sizde faydasini gorursunuz ben fitoform isimli cayla uyvuluyorum belki destegi olur size deMerhaba.. Siz ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba? Yoğurt-limon-pul biber kürü bende kabızlık yaptı. Bunu deneyebilirim.
Herkes de ayni etkiyi gostermiyor demek ki acaba yesil cayinizla alakali olabilir mi ki? Birde bu kur 2 hafta uygulanip 1 hafya ara veriliyot bir daha uygulanak isterseniz 1 ay zarari dokunur belki.herkesin bunyesi farkli ama Bende de yogurtlu kurler siskinlik ve labiz etkisi gosteryr bunye meselesi dekek ki1 ay yaptım ama hiç kilo veremedim askine siskinlik ve ödem yaptı
evet gercekten öyle. ben zencefilli yogurt kurunude denedim onunda faydasını görmedim. elma cayını denedim daha sonra onunla baya bir kilo verdimHerkes de ayni etkiyi gostermiyor demek ki acaba yesil cayinizla alakali olabilir mi ki? Birde bu kur 2 hafta uygulanip 1 hafya ara veriliyot bir daha uygulanak isterseniz 1 ay zarari dokunur belki.herkesin bunyesi farkli ama Bende de yogurtlu kurler siskinlik ve labiz etkisi gosteryr bunye meselesi dekek ki
Elma cati nasil oluoyr acbaevet gercekten öyle. ben zencefilli yogurt kurunude denedim onunda faydasını görmedim. elma cayını denedim daha sonra onunla baya bir kilo verdim
bende burdan ögrenmiştimElma cati nasil oluoyr acba
Cok tsk ederm ins bende yapayim bunu bir kere denedim icemedim braktim ama mafem bu kadar etki edyr deneyecem ins cok tsk edermbende burdan ögrenmiştim
3 tane yesil elma
1 tane limon
1 tatlı kasıgı karanfil
1 tatlı kasıgı tane karabiber
1 tane cunuk tarcın
3 litre susa duduklu tencerede 20 dk kaynatıyosunuz daga sonra süzüyosunuz
3 litreyi ben 2 gunde bitiriyodum diyetle birlikte 10 kilo verdim
soguk içmeyi dene tadı cokta kötü degil ben severek içiyodum 2 gunde bitirmezsen tadı acıyo sadece 2 gunde bitirisen bişi olmazCok tsk ederm ins bende yapayim bunu bir kere denedim icemedim braktim ama mafem bu kadar etki edyr deneyecem ins cok tsk ederm
2 gubdur iftardan sahura kadar 4 5 bardakniciyrm cok tsk ederm desteginiz icin braz tadi degisik amasoguk iyi oluyor hemen kafama dkiyorum ins sonuc akirimsoguk içmeyi dene tadı cokta kötü degil ben severek içiyodum 2 gunde bitirmezsen tadı acıyo sadece 2 gunde bitirisen bişi olmaz
Merhaba yaziniz dikkatimi cekti kac gun uygulayim nezaman icersinde 10 kilo verdinizbende burdan ögrenmiştim
3 tane yesil elma
1 tane limon
1 tatlı kasıgı karanfil
1 tatlı kasıgı tane karabiber
1 tane cunuk tarcın
3 litre susa duduklu tencerede 20 dk kaynatıyosunuz daga sonra süzüyosunuz
3 litreyi ben 2 gunde bitiriyodum diyetle birlikte 10 kilo verdim
.M
Merhaba yaziniz dikkatimi cekti kac gun uygulayim nezaman icersinde 10 kilo verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?