Yeşilçay Kilo Verdiriyor mu ?

cnm biz de siyah çay yerine yeşil çay tüketilir,günde en az 3 fincan içerim.kilo vermek amacıyla değil tabi sağlık açısından tüketiyoruz. en az 1 yıldır kullanıyoruz fakat aileden kilo kaybeden olmadı.

şu an içiyorum :kahve: günde 2 kupa fln içiyorum. bunun yanında bol su içmek lazım.bide hareket.. o zaman hakkaten farkediliyo. ben suyu ve hareketi kestim çok bi faydası yok o yüzden

Vücudu temizlemesi de önemli...
Yeşil çay bağırsakların da çalışmasını düzenliyor.
yerimseniben

valla kesinlikle öle ben cokta güsel yiyorum kilo falan almıorum cünkü kilo hemen alailen bi tipim sen yasa yeşilçay :KK70:

ben yaklaşık bir yıldır düzenli olarak hergün yeşilçay içiyorum ve faydaları anlatmakla bitmez gerçekten.

vücudumda ödem oluşmuyo
bağırsakların çok iyi çalışıyo
vücudumu rahatlatıyo ve gerçekten mutlu oluyorum yeşil çayı içince.

ama kesinlikle küçük fincana bir poşet çayı koyup ta midenizi bulandırmayın derim.büyük nescafe bardaklarına sıcak suyu doldurun ve yeşil çay poşetini 3 - 4 dakika bekletin. hatta sonra o çay poşetini göz altınıza uygulayın ve ya onunla yüzünüzü silin .farkı göreceksiniz.:asigim::asigim:

sevgiler

20 senelik migren hastasıyım.haftada 2 gün krize girerdim.1 aydır yesşil cay iiyorum sadece 1 gün migrenim tuttu oda regl günümde..tam bir mucize.
diyettede cok faydasını gördüm.acıkınca 1 kupa iiyorum.bende hem nane-limonlusu hemde a-c-e vitaminlisi var.ikiside aromalı olduğu için sekere veya baka gerek kalmıyor.günde 4 kupa içiyorum.tuvaletede cok cıkartıyor.(idrara)

benim cildim kışın pul pul dökülürdü.
geçen bahar ayından beridir içiyorum.
maşallah bu kış hiç öyle olmadı.ben de bunu yeşil çaya bağlıyorum.
çünkü eskiden ne yapsam kurtulamazdım.
kesinlikle tavsiye ediyorum.
yalnız gece içmemeye özen gösteriyorum çünkü bende uykusuzluk yapıyor.

20 senelik migren hastasıyım.haftada 2 gün krize girerdim.1 aydır yesşil cay iiyorum sadece 1 gün migrenim tuttu oda regl günümde..tam bir mucize.
diyettede cok faydasını gördüm.acıkınca 1 kupa iiyorum.bende hem nane-limonlusu hemde a-c-e vitaminlisi var.ikiside aromalı olduğu için sekere veya baka gerek kalmıyor.günde 4 kupa içiyorum.tuvaletede cok cıkartıyor.(idrara)

ne kadar güzel.:lepi:
geçmiş olsun.
migren hastası arkadaşlarıma tavsiye edeyim bari.

Hiçbir şey tek başına kilo verdirmez...yeşil çay güçlü bir antioksidandır hepsi bu....

Ben de katilirim, iyi bir antioksidan. Midemi eksittigi icin sabah icemiyorum, simdi beyaz caya basladim. Iki senedir, faydasini goruyorum ne yalan soyleyeyim ama kilo verdirmiyor elbette tek basina : )

X